کنایه وزیر پیشین ارتباطات در گفتگو با خبرفوری:
برخی مخالفان فیلترینگ، سود مالی دارند! / از عجایب است که سران قوا موافق امری هستند اما آن امر اتفاق نمی افتد!
وزیر ارتباطات اسبق به کنایه گفت: از عجایب است که سران قوا موافق امری هستند اما آن امر اتفاق نمی افتد!

احمد معتمدی در گفتگو با خبرفوری اظهار کرد: تا آنجایی که میدانم وزارت ارتباطات و خود رئیس جمهور، با حساسیت موضوع فیلترینگ را دنبال میکنند.
وی تصریح کرد: بخشی از افرادی که مخالف رفع فیلترینگ هستند سود مالی دارند ولی برخی افراد خصوصا اعضا شورای فضای مجازی تفکرشان این است که دنیا به آخر میرسد.
این وزیر سابق افزود: استفاده از فیلترشکن هم ضد مسائل فرهنگی و هم ضد امنیت است و کسی که فیلترشکن دارد به خیلی چیزهای دیگر که نباید دسترسی داشته باشد، دسترسی دارد.
معتمدی در پایان گفت: سودجوها همیشه از آب گلآلود ماهی میگیرند و حتما فشار میآورند که این کار انجام نشود. این از عجایب کشور ما است که در یک شورا، سران قوا موافق یک امر هستند ولی آن امر انجام نمیشود.
همیشه قدرت نفوذ مافیای بر سران قوا چیره است با خریدن تعدادی مدیران وزرا و نمایندگان مجلس در جاهای حساس خصوصاً وزارت صمت که همه صادرات و واردات در ایران وزارتخانه انجام میشود
این قدرت پنهان اسامی مختلف داره : مافیا ، دولت در سایه ، برادران قاچاقچی و ....
در یک نوع حکومت ، سران حکومت کاره ای نیستن!!!!
قدرت در سایه
قانون فقط واس ماست سختی فقط واس ماست تورم فقط واس ماست خوشی زر اندوزی واس اوناس
انشااللہ برنج ونا ن بصورت شرعی مجانی شود
برنج خالی نمیشه خوردخورشت هم اضافه کن خداخیرت بده
انشالله بتونیم سه زنه بشیم بدون سکه و خرج تو خرح
آخه قرار بود برق وآب وگاز رایگان بمردم دهند بعضی صحبتهای اول انقلاب را مخفی میکنند چون بازخورد مناسبی ندارد .نفت که بنا بود سرسفره مردم بیاید نه تنها نیامد بلکه جیب مردم را هم خالی کرده و این راه ادامه دارد 😂😂😂😂😂😂
فیلتر شکن فروش ها همین هایی هستند که در ایتا فرخوان تجمع جلوی مجلس را می دهند
تو جمع که نمیتونند بگن منفعت دارند !!!
واقعا اینها باید خجالت بکشند از وضعیت ما مردم و جواب تاریخ را چه خواهند داد ؟؟؟
و لابدسود قما بازها و رانتخورها و اختلاسگران مالیات نده ها و مدافعان رفع فیلترینگ در رفع فیلتر چون مردم عادی در هر حال نفع زیادی از این امر ندارند
مملکت صاحاب داره.....
امسال سال آب مجانی
بنظرشما وقتی گفته میشود کارها را بمردم باید واگذارکرد .هیچکس درحاکمیت پیدا نخواهید کرد که نظارت داشته باشد. سپس ازدل توسعه بخش خصوصی، مافیا،فرصت طلبان،قاچاقچی وهزاران هزار فساد مالی ،کارچاق کنی ،زدوبندهای سیاسی واقتصادی ومالی خروجی آن خواهد بود.چون ما فرهنگ لازم را نیاموخته ایم .هیچکس پاسخ نمیدهد که سازوکارهای واگذاری ها یا بهتر بگویم مردمی کردن که لفظ عام برخصوصی سازی است چطور شکل میگیرد وچگونه برآنها نظارت وپیگیری برای ادامه مسیر درست بوجودمیاید روسای.قوای سه گانه که هرچند گاهی تشکیل جلسه میدهند واخبارش را به رخ جامعه میکشند خدا وکیلی خروجی خوب هم داشته؟ اگر ازمن بپرسیدمیگویم این جلسات تکرار مکررات است ومردم خیلی ساده ازکنارش میگذرند .دراین روزگار عده ایی هستند که با دقت تمام تصمیمات دولت ومجلس را رصد میکنند وازفرصت هایی که ازدل قانون بیرون میزنه دنبال سودهای سرشاریند که همان فرصت طلبانند هم درمجلس وهم در دولت وهم سینه چاکان انقلاب ومذهبی نما دندان تیز کرده اند که ببلعند .اگر مردم آثارهرتصمیمی را درزندگی روزمره خود حس کنند پاداش نامحسوسی است که مردم به آنان میدهند خداوکیلی میگویم آیا هنوز چنین احساسی را درمردم مشاهده کردید ؟بیشتر تشریفاتی است ورنگ وبوی خدمت نمیدهد واین بازی کماکان ادامه خواهد داشت .