گفت و گو با «سعید شیخ زاده» مجری و دوبلور
اجرا و بازیگری دو حوزه کاملا متفاوت است
سعید شیخ زاده درباره حضور بازیگران در قامت مجری که در سالهای اخیر در تلویزیون باب شده است، اظهار کرد: حضور بازیگران در جایگاه مجری از نظر من اشکالی ندارد.

سعید شیخ زاده، مجری و دوبلور، که به تازگی مسابقه تلویزیونی «ایران» را اجرا میکند، با قایل شدن تفاوت میان اجرا و بازیگری، در عین حال معتقد است: «بازیگران هم به شرط آموزش میتوانند مجریان خوبی باشند.»
شیخ زاده این روزها جایگزین سام درخشانی شده است که به دلیل ایفای نقش در سریال «خوب، بد، جلف»، اجرای مسابقه «ایران» را ترک کرده است.
او درباره حضور بازیگران در قامت مجری که در سالهای اخیر در تلویزیون باب شده است، اظهار کرد: حضور بازیگران در جایگاه مجری از نظر من اشکالی ندارد. وقتی یک بازیگر توانایی انجامش را داشته باشد مشکلی نیست و از چهرهای که میان مردم محبوبیت دارد میتوان استفاده کرد؛ اما مسئله این است که در اغلب موارد شاهد موفقیت این جایگزینی در طولانی مدت نیستیم زیرا کار اجرا و بازیگری دو حوزه کاملا متفاوت است و باید آموزش کافی را برای اجرا و بازیگری که با هم متفاوتاند دید. مخصوصا در ژانر سرگرمی و مسابقه خیلی حساس است زیرا مجری باید برنامه را جمع و جور کرده و هیجان کافی را ایجاد کند؛ همچنین باید با مخاطب و شرکتکننده ها ارتباط درستی داشته باشد.
او افزود: امیدوارم وقتی بازیگری را برای اجرا انتخاب میکنند تواناییاش را در نظر بگیرند، نه اینکه صرفا اینکه یک چهره تلویزیونی یا سینمایی را برای کار اجرا انتخاب کنند. ما در این مدت بازیگرانی را داشتیم که کار اجرا را هم با موفقیت انجام دادهاند و مجریانی که در بازیگری موفق نبودند هم داشتیم؛ به نظرم میتوان هر کاری را با آموزش لازم درست انجام داد.
شیخ زاده همچنین در پاسخ به این پرسش که مهارت و تخصص یک مجری در اجرای انواع مختلف برنامههای تلویزیونی چقدر اهمیت دارد؟ توضیح داد: هر برنامه نوع و سبک اجرای خودش را میطلبد و قطعا مجریان باید توانایی تغییر برای برنامههای مختلف را داشته باشند. مجری موفق باید با توجه به سناریوی برنامه پیش برود و خودش را آماده کند. مجریان هم مثل بازیگران در نقشهای مختلف باید تغییراتی را داشته باشند و خودشان را آماده کنند.
منبع: ایسنا
72