سوت پایان یک جشنواره صنعتی/ چهارمین جشنواره فیلمهای صنعتی برگزیدگان خود را شناخت
مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی(فردا) ظهر امروز 10 اردیبهشتماه با حضور جمعی از هنرمندان در مرکز همایشهای پتروشیمی مبین برگزار شد.
مسعود نجفی دبیر چهارمین جشنواره فیلمهای صنعتی در ابتدای این مراسم گفت: ما کار جشنواره را از بهمنماه آغاز کردیم، در طی این مدت تورهای عکاسی و فیلمسازی داشتیم که نمونهای از این آثار در جشنواره به نمایش در آمد. امیدوارم این جشنواره توانسته باشد موفق واقع شود.
سپس پیام شاهدایی معاون وزیر نفت توسط نماینده وی قرائت شد.«بیگمان آنچه امروز روی میدهد با تلاش جوانان و پژوهشگران انجام میشود. اهداف این جشنواره اهداف بسیار بلند و طولانی مدتی هستند که باید طی سالایان در آن گام برداریم. همه میدانند که صنعت به هنرمحتاج است؛ اما انقدر به مشغول شدهایم که این مهم از یادمان رفته است. مدیران ما جلسات بسیاری دارند؛ اما به خاطر نبود رسانه به اطلاع مردم نمیرسند. بیگمان استفاده از جشنواره و هنر میتواند در کنار مدیران صنعتی باشند تا پیام صنعت را به صمع و بصر مردم برسانند. ما این جشنواره را از آن خود میدانیم و امیدواریم همواره در کار خود موفق و استوار باشد.»
در ادامه این مراسم از نکوداشت مسعود معصومی برگزار و لوح نکوداشت مرحوم مسعود معصومی به پروانه معصومی اهدا شد.
پروانه معصومی بازیگرسینما و تلویزیون و همسر مرحوم مسعود معصومی ضمن دریافت لوح نکوداشت، اظهار کرد: تشکر میکنم از این قدردانی چون استاد تا زمانی که زنده بود اجازه نداد که از او تقدیر شود؛ جای او خالی است و از جشنواره صنعتی تشکر میکنم که نکوداشت برگزار کردید
شهاب رضویان تهیهکننده سینمای ایران که برای اهدای لوح به پروانه معصومی به روی صحنه آمده بود، گفت: خانم معصومی شما یادآور یک اتفاق بزرگ در سینمای ایران هستند. یاد استاد معصومی گرامی که یکی از بنیانگذاران عکاسی صنعتی در کشور هستند. من زمانی که لولههای نفتی را در شهر عسلویه مشاهده کردم بسیار نگران شدم. چرا که ما در حال خالی کردن سرمایههای زمین هستیم. به نظرم باید جشنواره صنعتی باید گویای آن باشد که ما چگونه میتوانیم از این موضوع جلوگیری کنیم.
سپس نماهنگی برای خلیج فارس به نمایش در آمد.
در ادامه این مراسم سعید پورعلی معاون جهاد دانشگاهی، بیان کرد: چون جنوبی هستم وقتی پاهایم به خاک جنوب میرسد تمام سختیهایی که هم جنگ و هم سیاست به این خاک وارد کرده است به یاد میآورم.در شورای سیاستگذاری جشنواره بارها و بارها مطرح کردیم که چرا این جشنواره باید برگزار شود و هر بار دلایل قانع کنندهای وجود داشت که ما را مجاب کرده که این جشنواره را برگزار کنیم. روایت علمی و فناورانه ایران جایش در کشور خالی بود، پیوندی بین صنعت و هنر وجود نداشت و اگر هم وجود داشت بسیار گسسته بود.
وی ادامه داد: امروز ما باید روایتی از صنعت کشورمان برای مردم و نسل جدیدمان بازگو کنیم. خوشبختانه آقای نجفی و رشیدی توانستند با برگزاری این جشنواره گامهای بلندی به سمت آینده بردارند. ما روایتهای زیبایی شناسانهای را نیاز داریم که بتواند صنعت کشور را به نمایش در آورد نیازمندیم. بسیاری از انسانهای که اینجا در عسلویه و سکوهای نفتی از مهمترین سرمایههای زندگیشان میگذرند تا ما بتوانیم آسوده زندگی کنیم. امیدواریم بتوایم بطور شایسته از این عزیزان قدردانی کنیم. یازده سال دانشجویان را انجا میآوردیم و همیشه حصرت را داشتیم که بتوانیم به اندازه کشورهای دیگر در این مسیر موفق باشیم؛ امروز ما به این مهم دست یافتهایم.
در ادامه این مراسم از علی اصغر حاجیبابا به پاس کارآفرینی تقدیر به عمل آمد. سپس از پرویز کرمی دبیر توسعه شرکتهای دانش بنیان نیز تقدیر شد. سومین تقدیر از علی مصریان مدیر ارتباط بینالملل شرکت ایران خودرو صورت گرفت.
سپس مراسم بزرگداشت فرشاد فدائیان برگزار شد.
در ادامه با حضور داوران بخش دانشجویی روی صحنه، جوایز این بخش اهدا شد.
تندیس و لوح افتخار بهترین خلاقیت هنری به علیرضا محبی برای تصویربرداری فیلم «سیبک سازی یکتا» اهدا شد.
تندیس و لوح افتخار بهترین کارگردانی به علیرضا دهقان برای فیلم «اوسیا» تقدیم شد.
تندیس و لوح افتخار به روابط عمومی پالایشگاه آبادان اهدا شد.
در بخش جوایز تک عکس تبلیغاتی جایزه سوم به پویا طالبی، جایزه دوم به کیوان ابوالقاسمی و جایزه اول به پویا طالبی اهدا شد.
همچنین جایزه سوم بخش تک عکس صنعتی به احمد صالحی، دومین جایزه به آزیتا بیات و جایزه اول این بخش به نسیم همتی تقدیم شد.
در بخش مجموعه عکس صنعتی و تبلیغی نیز جایزه اول به آرش جوادی برای مجموعه عکس آلاروز، جایزه دوم به امید پورآذر برای مجموعه تونل و جایزه سوم این بخش به مهناز شفیعی برای مجموعه عکس سد رودبار تقدیم شد.
سپس جوایز بخش فیلم و عکس پتروشیمی اهدا شد.
در این بخش لوح افتخار به شرکت پتروشیمی آریا ساسول تقدیم شد.
همچنین لوح افتخار دیگری به روابط عمومی پتروشیمی جم و لوح افتخار دیگر این بخش به روابط عمومی شرکت پتروشیمی رازی اهدا شد.
همچنین لوح افتخار بعدی این بخش به شرکت پتروشیمی شیراز رسید، اما تندیس این بخش به روابط عمومی شرکت ملی صنایع پتروشیمی تقدیم شد.
تندیس و لوح افتخار بخش عکس این بخش به محمدمهدی رحیمیان اهدا شد.
اولین تجلیل این جشنواره به علی اصغر حاجی بابا یکی از کارآفرینان کشور تعلق داشت.
دومین تجلیل از پرویز کرمی دبیر توسعه علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان انجام شد. وی در سخنانی بیان کرد: ما در زمینه فناوری دست یاری به سوی هنرمندان می گشاییم و امیدوارم هنرمندان نیز حس مطالبه گری در این زمینه داشته باشند.
در ادامه تجلیل سوم این جشنواره از علی مصریان مدیر ارتباطات بین الملل ایران خودرو صورت گرفت.
تندیس و لوح افتخار پویانمایی به علیرضا نیکوکار برای انیمیشن «زادگاه زندگی» رسید.
تندیس بهترین آیتم تبلیعاتی به امیرعباس خسروی نژاد برای نماهنگ «جام مسین» تقدیم شد.
تندیس و لوح افتخار بهترین اثر در این بخش محمد مهدی فکریان برای مستند «فراش»، لوح افتخار و جایزه ویژه به علی نیکوکار برای مستند «باروری ابرها»، لوح افتخار بهترین خلاقیت هنری این بخش به محمد حیدری برای فیلم «آب، آتش، خاک» تقدیم شد.
تندیس و لوح افتخار بهترین خلاقیت هنری به پویان شعله ور برای فیلم «پرواز تا پردیس» تقدیم شد.
لوح افتخار بهترین کارگردانی این بخش نیز به کاوه مظاهری رسید.
تندیس و لوح افتخار بهترین کارگردانی به لقمان خالدی برای «فصل هرس» اهدا شد.
همچنین رهبر قنبری لوح افتخار را برای مستند «تب مسین» دریافت کرد.
تندیس و لوح افتخار بهترین فیلم به مجتبی میرطهماسب برای مستند «طبرستانی ها» اهدا شد.
در پایان جایزه ویژه صندوق حمایت از صنایع الکترونیک به شیرزاد احمدی برای فیلم «سامانه هوشمند ارتباطات خودرویی» تقدیم شد.
انتهای پیام/
منبع: تسنیم
27