برگزیدگان جشنواره «کوکو ۱۹» معرفی شدند

مراسم پایانی جشنواره «کوکو ۱۹» با معرفی برگزیدگان برگزار شد.

برگزیدگان جشنواره «کوکو ۱۹» معرفی شدند

جشنواره آنلاین «کوکو ۱۹» به دبیری شهره لرستانی از اواسط تیرماه آغاز شد و با گذشت نزدیک به سه ماه به پایان رسید.

بنا بر اعلام، در این دوره از جشنواره، شرکت‌کنندگان با استقبال از بخش‌های مختلف، نزدیک به ۱۳۰۰ اثر را به دبیرخانه ارسال کرده‌اند.

شهره لرستانی، دبیر این جشنواره درباره برگزاری این رویداد گفت: جشنواره فرهنگی و هنری «کوکو ۱۹» با رویکرد آگاهی‌افزایی مشارکتی در زمینه کووید - ۱۹ جهت شکستن زنجیره انتقال این بیماری فعالیت خود را با سوق دادن کودکان و نوجوانان این آب و خاک به سمت هنر و ادبیات و فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن رعایت پرتکل‌های بهداشتی در خانواده‌ها آغاز کرد.

او افزود: ما بر آن بودیم تا در این برهه تاریخی حساس که کووید - ۱۹ سایه خویش را بر جهان افکنده و یاس و ترس و ناامیدی همه جا را فرا گرفته چراغ هنر را فروزان کنیم چراکه هنر یگانه منبع گرمابخش مردمان و روشنی‌بخش شمع امید در تک‌تک خانواده‌های مردم سرزمین ماست.

لرستانی در ادامه بیان کرد: پس از استقبال بی‌سابقه خانواده‌ها و کودکان در محورهای موضوعی بخش‌های مختلف جشنواره، بخش نقاشی ۳۸۴ اثر، بخش داستان‌نویسی ۲۰۰ اثر، بخش شعر ۵۰۰ اثر، بخش استندآپ کمدی ۸۲ اثر و بخش خانواده‌ها ۱۳۱ اثر که به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود، تعدادی از آن‌ها برگزیده و در صفحه اینستاگرام جشنواره به نمایش گذاشته شد. ولی باتوجه به درخواست اکثریت شرکت‌کنندگان مبنی بر عدم دخالت آرای مردمی به دلیل استفاده از لایک‌های تقلبی که در سامانه جشنواره قابل تشخیص بودند، مبنای امتیازدهی به آثار همچنان برعهده داوران، سیاست‌گذاران و برگزارکنندگان جشنواره قرار گرفت.

دبیر جشنواره آنلاین «کوکو ۱۹» در ادامه گفت: این جشنواره با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توسط کانون آشنایی با حیات وحش و موسسه فرهنگی و هنری ودود لرستانی و با حمایت مالی و معنوی برنامه کمک‌های کوچک تسهیلات محیط زیست جهانی برنامه عمران ملل متحد و وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی در بهار و تابستان ۱۴۰۰ در سراسر ایران برگزار شد. ضمن تشکر از استقبال پرشور مخاطبین، این جشنواره با برگزاری اختتامیه مجازی رسما پایان کار خود را اعلام می‌دارد.

کلودیو پروویداس، نماینده مقیم برنامه توسعه ملل متحد در ایران نیز درباره برگزاری جشنواره «کوکو ۱۹» گفت: کووید ابعاد مختلف زندگی همه ما را تحت تاثیر خود قرار داده است. ما بر این باوریم که داشتن اطلاعات و آگاهی نقش کلیدی در شکست دادن این بیماری دارد. برنامه توسعه ملل متحد و برنامه کمک‌های کوچک به اتفاق هم در این پویش آگاهی‌افزایی بسیار خلاقانه برای کودکان و خانواده‌ها مشارکت داشته‌اند. می‌خواهیم از چند نفر از جمله وزارت بهداشت و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حمایت‌هایشان در روند این جشنواره تشکر کنیم.

