13 فیلم پرفروش 1403/عکس

از بین تولیدات سینمای ایران که موفق به اکران عمومی در 1403 شده است، می توان به گروه پرفروش ها اشاره کرد که اغلب در ژانر کمدی هستند.

13 فیلم پرفروش 1403/عکس

در سال 1402، تعداد 72 فیلم سینمایی روانه سالن‌های سینما شده‌ بود که در مقایسه با سال 1401، 13 فیلم بیشتر اکران شده‌اند. اما تنها در 8 ماهه نخست سال 1403 ،۴۹ فیلم در سینما‌ها اکران شد.

مست+عشق

1-فیلم مست عشق

یکی از جدیدترین آثار در لیست بهترین فیلم های سینمایی ایرانی، مست عشق به کارگردانی حسن فتحی است که داستانی عاشقانه و عرفانی را روایت می کند.این فیلم به برهه ای مهم از زندگی مولانا جلال الدین محمد بلخی می پردازد که با شمس تبریزی آشنا می شود. داستان از سال ۶۴۰ تا ۶۴۵ هجری قمری را در بر می گیرد و چگونگی تحول روحی مولانا را پس از دیدار با شمس به تصویر می کشد.نکته جالب توجه در ساخت فیلم، مشاوره های تخصصی از مولوی شناسان برجسته مانند دکتر محمدعلی موحد است که به واقعی تر شدن روایت کمک کرده است.

فیلمنامه توسط فرهاد توحیدی نگارش شده و تلاش کرده تا تصویری دقیق از رابطه عمیق معنوی بین مولانا و شمس ارائه دهد.این اثر نه تنها عشق عرفانی مولانا به شمس را نشان می دهد، بلکه تأثیر شگرف این دیدار بر اشعار و اندیشه های مولانا را نیز به خوبی منعکس می کند.

تگزاس

2-تگزاس 3

تگزاس ۳ دنباله‌ای بر دو قسمت قبلی فیلم تگزاس است و داستان آن پس از ماجرای مجسمه‌های حاوی کوکائین در قسمت قبلی شروع می‌شود. جایی که ساسان با بازی سام درخشانی و بهرام با بازی پژمان جمشیدی می‌بایست باقی مجسمه‌ها را پیدا کنند تا مشکل امنیتی طی آن پیش آمده را حل کنند. تگزاس ۳ در روز نخست اکران توانست رکورد فروش در روز اول اکران را بزند. عامریان، مجموعه تگزاس را مجموعه‌ای پنج قسمتی می‌داند و در سال آینده قسمت بعد به مرحله تولید می‌رسد. شاید جز بهترین فیلم های ۱۴۰۳ نتوان آن را نامید اما فعلاً جز پر فروش‌ترین‌ها باقی مانده است.

خجالت

3-خجالت نکش 2

خجالت نکش ۲، ادامه‌ای بر داستان قنبر و صنم است که پس از داستان اول، حالا این زوج روستایی تصمیم به طلاق گرفتند و از حاشیه این اتفاق به شهر می‌آیند که احتمالا بیشتر داستان در آن‌جا ادامه دارد. خجالت نکش ۲ که پس از هفت سال از قسمت اول به سینما بازگشت، در روزهای اولیه اکران خود توانسته ۵۹ میلیارد و ۶۶۳ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال بفروشد.

پول+و+پارتی

4-پول و پارتی

سعید سهیلی، سازنده مجموعه فیلم‌های گشت ارشاد پس از چند سال با فیلمی در ژانر کمدی عاشقانه بازگشته تا موفقیت فیلم‌های پیشینه خود را ادامه دهد. فیلم، داستانی درباره دو زوج را دنبال می‌کند که هر کدام دیگری را مسیری برای خوشبختی می‌بینند و برای این کار دست به هر کاری می‌زنند. فیلم که توانست در روز‌های نخست اکران فروش خوبی داشته باشد،‌ نظر دو گانه منتقدین و مخاطب‌ها را به خود جلب کرد. عده‌ای فیلم را کمدی سرگرم‌کننده با بازی‌های خوب می‌دانند که به مسائل اجتماعی روز می‌پردازد و باقی آن را از نظر داستانی ضعیف و کلیشه‌‌ای می‌شمارند.

1401111414322168426963464

5-یادگار جنوب

فیلم یادگار جنوب دومین اثر زوج کارگردانی حسین دوماری و پدرام پور احمدی است که پیش‌تر با فیلم جاندار خود را به سینمای ایران معرفی کردند و سپس در فیلم شنای پروانه و سریال یاغی در مقام نوسینده خود را ثابت کردند. فیلم با داستان نامتعارف و روایت غیرخطی خود توانست نظر مخاطبین را در جشنواره فجر دو سال قبل جلب کند. داستان درامی درباره زوجی است که ازدواج آن‌ها باعث اتفاقاتی پیچیده‌ای در زندگی آن‌ها می‌شود. تیم بازیگری فیلم هم از تیم‌های بزرگی هستند که یکی از نقاط فیلم به حساب می‌آیند. فیلم یادگار جنوب یکی از بهترین فیلم های ایرانی ۱۴۰۳ است که با شروع تابستان بر روی پرده رفت.

