حقایقی جالب از عجیب‌ترین کالا‌های ممنوعه در کشور‌های جهان/ تصاویر

در گزارش زیر لیستی از عجیب‌ترین کالا‌های ممنوع در کشور‌های جهان را می‌خوانید.

حقایقی جالب از عجیب‌ترین کالا‌های ممنوعه در کشور‌های جهان/ تصاویر

شاید باور این که این کالا‌ها در برخی کشور‌ها ممنوع است، برای شما سخت باشد، اما این‌ها عین حقیقت است. البته گا‌ها منطق درستی پشت برخی این ممنوعیت‌ها وجود دارد که آن‌ها را در جای خود بیان خواهیم کرد.


۱۰ - آدامس در سنگاپور

واردات، فروش، مصرف و خرید آدامس در سنگاپور ممنوع است. متخلفان توسط قانون کشور محکوم به پرداخت جریمه یا حبس میشوند. شاید این قانون خارج از منطق و انصاف به نظر برسد، اما در قدیم، تقریبا هر نقطه‌ای از سنگاپور توسط آدامس‌های جویده شده آلوده شده بود. این موضوع به حدی بحرانی شده بود که درب‌های مترو، به علت همین مشکل، گا‌ها باز نمیشد.

حقایقی جالب از عجیب‌ترین کالا‌های ممنوع در کشور‌های جهان

۹- بازی‌های کامپیوتر در کره جنوبی

البته این کالا به صورت عام و کلی ممنوع نیست، بلکه محدودیتی دارد. یعنی این قانون تنها برای کودکان زیر ۱۶ سال و پس از نیمه شب ممنوع است. بنا به قانون کره جنوبی کودکان زیر ۱۶ اگر پس از نیمه ششب مشغول گیم‌های کامپیوتری باشند، مجرم هستند و توسط قانون محکوم میشوند.

قانون به این صورت اجرا میشود که در این کشور برای ورود به سرور‌های بازی، باید با شماره شناسنامه وارد شوند، و پس از نیمه شب هر کاربر زیر سن قانونی از سرور اخراح میشود.

۸- کیسه پلاستیکی در بنگلادش

در رتبه‌ی هشتم عجیب‌ترین کالا‌های ممنوع در کشور‌های جهان، کیسه‌ی پلاستیکی قرار دارد. امروزه معمولا تمام کالا‌های خریداری شده در سرتاسر جهان در کیسه‌های پلاستیکی حمل میشوند. این مورد در بنگلادش هم معمول بود. تا این که مشکلات زیادی به بار آورد. بنگلادش کشوری است که خیلی به حمل و نقل روی رودخانه وابسته است، پلاستیک‌های مصرف ش ده در این کشور به خوبی بازیابی نمیش به همین علت عموما در طبیعت رها میشد. همین موضوع حمل و نقل را در این کشور سخت کرده بود. بد‌تر این که بعد‌ها همین کیسه‌های پلاستیکی راه آب را سد کردند و سیل رخ داد و دو سوم کشور به زیر آب فرو رفت. پس از این که این اتفاق برای دومین بار در این کشور رخ داد، این کالا در این کشور ممنوع شد؛ و متخلفان شاید تا یک سال به زندان محکوم شوند.

حقایقی جالب از عجیب‌ترین کالا‌های ممنوع در کشور‌های جهان

۷- دمپایی در جزیره کاپری ایتالیا

کاپری یک جزیره زیبا و توریستی در ایتالیا است که همه ساله جمعیت زیادی از توریست‌ها را میزبانی میکند. اما توریست زیاد فواید و ضرر‌های خود را دارد؛ و مردم شهر از یکی از این ضرر‌ها خسته شده بودند. از سرو صدای زیاد. منظور از سرو صدا، صدای ماشین یا بلند بلند حرف زدن و … نیست. بلکه صدای تالاپ تالاپ‌های برخورد کف دمپایی به زمین بود. به همین علت این کالا در این شهر ممنوع شد؛ و افراد متخلف محکوم به پرداخت جریمه میشوند.

۶- شلوار جین در کره شمالی

کشور‌های غربی از جمله آمریکا در کره‌ی شمالی کشور محبوبی نیست؛ و این کشور به شدت در حال مبارزه با غرب گرایی در فرهنگ خود است. از بارز‌ترین نماد‌های فرهنگ کشور آمریکا میتوان به همبرگر، موسیقی پاپ و شلوار جین اشاره کرد. به همین علت برای جلوگیری از غرب گرایی، دولت کره شمالی داشتن شلوار جین را در این کشور ممنوع اعلام کرد.

حقایقی جالب از عجیب‌ترین کالا‌های ممنوع در کشور‌های جهان

۵- تناسخ بدون مجوز در تبت

البته در این جا ما تقلب کردیم، چرا که تنسخ یک شی محسوب نمیشود، اما این مورد خاص انقدر عجیب بود که اصرار داشتیم در این مقاله به آن اشاره کنیم. این قانون توسط دولت چین گذاشته شده است، که راهبان بودایی بدون مجوز دولت چین حق تناسخ ندارند! برخی باور دارند که این قانون به این علت گذاشته شد، که دولت چین بتواند فردی با نفوذ دالای لاما (قدیسی که پس از مرگ روح او در بدن تازه‌ای حلول میکند.) را تحت نظر و کنترل خود داشته باشد. گویا که حکم فرد خطاکار، ۱۰۰ سال زندان بدون عفو است. به نوعی از زمانی که روح در بدن فرد حلول میکند، تا زمانی که از بدن او خارج میشود، باید در زندان بماند.

۴- بطری‌های کوچک آب در ماساچوست

در رتبه‌ی چهارم عجیب‌ترین کالا‌های ممنوع در کشور‌های جهان، بطری پلاستیکی قرار دارد. خرید و فروش بطری‌های آب کوچک‌تر از یک لیتر در ماساچوست ممنوع است؛ و مبلغ جریمه‌ی آن از ۵۰ دلار شروع میشود. دولت علت این قانون گذاری را این طور اعلام کرده است که ساخت و حمل و نقل این بطری‌ها بسیار هزینه بر است و به راحتی در محیط زیست انباشته میشود و به آن ضرر میرساند.

حقایقی جالب از عجیب‌ترین کالا‌های ممنوع در کشور‌های جهان

۳- روروک کودکان در کانادا

در اوایل هزاره دوم، برخی پژوهشگران به روروک کودکان ایراد گرفتند که باعث عقب ماندگی ذهنی در کودکان میشود و در مواردی خاص میتواند به آن‌ها صدمه فیزیکی برساند. این موارد به خوبی روی دولت کانادا تاثیر گذاشت و باعث ممنوعیت کامل این کالا در کل کشور شد. به همین علت، خرید و فروش این کالا در کشور کانادا جریمه نقدی و ۶ ماه حبس به دنبال دارد.

۲- دستگیره درب در کانادا

البته این مورد کمی شرایط خاص دارد. اول این که ممنوعیت تنها در استفاده از دستگیره درب‌های قدیمی است. دوم این که تنها در ساختمان سازی‌های جدید باید اعمال شود. علت این قانون جدید، مدرن سازی ساختمان‌ها و سادگی در استفاده‌ دستگیره‌های جدید بوده است.

حقایقی جالب از عجیب‌ترین کالا‌های ممنوع در کشور‌های جهان

۱- کچاپ در فرانسه

در مدارس فرانسه استفاده از سس کچاپ ممنوع است. چرا که این باور را دارند که کچاپ به نوعی از این که کودکان طعم واقعی غذا را بچشند جلوگیری میکند؛ و باعث میشود به نوعی سلیقه‌ی غذایی آن‌ها کور شود و رشد نکند.

این موارد عجیب بودند نه؟ موردی هست که شما بشناسید و ما آنرا در لیست جا ا نداخته باشیم؟ نظراتتان را با ما درمیان بگذارید.

منبع: مجله اینترنتی ایرابرود

46

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • محسن
    0

    استفاده از تويتر و فيس بوك براي عموم مردم ممنوع هستش و بايد با فيلتر شكن وارد بشيم. نوشيدني هاي الكلي توليد و فروش و حمل و مصرف در ايران ممنوع ميباشد. ايجاد شبكه هاي محلي چه راديويي و چه تصويري در ايران ممنوع ميباشد. رسيور ماهواره در ايران ممنوع ميباشد. اينترنت PVB ( ماهواره اي ) كه قابل كنترل نيست در ايران ممنوع ميباشد. حمل دستگاه گنج ياب نيز در ايران ممنوع ميباشد. جالب اينكه يه خورده پيشرفت كرديم و تا چهل سال پيش معجون و بازي شطرنج و ورق پاستور و ويديو نيز ممنوع بود كه به حمد خدا رفع شد. اوه ه ه ه ه راستي موي بلند و يا مدل دار و تيشرت آستين كوتاه مخصوصا با طرح هاي غربي.... هم يه مدت معظل بود كه اون هم بر اثر محدوديتهاي زياد به افتضاح كشيده شد و الان از اونطرف بوم داريم ميوفتيم.