او افزود: این‌طور که شنیده‌ایم استقبال بسیار خوبی از این جشنواره شده است و خانواده‌ها و کودکان بسیاری از محتواهایی مثل انیمیشن، ویدیوهای آموزشی، ترانه‌های کودکان، سیاه‌بازی و... لذت برده‌اند. می‌خواهیم از همه کودکان و خانواده‌هایی که در این جشنواره شرکت کرده‌اند تشکر کنیم ولی مهم‌تر از همه به برندگان تبریک می‌گویم.

نماینده مقیم برنامه توسعه ملل متحد در ایران در پایان گفت: ما از صمیم قلب امیدواریم که این روند آگاهی‌افزایی تکرار شود و ادامه پیدا کند تا همه جامعه درباره راه‌های مقابله با شیوع کووید ۱۹ و کاهش خطرات ناشی از آن آگاهی پیدا کنند. برای ما این جشنواره نمونه‌ای از یک همکاری موثر و رضایت‌بخش بود.

آسیه رضایی، مسئول برنامه کمک‌های کوچک تسهیلات محیط زیست جهانی در ایران نیز درباره برگزاری این جشنواره بیان کرد: همان‌طور که می‌دانید شیوع کووید ۱۹ از اواخر سال ۹۸ تقریبا همه ابعاد زندگی ما را تحت تاثیر قرار داده است. در کنار همه سازمان‌ها و ارگان‌ها که برای پاسخگویی به بحران همه‌گیری کرونا تلاش می‌کردند، برنامه توسعه ملل متحد با همکاری برنامه کمک‌های کوچک تسهیلات محیط زیست جهانی در ایران توانست از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد استفاده کند تا با روش‌های مشارکتی و خلاقانه به گروه‌های مختلف کمک کند.

او با بیان این‌که هدف ما از این کمک استفاده از راهکارهای استاندارد و کارآمد برای مقابله با کووید۱۹ از نظر سلامت جسمی و سلامت روانی بوده است، گفت: کانون آشنایی با حیات وحش یکی از ۲۷ سازمان مردم‌نهادی بود که در پروژه آگاهی‌افزایی مشارکتی درباره کووید ۱۹ با ما همکاری داشته است. در این مسیر تیم آشنایی با کانون حیات وحش از تجربه قبلی خود از کار با کودکان و هنرمندان استفاده کرد و یک راه خلاقانه برای آموزش همراه با سرگرمی برای بچه‌ها برنامه‌ریزی کرد که نتیجه آن جشنواره «کوکو ۱۹» شد.

رضایی در ادامه بیان کرد: این جشنواره بدون همکاری وزارت بهداشت، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بدون تلاش‌های بی‌وقفه دبیر جشنواره خانم شهره لرستانی هنرمند عزیز ممکن نمی‌شد. از طرف برنامه کمک‌های کوچک می‌خواهم از خانوم دنا ضیایی برای هماهنگی برگزاری این جشنواره ملی تشکر کنم. همین‌طور از تمام متخصصانی که وقت و دانش خود را در اختیار این جشنواره گذاشتند و هنرمندانی که با فرستادن پیام در کنار مردم بودند.

مسئول برنامه کمک‌های کوچک تسهیلات محیط زیست جهانی در ایران در پایان گفت: یادمان باشد با این‌که جشنواره تمام شده، همه‌گیری کووید ۱۹ هنوز تمام نشده است. لطفا آن‌چه را در این جشنواره یاد گرفتیم و محتوایی که در این رویداد دیدیم و از آن لذت بردیم با دیگران هم در میان بگذاریم چراکه با آگاهی و پیروی جدی از دستورالعمل‌های بهداشتی می‌توانیم از سلامت جسم و روان خود محافظت کنیم و زنجیره انتقال را بشکنیم. برای همه شادی و سلامتی آرزو می‌کنم.