-e1712863776786-390x220

6- سال گربه

 فیلم ایرانی در ژانر کمدی به کارگردانی و نویسندگی مصطفی تقی‌زاده و تهیه‌کنندگی سعید خانی محصول سال ۱۴۰۲ است که از ۲۲ فروردین ۱۴۰۳ در سینماهای ایران اکران شد.

داستان سال گربه با محوریت مردی به نام جهانگیر (بهرام افشاری) روایت می‌شود که در سال گربه متولد شده و نحسی این سال که هر ۱۲ سال یک بار اتفاق می‌افتد، باعث ایجاد دردسر برای اطرافیانش می‌شود. به‌علاوه اینکه او علاقه عجیبی هم به شهرت دارد و برای مشهور شدن، حاضر است دست به هر کاری بزند.

temsah-khoni-movie-review

7- تمساح خونی

 فیلم کمدی-اکشن ایرانی به کارگردانی جواد عزتی و تهیه‌کنندگی کامران حجازی و نویسندگی پدرام افشار محصول سال ۱۴۰۲ است. این اثر نخستین فیلم عزتی در مقام کارگردان است که در کنار عباس جمشیدی‌فر، الناز حبیبی، بهزاد خلج، شبنم قربانی، سعید آقاخانی، جمشید جهان‌زاده، رامین پورایمان و کیومرث مرادی در آن به ایفای نقش پرداخته است.

تمساح خونی نخستین بار در ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و پرمخاطب‌ترین فیلم این جشنواره بود. این فیلم از ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ در سینماهای ایران اکران شد

1725872837156_اکران3

8- ببعی قهرمان

 در آرزوی پرواز یک فیلم سینمایی پویانمایی سه‌بعدی ایرانی به تهیه کنندگی محمدمهدی مشکوری، کارگردانی حسین صفارزادگان و میثم حسینی و نویسندگی مقداد اخوان محصول سال ۱۴۰۱ سازمان هنری اوج است که در چهل و دومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر اکران شد. این انیمیشن ابتدا قرار بود در چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر رونمایی شود.

ببعی در آرزوی پرواز برگرفته از سریال انیمیشنی دوبعدی ببعی و ببعو است که جزو آثار پرمخاطب شبکهٔ پویا بوده و از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ پخش شده است. این انیمیشن همچنین پس از مقدس و پسر دلفینی سومین انیمیشن سینمایی ساخته سازمان اوج است.این فیلم ۴ مهر ۱۴۰۳ بر روی پرده سینما رفت.

sobhaneh-ba-zarafeha

9- صبحانه با زرافه‌ها

یک فیلم کمدی درام به کارگردانی سروش صحت و تهیه‌کنندگی سید مصطفی احمدی است. این فیلم دومین ساختهٔ سینمایی صحت بعد از جهان با من برقص (۱۳۹۸) است و بهرام رادان، پژمان جمشیدی، بیژن بنفشه‌خواه و هوتن شکیبا نقش‌های اصلی آن را ایفا می‌کنند.صبحانه با زرافه‌ها نخستین بار در چهل و دومین دورهٔ جشنوارهٔ فیلم فجر حضور یافت. نمایش عمومی فیلم از ۹ آبان ۱۴۰۳ در سینماهای ایران آغاز شده است.

1017874_633-1024x672

10- آریاشهر دو نفر

 با نام قبلی به خاطر یک کیف دلار فیلمی کمدی به کارگردانی حمید بهرامیان، تهیه‌کنندگی آذر معماریان و نویسندگی حمید بهرامیان و سید مسعود سعیدی محصول سال ۱۴۰۲ است. این فیلم در 1403 به اکران عمومی درآمد.

Bibadan2

11- بی‌بدن

فیلم ایرانی در ژانر درام-جنایی به کارگردانی مرتضی علیزاده، نویسندگی کاظم دانشی و تهیه‌کنندگی سید مصطفی احمدی محصول سال ۱۴۰۲ است. این فیلم نخستین‌بار در چهل و دومین جشنوارهٔ فیلم فجر به نمایش درآمد.

به گفته کارگردان، داستان فیلم برداشتی آزاد از چندین پروندهٔ قضایی واقعی است. شباهت‌های بسیار عناصر فیلم با پرونده قتل غزاله شکور، باعث اعتراض خانواده شکور به این فیلم گردید. کارگردان فیلم، ارتباط مستقیم اقتباس سینمایی خود با این پرونده را نپذیرفت.

از این فیلم به عنوان تنها فیلم اجتماعی اکران های عمومی 1403 یاد می‌شود.

هفتاد-سی-1100x674

12-هفتاد سی

 فیلمی کمدی اجتماعی محصول ۱۴۰۲ به کارگردانی بهرام افشاری و تهیه‌کنندگی سید ابراهیم عامریان و نویسندگی حمزه صالحی است. این فیلم اولین فیلم بهرام افشاری در مقام کارگردان است. افشاری به همراه هوتن شکیبا نقش‌های اصلی را ایفا کرده‌اند. این فیلم ۷ آذر ۱۴۰۳ در سینماهای ایران اکران شد.

zoodpaz-movie-review

13-زودپز

 فیلمی کمدی به کارگردانی رامبد جوان و تهیه‌کنندگی منصور سهراب‌پور محصول ۱۴۰۲ است که از ۱۷ مهر ۱۴۰۳ در سینماهای ایران اکران شده است. نقش‌های اصلی این فیلم محسن تنابنده و نوید محمدزاده هستند.

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید