روایت امتداد از اعتراضات کارگران هفتتپه؛شعار کارگران علیه یک خبرگزاری
کارگران خواستار سلب ید بخش خصوصی از شرکت شده و ضمن درخواست تسریع در رسیدگی به پرونده ارزی مالکین این شرکت ، اعتراض خود را نسبت به بکارگیری برخی از مدیران بازنشسته با حقوق نجومی 17 تا 30 میلیون تومانی اعلام کردند.
اعتراضات کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه در حالی به هفدهمین روز خود رسید که حقوق و مطالبات کارکنان این شرکت از فروردینماه سال جاری، همچنان پرداخت نشده و ظاهرا هنوز هم قول مساعد یا اقدام عملی از سوی مالکین آن برای مرتفع کردن این مشکلات صورت نگرفته است.
حدود 400 کارگر معترض به وضعیت شرکت هفت تپه، امروز(چهارشنبه) نیز برای هفدهمین روز متوالی دست به تجمع زده و از ساعت 9صبح با حضور در مقابل فرمانداری شهرستان شوش، اقدام به سردادن شعارهای اعتراضی کردند. این کارگران، همچنین پس از گذشت حدود 45 دقیقه به سمت بازار حرکت کرده و پس از آن نیز، مجددا برای قرائت اعتراض خود به مقابل فرمانداری بازگشتند.
اعتراض به حقوق 30 میلیون تومانی برخی از مدیران بازنشسته
در جریان این تجمع، کارگران خواستار سلب ید بخش خصوصی از شرکت شده و ضمن درخواست تسریع در رسیدگی به پرونده ارزی مالکین این شرکت از سوی دستگاه قضائی، اعتراض خود را نسبت به بکارگیری برخی از مدیران بازنشسته با حقوق نجومی 17 تا 30 میلیون تومانی اعلام کردند.
همچنین به مانند روزهای گذشته، درخواست بازگشت به کار اسماعیل بخشی، محمد خنیفر و سایر کارگران اخراجی شرکت هفتتپه از دیگر مطالبات کارگران معترض در تجمع امروز بود.
اعتراض کارگران به اکاذیب مطرح شده از سوی اسدبیگی در تریبون یکسویه یک خبرگزاری
حضور خانواده اسدبیگی(احسانالله اسدبیگی، پدر خانواده و عضو هیئت مدیره شرکت، امید اسدبیگی، مدیرعامل و امیر اسدبیگی، دیگر فرزند خانواده) در تریبون گفتگوی زنده یک خبرگزاری به صورت یکسویه در روز گذشته، یکی دیگر از اعتراضات کارگران بود که معتقد بودند که چرا مالکین این شرکت در یک گفتگوی زنده و به صورت یکسویه از تریبون یک خبرگزاری به بیان مطالب کذب پرداختهاند.
در همین رابطه، همچنین شعارهایی نیز علیه این رسانه از سوی کارگران سرداده شده و نسبت به عدم رعایت اصل بیطرفی، مطالبی از سوی نماینده کارگران دراین خصوص مطرح شد.
اسدبیگی و ادعای راهاندازی کارخانههایی که وجود خارجی ندارند!
به گفته یکی از فعالین کارگری، مدیرعامل شرکت هفتتپه در گفتگوی زنده روز گذشته خود با یکی از رسانهها، مدعی راه اندازی کارخانههای تولید شیرخشک و پتروشیمی از زمان حضور خود، شده بود و این در حالی است که اساسا، چنین واحدهای تولیدی وجود خارجی ندارند!
به گفته این نماینده کارگران، مدیرعامل هفت تپه، همچنین در این گفتگو، مدعی راه اندازی کارخانه MDF شده و آن را متعلق به شرکت دانسته بود. در حالی که این کارخانه، اساسا متعلق به فردی به نام طاهرخانی بوده و اصلا تحت مالکیت اسدبیگی نیست.
در این گفتگوی لایو اینستاگرامی، اسدبیگی که در ابتدا، مدعی مالکیت این کارخانه شده بود، با دیدن سوالات کارگران که به دست خبرنگار رسیده بود در ابتدا از موضع اولیه خود عدول کرده و مدعی شد که در 30درصد از این کارخانه شراکت دارد و دست آخر نیز در موضعی عجیب، عنوان کرد که حتی اگر همین 30درصد هم، متعلق به او نباشد، بانی راه اندازی آن بوده است!
همه این اشارات نیز در حالی است که اسدبیگی بابت راه اندازی این کارخانه از سوی دولت، ارز دولتی 4200تومانی دریافت کرده است!
ادعای راه اندازی کارخانهای که تنها، یک سوله خالی است!
به اذعان یکی از فعالین کارگری شرکت هفت تپه، اسدبیگی در بخش دیگری از ادعاهای خود، مدعی راه اندازی کارخانجات تولید ذغال و رب گوجه فرنگی شده بود که کارخانه مورد ادعای وی برای تولید ذغال، تنها یک سوله خالی بوده و کارخانه تولید رب نیز با ادعای پیشرفت 95درصدی تا همین چند روز پیش، یک سوله متروکه بوده است.
به گفته کارگران این شرکت، مالکین جدید آن در هنگام بازدید مسئولین یا بازدید کارشناسی برای دریافت ارز دولتی به صورت شبانه، اقدام به انتقال تجهیزات تولید به برخی سولههای مدنظر کرده و پس از پایان بازدید نیز، مجددا تجهیزات را به محل قبلی بازمیگردانده است.
راهاندازی کارخانهای که 4دهه از عمر فعالیت آن میگذرد!
یکی دیگر از نماینده کارگران، همچنین با اشاره به ادعای دیگر اسدبیگی در گفتگوی لایو اینستاگرامی با یکی از رسانهها مبنی بر راه اندازی کارخانه خوراک دام پس از حضور این خانواده در دوره جدید شرکت، آن را به شدت کذب دانسته و گفت که این واحد تولیدی از حدود4دهه گذشته به فعالیت میپردازد.
مالک هفت تپه در سخنان اخیر خود، همچنین مدعی راه اندازی کارخانه یخ نیز شده و در این مورد نیز، شاهد فعالیت این واحد تولیدی، طی دهههای گذشته تا به امروز هستیم.
به گفته نماینده کارگران، اسدبیگی در ادعای دیگری، مدعی راه اندازی کارخانه تولید الکل و اتانول شده و این در حالی است که این کارخانه، پیش از حضور این خانواده در شرکت و در زمان تصدی هفت تپه از سوی دولت به صورت کامل راه اندازی شده و حتی تولید آزمایشی نیز در خطوط خود داشته است.
نکته جالب توجه دیگر اینکه، این کارخانه اساسا به اسدبیگی واگذار نشده و همچنان تحت تصدی شرکت نوسازی قرار دارد!
رونمایی از فیش کارگری که حتی حقوق آن نیز پرداخت نشده!
به گفته نماینده کارگران هفت تپه، اسدبیگی در بخش دیگری از سخنان خود، فیش حقوقی یوسف بهمنی و عباسی را مقابل دوربین پخش زنده قرار داده و مدعی شده که صاحب این فیش با ادعای مشکل متعدد مالی، 7میلیون تومان بر اساس قرارداد خود دریافتی دارد.
این در حالی است که اولا، این فعال کارگری از سابقه فعالیت 19 ساله برخوردار بوده و در ثانی نیز، همین ادعا در شرایطی از سوی مدیرعامل هفت تپه مطرح شده که همین حقوق را نیز از فروردین ماه سال جاری پرداخت نکرده است!
ادعای کذب اخراج کارگران به دستور نهادهای امنیتی
یکی از نمایندگان کارگران با اشاره به ادعای مدیرعامل هفت تپه درخصوص اخراج حدود 40 نفر از کارگران به دستور نهادهای امنیتی، این مسئله را نیز به شدت تکذیب کرده و آن را بهانهای برای فرافکنی دانست.
تنظیم شکایت جمعی از کارگران هفتتپه علیه اسدبیگی
نماینده کارگران شرکت هفت تپه به اشاره به اینکه مدیرعامل این شرکت در گفتگویی، کارگران معترض را داعشی و تجزیه طلب خوانده و فیش حقوقی فعالین کارگری را در مقابل تریبون عمومی منتشر کرده است از تنظیم شکایت جمعی از کارگران هفت تپه از وی خبرداد و به گفته این نماینده کارگری، شکایت مذکور در روزهای آینده به دستگاه قضائی تسلیم خواهد شد.
منبع: امتداد
70