رسانه ملی در روزهایی که فشار اقتصادی، آستانه تحمل مردم را پایین آورده، میهمانان عجیبی دعوت می‌کند

علی ضیا با میهمانانی عجیب و غریب، بار دیگر «فرمول یک» را به خبرسازترین برنامه روزهای اخیر تلویزیون بدل کرد.

رسانه ملی در روزهایی که فشار اقتصادی، آستانه تحمل مردم را پایین آورده، میهمانان عجیبی دعوت می‌کند

علی ضیا با میهمانانی عجیب و غریب، بار دیگر «فرمول یک» را به خبرسازترین برنامه روزهای اخیر تلویزیون بدل کرد؛ ویدئوهایی کوتاه از بخش های مختلف این برنامه در فضای مجازی بارها و بارها دست به دست شد و خشم بسیاری از زنان و مردانِ مخالف خشونت را برانگیخت. میهمانان برنامه «فرمول یک» شبکه یک سیما، خانواده‌ای بودند که مادرشان بعد از ٢٧ بار درخواست طلاق به خاطر کتک خوردن از همسر همچنان به زندگی مشترک ادامه داده و با او زیر یک سقف سر می کند.

ویدئوها انگار جنون را به تصویر می کشند و بی مبالاتی مدیران سازمان صدا و سیما را. مردی که انگار متاثر نیست و ذره ای پشیمانی در چهره اش دیده نمی شود و زنی محکوم به ترس و کبودی؛ زنی که پذیرفته «مرد است و عصبانی می شود».

سندرومی به نام تقطیع
عوامل برنامه «فرمول یک» اما نگاه دیگری دارند، معتقدند ویدئوهای تقطیع شده، ماجرا را به شکلی دیگر و البته غلط روایت می کند و در نتیجه برداشت های نادرستی به مخاطبان ارائه می دهد. از بخش هایی یاد می کنند که مرد می گوید: «تصمیم گرفتم عوض بشم و دست ها قطع»، به تاکیدِ مرد بر 5 سال «پاکی» و «اصلاح» اشاره می کنند. تقطیع ویدئوها برای مخاطبان کم‌حوصله فضای مجازی و در ادامه پس‌لرزه‌هایش، اتفاق تازه ای نیست اما حتی اگر علی ضیا و همکارانش، تلاشی صادقانه کرده اند برای به تصویر کشیدن زندگی پر فراز و نشیبی که تا مرز فروپاشی پیش رفته اما تارهای نازک پیوندش پاره نشده و اگر خواسته‌اند صبر و تحمل را به خاطرِ مردم و جوان ترها بیاورند، روی لبه تیغ تیزی راه رفته اند و حداقل در میان عموم مردم، نتیجه ای معکوس گرفته اند. حتی بسیاری از رسانه ها که سعی می کنند نگاهی عمیق تر به مسائل داشته باشند هم به ضیا و سازمان صداوسیما تاختند و با تیترهایی مانند «تبلیغ و عادی‌سازی کتک زدن زنان در رسانه ملی!» به برنامه پنج‌شنبه واکنش نشان دادند.

اندر مضرات گوشت
کج سلیقگی و بی‌ملاحظگی متولیان رسانه ملی به همین جام ختم نمی شود. بهنوش بختیاری را آوردند در برنامه «خیابان جام جم»؛ به بهانه ایفای نقش در مجموعه تلویزیونی «محله گل و بلبل» تا شاید با ستاره، مربع ها رای بیاورد و جایزه ببرد. او که در اینستاگرام بیش از 7 میلیون فالوئر دارد و خود را «actress»، حامی ترنس ها، کارشناس ترجمه زبان فرانسه، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون و مدیر مسئول خیریه شمس معرفی کرده، ناگهان روی آنتن زنده تصمیم می گیرد به گرانی گوشت اشاره کرده و مانند بسیاری از سلبریتی‌های دیگر در هر موضوعی ورود کند: «اصلا چه بهتر که گوشت گران شد زیرا چیز خیلی خوبی نیست. به جایش سبزی بخورید» همین جمله کافی بود تا کاربران
خشمگین، واکنش های تند و تیزی نشان دهند و او را وادار به توضیح کنند؛ هر چند در صحبت های دوباره اش هم حرف متفاوتی نزد و تنها تاکید کرد دلش نمی آید در واکنش به درد دل ها، جمله ای بگوید که حال شخص مقابلش را بدتر کند!

روی زخم مردم نمک نپاشید
سازمان صدا و سیما که وسواس زیادی روی برنامه‌ها، مجریان و میهمانان آنها دارد، می تواند در برنامه‌های زنده، هر بازیگر و نابازیگری را مقابل دوربین برنامه های پر مخاطب ننشاند یا حداقل متذکر شود در مورد هر چیزی اظهار نظر نکنند؛ مردمی که ساعت ها برای تهیه گوشت های گرم و سرد صف می کشند و قیمتِ ساعتی دلار و پراید، انگار نمکی است روی زخم های شان و آرزوهایی که دور و دورتر می شوند، دیگر تحمل ندارند یک فردی که از اندک شهرتی برخوردار است و در رفاه مالی به سر می برد، مضرات گوشت را برای‌شان گوشزد کند.

منبع: روزنامه همدلی

1981

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • سبکی
    0

    بهنوش حالش خوب نیست انسان بودن تنها نشانه شخصیت نیست انسان باید انسانیتش را نشان دهد.مگر هر دیوانه دریک فیلمی بازیش دادن میشود هنر پیشه؟ هنرمند باید افتاده باشد.