حمله انصارالله یمن به یک هدف در یافا و ۲ ناوشکن آمریکا در دریای سرخ

سخنگوی نیروهای نظامی انصارالله یمن اعلام کرد که نیروی دریایی و پهپادی، یک هدف نظامی در یافا و ۲ ناوشکن آمریکا را در دریای سرخ هدف قرار دادند.

حمله انصارالله یمن به یک هدف در یافا و ۲ ناوشکن آمریکا در دریای سرخ

«یحیی سریع» روز دوشنبه در بیانیه‌ای از حمله پهپادی به هدفی نظامی در یافا خبر داد.

وی گفت که انصار الله به هدف قرار دادن واحدهای جنگی متخاصم در دریای سرخ در پاسخ به تداوم تجاوز آمریکا و جنایت‌های آن در حق ملت یمن ادامه می‌دهد.

سریع افزود که نیروی دریایی و پهپادی عملیات نظامی مشترکی علیه ۲ ناوشکن آمریکایی با چند موشک هدایت شونده و پهپاد انجام دادند.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن اشاره کرد که جنایت‌های آمریکا در حق ملت یمن و هدف قراردادن مناطق غیرنظامی در شماری از استان‌ها، تاکیدی بر شکست دشمن در تحقق اهدافش است.

وی تاکید کرد که این جنایت‌ها تنها موجب افزایش پایداری و پایبندی یمنی‌ها به موضع ثابتشان در حمایت از ملت فلسطین در پاسخ به وظیفه دینی، اخلاقی و انسانی می‌شود.

سریع تصریح کرد که حمایت و پشتیبانی تنها در صورت توقف حملات به غزه و رفع محاصره آن متوقف خواهد شد.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس
    0

    به زودی حمله نظامی گستره زمینی به یمن آغاز میشه