بنا بر اعلام این جشنواره، باتوجه به آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره، تعداد شرکت‌کنندگان هر بخش در این دوره به این شرح است: در بخش نقاشی ۳۸۴ اثر، بخش داستان‌نویسی ۲۰۰ اثر، بخش شعر ۵۰۰ اثر، بخش استندآپ کمدی ۸۲ اثر و بخش خانواده‌ها ۱۳۱ اثر در جشنواره کوکو ۱۹ شرکت ‌کرده‌اند.

برای تشویق بیشتر شرکت‌کنندگان، برنامه توسعه ملل متحد و برنامه کمک‌های کوچک تسهیلات محیط زیست جهانی علاوه بر سه برنده اصلی در هر بخش به تعدادی آثار برگزیده در هر بخش نیز تبلت اهدا می‌کند.

برندگان جشنواره به شرح زیر معرفی شده‌اند:
نفرات برتر بخش شعر
حدیثه سادات‌ مهدوی خیرآبادی، ستایش میرشکار، طاها تاج‌الدین
نفرات برگزیده در بخش شعر
آزیتا صدیقی، تیدا غضنفری، محمدجواد بیات، سیداحمد مولا، ترنم جلالیان
نفرات برتر بخش داستان کوتاه
امیرحسین مسلمان، ساقی جاهد مقرب، اسرا جوادی
نفرات برگزیده در بخش داستان کوتاه
بتول محمودیان نسب، نیروانا خلیلی، مهبد قزلسفلو، محیا کم، محمد صدرا، جمال پیله‌رود
نفرات برتر در بخش نقاشی در رده سنی ۷ تا ۱۱ سال
حنانه برزوئی، آرتا و آرتین یاری، یاسین‌صلاح‌پور شیرامین
نفرات برگزیده در بخش نقاشی در رده سنی ۷ تا ۱۱ سال
مهرآرا موحد مهر، زهرا تیموری مروستی، پانیذ وفابخش، آرشام عظیمی، ساینا صباغ
نفرات برتر در بخش نقاشی در رده سنی ۱۲ تا ۱۵ سال
دنیا اسکندرزاده، سیده کیمیا موسوی، محمدامین شکارلو
نفرات برگزیده در بخش نقاشی در رده سنی ۱۲ تا ۱۵ سال
دنیز گوزل‌زاده، علیرضا علی اصغری، عسل عبدی
نفرات برتر در بخش استندآپ کمدی
مهدیه غلامی، کیوان کیوانلو، امیرعلی کاظمی
نفرات برگزیده در بخش استندآپ کمدی
هستی عزیزی، تامارا یکتا
نفرات برتر در بخش خانواده
خانواده علم بیگی- خانواده قاسمی- خانواده باقرنژاد
نفرات برگزیده در بخش خانواده
خانواده طواف- خانواده کریمی- خانواده گورانی- خانواده موسوی- خانواده سراجی.

در بخش کودک به نفر اول هر بخش، یک تبلت به همراه یک هدفون، به نفر دوم هر بخش، یک تبلت به همراه یک عدد فلش مموری ۱۶ گیگ و به نفر سوم هر بخش، یک تبلت به همراه یک عدد فلش مموری ۸ گیگ اهدا می‌شود.

در بخش خانواده به نفرات اول تا سوم یک عدد گوشی موبایل و به نفرات برگزیده نیز تبلت اهدا می‌شود.

بر اساس این خبر، جشنواره «کوکو ۱۹» با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توسط کانون آشنایی با حیات وحش و موسسه فرهنگی هنری ودود لرستانی و با حمایت برنامه کمک‌های کوچک تسهیلات محیط زیست جهانی برنامه توسعه ملل متحد و وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی در بهار و تابستان ۱۴۰۰ در سراسر ایران برگزار شد.

منبع: ایسنا

47

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید