استایل سنتی بهاره کیان افشار و رونمایی از برند کیف لاکچری اش در جشنواره فجر
بهاره کیان افشار با استایلی رسمی و شیک و برازندهی در این جشنواره حضور پیدا کرد و جزو منسجمترین استایلها در این مراسم بود. استایل به شدت ایرانیزه شده بود که یکی از نکات مثبت استایلش بود. استفاده از رنگ آبی ایرانی استایلش رو زیباتر کرده بود که توجه عکاسان و خبرنگاران را به خود جلب کرد.

بهاره کیان افشار، بازیگر مطرح سینمای ایران، در مراسم فتوکال فیلم «موسی کلیم الله» در جشنواره فیلم فجر، وی با استایلی رسمی و شیک و برازندهی این مراسم در این جشنواره حضور پیدا کرد و جزو منسجمترین استایلها در این مراسم بود. استایل به شدت ایرانیزه شده بود که یکی از نکات مثبت استایلش بود. استفاده از رنگ آبی ایرانی استایلش رو زیباتر کرده بود که توجه عکاسان و خبرنگاران را به خود جلب کرد.
بهاره کیان افشار علاوه بر بازیگری، در زمینه طراحی لباس نیز فعالیت دارد و به نظر میرسد که این بار نیز، استایل خاص خود را برای حضور در جشنواره فیلم فجر، با دقت و سلیقه انتخاب کرده است.
کیف دستی کلاچ بگ برند نیمانی که یک برند لاکچری ایرانی هست توسط بهاره کیان افشار در استایلش در مراسم جوایز جشنواره فجر استفاده شد. کیفی که در دست بهاره کیان افشار مشاهده میکنید ۴۰۰ دلار قیمتش هست که میشه معادل ۳۴ میلیون تومان.
حضور متفاوت بهاره کیان افشار در جشنواره فیلم فجر، بار دیگر نشان داد که او نه تنها در بازیگری، بلکه در دنیای مد و لباس نیز از سلیقه و جسارت خاصی برخوردار است.
این که بیشتر به لباس تو خونهای میخوره😐
چقدر قیافش عوض شده، بزور شناختمش😐
کیهان 1376
معاون صدام در هتل تهران معنی چه بود
باید گفت
خدا پرستی يعني شرف
صدام تجاوز گر ناموس بوده است
ایرانیان ملت غیرتمند
جانباز ایران جانباز حق
حق دفاع
دفاع از شهر
خونین شهر خرمشهر
عدالتخواهی
غیرتمندی و شرف
جام زهر
ايرانيان ستمدیده بود
عدالت حق ایران بود
حرف خدا درست بود
درنگاه به زن
خدا شناس قدر شناس
حق شناس زن شناس
نگاه بد ظلم است
بدنگاهی بدخواهی است
گلها گل رز
دفاع مقدس
نه حرف این بود
نه حرف آن بود
عدالت حرف خدا بود
ايرانيان ستمدیده بود
عدالت حق ایران بود
حرف خدا درست بود