چرا متروی عربستان زبانزد جهانی شده است؟

متروی عربستان سعودی طولانی‌ترین سیستم حمل‌ونقل بدون راننده جهان است که با طول کلی ۱۷۶ کیلومتر، ظرفیت نهایی جابه‌جایی ۳.۶ میلیون مسافر را در روز دارد. مسیر‌های دسترسی به قطار‌های آن نیز مجهز به یک سیستم اطلاعاتی پیشرفته برای مسافران است.

چرا متروی عربستان زبانزد جهانی شده است؟

 عربستان سعودی طولانی‌ترین سیستم حمل‌ونقل بدون راننده جهان را افتتاح کرده است. از آنجا که این کشور با پروژه‌هایی همچون لاین و مکعب قصد دارد کشورش را به یک بهشت گردشگری آینده تبدیل کند، لازم است شبکه حمل‌ونقل خود را به‌طور جدی ارتقا دهد و به‌عنوان بخشی از این تلاش، مقامات یک سیستم متروی بزرگ جدید بدون راننده را افتتاح کرده‌اند که به‌عنوان طولانی‌ترین سیستم مترو در جهان شناخته می‌شود.

متروی ریاض یکم دسامبر راه‌اندازی شد و طول کلی آن ۱۷۶ کیلومتر با ظرفیت نهایی جابه‌جایی ۳.۶ میلیون مسافر در روز پس از راه‌اندازی کامل است. این مترو مناطق کلیدی، مراکز تجاری و بناهای فرهنگی سراسر پایتخت عربستان سعودی را به هم متصل می‌کند و انتظار می‌رود ترافیک جاده‌ای را در سراسر ریاض به‌طور قابل‌توجهی کاهش دهد. به این ترتیب این سیستم می‌تواند سالانه تا حدود ۱۲.۵ میلیون تن از میزان انتشار کربن‌دی‌اکسید این شهر بکاهد.

چرا متروی عربستان زبانزد جهانی شده است؟

سیستم متروی ریاض در مجموع دارای ۸۵ ایستگاه است که قابل‌توجه‌ترین آن‌ها ایستگاه متروی منطقه مالی ملک عبدالله (KAFD)، طراحی‌شده توسط گروه معماری زاها حدید است. این ایستگاه، طرحی دقیق و محاسبه‌شده با هدف تسهیل مسیریابی برای مسافران دارد و نمای بیرونی آن شامل یک فرم منحنی‌شکل مشبک و چشم‌نواز به‌منظور تعدیل اثر گرمای شدید تابستان در پایتخت عربستان است.

در مجموع ۱۱۶ متروی برقی در این سیستم تردد می‌کند که شامل ۶۹ قطار آلستوم و ۴۷ قطار اینوویا است. آن‌ها در سه دسته فرست‌کلاس، کلاس خانوادگی و کلاس مجرد طبقه‌بندی شده و شامل صندلی‌های ارگونومیک، روشنایی LED، تهویه مطبوع و سیستم اطلاعات مسافران هستند. این متروها خودکار است و به‌عنوان بخشی از سیستم‌های حمل‌ونقل بدون راننده در بوداپست، مجارستان، سیدنی، استرالیا و تایپه نیز مورد استفاده قرار دارند.

قطارها بدون راننده هستند و حرکات آن‌ها توسط یک سیستم سیگنالینگ پیشرفته محافظت می‌شود که سرعت قطارها را کنترل می‌کند و از عملیات روان و ایمن از جمله باز کردن خودکار درهای قطار اطمینان می‌دهد. مسیرهای دسترسی به قطارها همچنین مجهز به یک سیستم اطلاعاتی پیشرفته برای مسافران است که از طریق صفحه نمایش و بلندگوهای داخل قطار و روی سکوهای ایستگاه اطلاعات را به مسافران ارائه می‌دهد.

منبع: ایمنا
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 10
  • رضا
    0

    برای اینکه دزدی نمی کنند فساد ندارند

  • ناشناس
    0

    ای بن سلمان لعنتی!

  • ناشناس
    0

    در مجموع 85 ایستگاه داره و 116 تا قطار؟! خوشه به حالشون!مسافراش دربست می گیرن!

  • ناشناس
    0

    متروی ایران هم زبانزد کل مردم ایران است از شلوغی زیاد و علی الخصوص از پله برقی های استاندارد.

  • ناشناس
    0

    قابل توجه مسئولین بی مسئول ما

  • رابی
    0

    ما چی؟
    بعد از ۴۵ سال برق و گاز و آب برای مصرف داخلی نداریم.

  • ناشناس
    1

    وقتی به فکر کشور و مردم خودت باشی، پیشرفت میکنی و زبانزد در دنیا میشوی. مثل بعضی افراطی و وحشی ها که کشور رو اشغال کرده اند و فقط به فکر صدور تروریسم به دنیا هستند

  • ناشناس
    0

    زنده و سلامت باشند پادشاه عربستان و ولیعهد بن سلمان که عربستان را به پیشرفت و مردمش در رفاه و اسایش

    نظرات شما -
    • بهلول
      1

      وخدالعنت کنه اونی که به اینامیگفت خرپول

  • ناشناس
    0

    گاو شیر ده چرااین بودجه را تو سوریه ولبنان وفلسطین خرج نکردی که حالا کل خاور میانه زیر نگینت باشد ؟؟؟!!