محسنی اژهای: از عملکرد و لغزش یک قاضی دلم به درد آمد
رئیس قوه قضاییه گفت: روز گذشته گزارش یک نهاد نظارتی درباره عملکرد یک قاضی به دستم رسید که حقیقتاً دلم به درد آمد که این شخص نه به خاطر فقر یا کمبود در زندگی بلکه به دلیل تمایلات نفسانی دچار لغزش شده است.
حجتالاسلام غلامحسین محسنی اژهای در جلسه صبح امروز دوشنبه (سوم آبان ماه) شورای عالی قوه قضاییه با تبریک ولادت خجسته پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، اظهار داشت: پیامبر عظیم الشأن اسلام (ص) جلوهای از نور خداست و نور و رحمت الهی همیشه امیدآفرین و فرح بخش و آرامش بخش بوده است.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه انسان همواره در تاریکی و جهالت و حیرانی به شدت نیازمند نور است، افزود: وقتی نور آمد انسان از گمراهی نجات مییابد مگر آنکه خود انسان نخواهد و در مسیری حرکت کند که به سقوط منتهی میشود.
محسنی اژهای با بیان اینکه میلاد پیامبر اعظم (ص) در زمانی اتفاق افتاد که جهالت جهان را فراگرفته بود و ظلمت انسانها را رنج میداد و مردم از ظلم ستمگران به تنگ آمده بودند، تصریح کرد: امروز هم دنیا در یک جاهلیت مدرن بسر میبرد و تاریکیهایی که وجود دارد، کمتر از سال عام الفیل نیست که رسول الله در آن مقطع برای نجات بشر متولد شدند.
رئیس قوه قضاییه گفت: در پرتو نور رسول الله (ص) برخی کاخهای ستم فرو ریخت و آتشهای شعله ور خاموش شد و ما باید در پرتو این نور که الی یوم القیامه ادامه دارد، آتشها را خاموش و با ظلم و ستم مقابله کنیم.
محسنی اژهای ادامه داد: انوار قدسی رسول الله (ص) در وجود مقدس حضرت بقیه الله متجلی شده و در زمان غیبت نیز، ولی فقیه جامع الشرایط همان مسیر را ادامه میدهد و هر کس طالب هدایت و کمال باشد، راه برای او روشن است.
رئیس قوه قضاییه از مقام معظم رهبری به عنوان انسانی زمان شناس و موید و متصل یاد کرد و با اشاره به بیانات روز گذشته ایشان درباره سه خصیصه و صفت مهم پیامبر اعظم (ص) گفت که امروز ما بیش از هر زمان دیگر به عدل، صبر و اخلاق به شدت نیاز داریم.
محسنی اژهای افزود: صبر و پایداری در طی کردن سیر الی الله و تحمل دشواری انجام مسئولیت و ایستادگی در برابر گناه و فشار شیاطین و دشمنان کاری دشوار است و سختیهای زیادی دارد.
رئیس قوه قضاییه با اشاره به فزونی وسوسههای شیطانی و هواهای نفسانی و فشارهای دشمنان بیرونی در شرایط دشوار فعلی گفت: روز گذشته گزارش یک نهاد نظارتی درباره عملکرد یک قاضی به دستم رسیده که حقیقتاً دلم به درد آمد که این شخص نه به خاطر فقر یا کمبود در زندگی بلکه به دلیل تمایلات نفسانی دچار لغزشهایی شده است.
محسنی اژهای ادامه داد: شیاطین و دشمنان سعی میکنند از نقطه ضعف انسان استفاده کنند و ما که میخواهیم پرچمدار انقلاب و الگوی حسنه در جهان باشیم باید بیش از همه به سنگینی مسئولیت توجه کنیم و نباید در مقابل ناملایمات، کمبودها و فشارها صبرمان لبریز شود و از پای درآییم.
رئیس دستگاه قضا، اجرای عدالت را از وظایف مهم حکومت دانست و گفت: امروز مردم از نظام اسلامی انتظار اجرای عدالت در همه زمینهها را دارند؛ نه فقط عدالت در صدور حکم.
محسنی اژهای افزود: امروز که میخواهیم به پیروی از انبیاء و اولیا و ائمه هدی اسوه حسنه باشیم باید در همه بخشها بر اساس عدل رفتار کنیم و تأکید ولی امر بر تدوین پیوست عدالتخواهانه برای همه تصمیمات و مصوبات در همین راستاست.
رئیس قوه قضاییه گفت: وقتی تصمیمی میگیریم یا قانونی را تصویب و بخشنامهای را صادر میکنیم باید بیندیشیم که سبب تحقق و گسترش عدالت شده یا برعکس موجب ایجاد رانت و انحصار شده و شکاف طبقاتی را بیشتر و افرادی را از فرصتها محروم میکند.
محسنی اژهای از اخلاق نیز به عنوان نیاز امروز انسان یاد کرد و گفت: بخش اعظمی از مسائل اسلامی را اخلاق تشکیل میدهد که تحقق عدالت را هم به دنبال خود دارد و موجب حفظ انسان در برابر هواهای نفسانی میشود.
وی تصریح کرد: گاهی اخلاق عملی از هر خطابه و هر نوشتهای بیشتر اثرگذار است و ما با توجه به شرایط امروز، باید بیش از پیش صبر، عدالت ورزی و رعایت اخلاق اسلامی را در سرلوحه کارهایمان قرار دهیم.
گاهی اخلاق عملی از هر خطابه و هر نوشتهای بیشتر اثرگذار است و ما با توجه به شرایط امروز، باید بیش از پیش صبر، عدالت ورزی و رعایت اخلاق اسلامی را در سرلوحه کارهایمان قرار دهیم
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه تمام اخلاق در وجود مقدس پیامبر اعظم و ائمه اطهار تجلی یافته، تصریح کرد: اگر میخواهیم پیروان راستین انبیاء و اولیاء باشیم باید رنگ خدا و رسول خدا را داشته باشیم.
محسنی اژهای افزود: خیلی اوقات انسان به راحتی زبان باز میکند و حرفهای نادرست میزند و مطالبی که نسبت به آنها علم و یقین ندارد بیان میکند و توجیه هم میکند که دیگران چنین گفتهاند و یا چنین شایعه شده است.
وی تصریح کرد: در شرایط دشوار امروز باید از سرنوشت کسانی که در چهار دهه گذشته به دلیل غفلت دچار خطا و انحراف شده اند عبرت گرفت و از خدا، قرآن و نماز و پیامبر اعظم و خاندان او که وسیله تقرب الهی هستند استمداد بجوییم تا خدا لحظهای ما را در برابر لغزشها رها نکند.
بخش دوم جلسه امروز شورای عالی قوه قضاییه به بررسی دستورالعمل نظارت بر برگزاری آزمونهای استخدامی و تخصصی دستگاه قضا اختصاص داشت که تعدادی از اعضای شورا دیدگاهها و نقطه نظرات خود را در این زمینه ارائه کردند.
رئیس قوه قضاییه پس از شنیدن نظرات اعضای شورای عالی قوه قضاییه، دستورات لازم را در این زمینه صادر کرد.
در بخش دیگری از این نشست، «ذبیحالله خداییان» رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: قدمت بیش از یکصد ساله سازمان ثبت اسناد و املاک کشور موجب شده که این سازمان با چالش تراکم قوانین و مقررات که کُندی کار و زمینهچینی برای مفاسد را در پی دارد، مواجه شود.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به اقدامات مشترک این سازمان با معاونت حقوقی و پژوهشگاه قوه قضاییه در زمینه تنقیح قوانین سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: این کار خوشبختانه امروز به اتمام رسیده و در این مرحله ۶۱۵ مورد تقاضای نسخ قانون یا بخشی از قانون از مجلس و حدود ۱۳۰۰ مورد تقاضای نسخ آییننامه یا بخشی آییننامه و ۱۵۰۰ مورد تقاضای نسخ بخشنامه یا قسمتی از بخشنامه را از دولت داشتهایم.
خداییان تنقیح قوانین سازمان ثبت اسناد و املاک کشور را اقدامی بسیار خوب در جهت شفافسازی و مبارزه با مفاسد دانست.
«کاظمی فرد» رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه نیز با اشاره به اقدامات این مرکز در راستای توسعه و تقویت سامانههای نظارت هوشمند بر پروندههای معوق گفت: در فاز اول اقدامات در این راستا، فهرست پروندههای معوق بیش از یک سال به تفکیک استان، شعبه، شماره پرونده و سن آن قابل گزارشگیری و پیگیری شده است.
وی با بیان اینکه در میان این پروندههای معوق، پروندههایی در برخی شعب وجود دارد که سن آنها از یک تا بیش از ده سال است، گفت: امکان مشاهده و نظارت بر این پروندهها در داشبوردهای مدیریتی مدیران ارشد قوه قضاییه وجود دارد.
کاظمیفرد افزود: مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه تا پایان سال جاری، تعداد دیگری از ابزارهایی که با استفاده از آنها بتوان بر دادهها نظارت هوشمندی داشت را به بهرهبرداری خواهد رساند.
وی با بیان اینکه از ابتدای شروع مسیر هوشمندسازی قوه قضاییه تا به امروز حدود ۷۰ سامانه متعدد توسط مرکز آمار و فناوری اطلاعات به بهرهبرداری رسیده است، گفت: طبق برنامهریزیهای صورت گرفته، این عدد تا پایان سال به ۱۰۰ سامانه خواهد رسید.
وی افزود: این سامانهها که دادههای دستی را به دادههای ماشینی تبدیل میکنند، در داشبوردهای مدیریتی مدیران قضایی قرار گرفته است.
حجتالاسلام «منتظری» دادستان کل کشور با بیان اینکه در مهرماه امسال ۴۲ هزار و ۵۰۰ بازی قمار آنلاین شناسایی شدهاست، گفت: برای ۲۶ هزار و ۸۰۰ مورد از این بازیها پیام هشدار ارسال شده که این پیامها میتواند نسبتا موثر باشد.
وی افزود: طبق بررسیهای انجام شده، تعداد ۱۴ هزار و ۶۹۰ شماره تلفنی که از سوی این بازیهای قمار آنلاین به بانکها داده شده، شماره تلفنهای نامعتبر است.
دادستان کل کشور همچنین بر ضرورت برخورد قاطع و بازدارنده دادستانها با متخلفان و متهمان بازیهای قمار آنلاین تاکید کرد.
منبع: مرکز رسانه قوه قضاییه
66
درد بزرگی است که نیروی انتظامی خدوم سارقان را دستگیر میکنه اما دادگاه فرتی آزاد میکنه گوشی قاپ و کیف قا پان جولان میدهند و زحمات نیروی انتظامی هدر می ره جناب آقای قاضی درود بر شرف نیروهای خدوم انتظامی لعنت بر احمال کاری و شرم باد
چهل و دوسال پیش فکر میکردیم به زودی بخدایی میرسیم امروز هر فرد یک شیطان با خود دارد.از طلا گشتند پشیمان گشته ایم.
حاج آقا ،ببین خیلی از قاضی های فعلی سرّ میخورند، لغزش که بماند. پس فکری برای دل دردهای بعدی خود داشته باش، چون دلدرد خیلی زجرآور است
داداش یه سوت بلبلی بزن دلت خنک میشه . چاکر آقا لاتی به مولا شکلاتی
جناب قاضی..جنگ هفتادودو ملت همه را عذربنه .چون ندیدند حقیقت ره افسانه زدند.
چایی نبات بوخور یه سوت بلبلی هم بزن دلت خوب میشه ما که سالهاست از عملکرد شما مفت خوران به خود میپیچیم چکنیم
همچنان بپیچ برات خوبه خخخخ
......بیا داخل مردم قول میدم از دل درد راهی بیمارستان شوی.از عدل و انصافی که شماها ، بنا کردید! برو ردّ کارت این ادبیات بهدرد دهه ۷۰ میخوره
برادر این اولین نیست آخرین هم نخواهد بود
لازم نیست دلتان به درد بیاید لطفا باز هم بیشتر دقت فرمائید از این قاضیان ناداور کم نیستند کافی است آنها را محکمه عنی کنید
فقط دروغ وعوامفریبی!اگه وجدان داشتیدازدیدن این وضع زندگی مردم دلتان بدرد که چه عرضکنم بایدمیمردید.
خدایا یک قاضي دل قاضیالقضات را به درد آورده قضات کشور مان همه شان ابر سرمایه دار شدند این ثروت را از کجا اوردند
اگه ما قاضی درست و حسابی داشتیم اینقدر آمار کلاهبرداری بالا نبود قاضی ها می ترسند بر علیه کلاهبردارها و دزدها حکم صادر کنند
من در سال1372برنده جایزه کلیدطلایی بانک صادرات واقع در بلوار فردوس شرق پلاک202شده ام. دیدن فقیر و مجروح جنگیم ندادند شکایت کردم قاضی گفت مال مبهه مال مفت بود میخواستن بدهند حالا نمیدهند چه مشی کرد شما محکوم به رد هستی چون قاضی ملا بود تمام ملاها تعید کردند اکنون کلید آن ساختمان دست من است ومن به آدرس تهران خیابان کارون کوچه وثوقی پلاک 10مستاجرم.........
راست میگه جناب قلندر واقعی گوشی قاپ و کیف قاپی زیاد شده و زرتی آزاد میشه اگر قانون برخورد نکنه سرخود وارد میشم خدا وکیلی راست میگم درود بر برادران نیروی انتظامی خادم ملت لعنت خدا بر کسانیکه شل میگیرند سپاس سپاه پاسداران
دلپیچه نگیری ایشالله در شهر چه خبر جوجو جان گوشی دزدها با کی شریک هستند ؟ چرا کارشون نداری کاسب گوشی قاپ هستی ولاغیر.درود بر نیروهای متمدن انتظامی با غیرت
لغزش یک قاضی نه، لغزش صدها قاضی که تو روحت هم خبر نداره و شاید هم خبر داری اما هنوز رسوای فضای مجازی نشده اند تا تو هم دلت مثلاً به درد بیاد، مارموز هایی هستید شماها که دومی ندارید
وقتی نیروی انتظامی شب بی خوابی می کشد که دزد بگیرد جلوی گلوله می رود قاچاقچیان را گرفتار کند ولی فردا می بیند در خیابان همان مجرم به ریش مامور می خندد انموقع درد دارد حاج آقا از این دردها زیاد داریم تازه شما یکیش را فهمیدی
چیه اینقدر حرف زده مطلب تیتر رو جمله اینور و اونورش بزرگ بنویسی ببینیم قاضی چه غلطی کرده حوصله خوندن اینهم حرف نداریم چل ساله دارن حرف میزنن هر روز برتر از دیروز
بهتره بگیم از لغزش یک مملکت
موردجدید نبست سری به جنوب کشوربرنیدازمردم تحقیق کنید.هزینه دادرسی .معطلی مردم .غرورقاضی.فساددر دفاترثبت اسناد.فقرمردم که اگرشکایتی دارن ناامیدانه منصرف مبشوند...تحمل نمیکنیداستعفامیدهید جناب قاضی القضات
آقا ی اژه ای.حیف که این نو شته هارانمیخونی.واقعا امروز یک مورد دیدی؟دروغ گناهست.آقای اژه ای.یابهت نمیگن علنی رشوه خواهی را.یاخدای نکرده دروغ میگی.فساد کشوررابرداشته.بویش رااحساس نمیکنی؟البته جهت اطلاع بگم بنده خدا.مردم دیگه قاضی رازیارت نمیکنن.چندنفر بیسواد درهراتاق گذاشتن .بنام شورای حل اختلاف.که برای یک کارساده ۲سال یابیشتر باید بری بیای.آخرسرهم خسته بشی ازحقت بگذری.بنده خودم ازمستاجرم که ۳سال خونه محقر ماپس نمیداد.مجبورشدم ۳سال کرایه رااجبارا ببخشم خونم راآزادکنم.دادگاه منولای منگنه گذاشت کرایه راکه ببخشم ۴۰میلیون پول پیشش راهم بدم تامستاجرملک منوتخلیه کنددرصورتی که۲۸میلیون تومان محکوم شده بودکه من اصلا خبرنداشتم بعدا مطلع شدم.اگرخواستیداسامی آن ۲نفرومیگم .البته میدونم که پیگیری نمیشه.
بعضی قاضیهای محترم به مدارک معتبر و رسمی پرونده توجه نمیکنن میگن علم قاضی تشخیص داده این کلمه علم قاضی یا پارتی و سفارشی پنهانی باعث شده حق خیلی ها با وجود مدارک و اسناد معتبر پایمال بشه باید فکری به این معضل شود
دست گوسفند دزد را قطع کردید و دزدان بیت المال را روی سرتان قرار دادید نه از دکل نفتی چیزی گفتید و نه… حالا دلسوز شدین. نخیر جناب، فقیر فقیر می ماند و ثروتمند ثروتمند
از کوزه همان تراود ک در اوست هیچیک تافته جدا بافته نیستید در شرایط خاصه که چهره اصلی نمایان میشه
اگه به صورت ناشناس سری به دادسراهای جنوب و شرق کشور بزنی کلا رودل میکنی
مردم چهل ساله دل درد دارن
جناب اقای اژه ای بنده پرونده ای در شعبه سوم حقوقی شهرستان اسلامشهر دارم که متاسفانه قاضی محترم بدون رعایت اصول اسلامی و قوانین جاری کشور تنها با شهادت خانم خوانده پرونده با وجود اسناد و مدارک معتبر بانکی که خود شعبه استعلام کرده بود حق بنده را نادیده گرفت خواهشمند است با این قبیل پرونده ها برخورد قانونی با توجه به قوانین اسلامی کشور گردد
آقای اژه ای چرا کسی را که52میلیون یورو اختلاص کرده وخون مردم را توشیشه ریخته به همین راحتی آزاد کردید وحالا اومده تا میتونه به کارگراش ظلم میکنه.
جناب آقای دکتر اژه ای از خدا طول عمر و سلامتی برایت میخواهم جنابعالی نعمت بزرگی هستین برای و مسولیت جنابعالی در پیشگاه خداوند خیلی سنگین است تقاضا داریم رعایت اخلاق اسلامی و جدان برای قضات خیلی مهم ولی متاسفا خیلی کم تک و تو کی رعایت میکنند
جالبه جرم بادام هندی دزد، سنگین تر از رییس کل بانک مرکزی است
بایدخون گریه کنید این چه وضعیه
آنقدر خوردی و خوردی که آخرش دل درد گرفتی
دیدم اوردینش تو تلویزیون و باهاش برخورد کردین تا کسی دیگه تکرار نکنه
آقای اژه ای بااین قاضی های ناکارآمد و رشوه ای که دارید تاحالا روزی صد بار باید سکته می کردی باغ و ویلا های قضات را که ببینی پی می بری که چه حکم هایی برای ملت زده شده وچه حقی ازمردم خورده شده /// 10سال است در نمایندگی ایران خودرو ماشین ثبت نام کرده ایم هنوز حکم درستی برای کلاه بردار زده نشده است.
آقای اژه ای به گونه ای حرف میزند که انگار تا بحال عدالت بنحوه مطلوب اجرا شده در صورتیکه مردم تشنه عدالت شده اند.
اگه حاتم بخشیهای شهرداری را دیده بودی آپاندیست میترکوندی .مشکل اینه که خیلی خیلی گنده هاررا نمیتونی ببینی .
ایکاش آقای اژه ای از دیدن مال باختگانی سالهاست در راهروهای دادگستری رفت و آمد می کنند و قوه قضائیه فقط طرفدار مال خوران شده هم دلش به درد می آمد