عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:
اجرای طرح صیانت را به شدت تکذیب میکنم/ ضعیف شدن اینترنت خانگی ارتباطی به این طرح ندارد
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اجرای خودخواسته طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی مشهور به طرح صیانت را به شدت تکذیب کرد.
سید علی یزدیخواه با اشاره به ادعای برخی رسانهها مبنی بر قطع یا ضعیف شدن اینترنت خانگی در راستای اجرای خودخواسته طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی مشهور به طرح صیانت، گفت: این موضوع را به شدت تکذیب میکنم و خیال مردم راحت باشد. طرح مذکور هنوز در کمیسیون مشترک مورد بررسی قرار نگرفته و جلسهای هم برگزار نشده است.
وی ادامه داد: در نخستین نشست کمیسیون مشترک طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی، انتخابات داخلی برای تعیین هیئت رئیسه برگزار خواهد شد و تلقی ما این است که بررسی طرح حداقل ۴ تا ۵ ماه زمان ببرد. نشستها با کمک نمایندگان و مسئولان وزارتخانهها و دستگاههای ذیربط به ویژه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پیش خواهد رفت. البته به احتمال زیاد، تغییرهایی در این طرح اعمال خواهد شد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: ضعیف شدن اینترنت خانگی ارتباطی به این طرح ندارد. مگر همیشه سرعت آن مناسب بوده است؟ چنین ادعاهایی با چه مستنداتی و دلایل متقنی است؟ چه کسی ابلاغ کرده و کجا اجرا میشود؟ این نوع ادعاها از سوی عواملی است که دیدگاهشان به سوی غرب است، زیرا همه حیات و مماتشان را در این موضوع میبینند و سعی میکنند تخریب و فرار رو به جلو داشته باشند.
طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی مشهور به طرح صیانت ششم مرداد ماه امسال با موافقت نمایندگان مجلس بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی به کمیسیون مشترک رفت. اما چند روز بعد و پس از برخی انتقادها و ابهامها نسبت به محتوای طرح، تعدادی از نمایندگان تقاضای عادی بررسی شدن آن را ارائه کردند تا طرح مشهور به صیانت از حقوق کاربران مانند دیگر طرحها و لایحهها بعد از بررسی در کمیسیون تخصصی، به صحن علنی بیاید.
با این حال، نوزدهم مرداد ماه اگرچه به گواه رسانهها نمایندگان در نشست غیرعلنی خود موافق عادی بررسی شدن طرح بودند اما، در نشست علنی همان روز نمایندگان با لغو تقاضای بررسی این طرح در کمیسیون مشترک مخالفت کردند و به این ترتیب، طرح یاد شده در کمیسیون مشترک ماند.
اعضای کمیسیون مشترک منتخبی از نمایندگان کمیسیونهای تخصصی مجلس هستند که خود اعضای کمیسیونها، با حضورشان در کمیسیون مشترک موافقت کردند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
66
همین که به شدت تکذیب کردید مشخص شد کار خودتونه
عملکرد بد آی اس پی ها ISP به چند عامل بستگی دارد : ۱- مدیریت بسته بدون نظارت بر سازمان خود ۲- فرسودگی زیر ساخت ها و ترمیم نشدن و توسعه نیافتن فنی ۳- سویچ کردن ها به صورت استاتیک روی پهنای باند مشترک این اجازه غیر قانونی را به کارکنان را می دهد که ساختار فنی کلی زیر سوال برود و کسی پاسخگو نیست چون بخش حقوقی و فنی مستقل ندارند ۴- تنها جواب به کاربران یا مشتریان فرافکنی و نهایتاً به صورت غیر قانونی و با استفاده از بی اطلاعی مشترک با درخواست کنترل از راه دور REMOT مبادرت به سرقت اطلاعات کاربران می کنند ، در حالی که نصب و تنظیم خیلی ساده و آسان است و با ارسال یک دایکومنت چند خطی و راهنمایی کاربر بدون دخالت شرکت پشتیبان تنظیمات انجام شود ۵- تخلیه نکردن خطوط مشتریان بعد پایان قرارداد چالشی است که ثابت می کند منفعت دارند و با تخلیه نکردن با عسر و حرج و بر خلاف قانون مدنی و مواد قانونی شرط صحت معامله به کاربران اهداف غیر قانونی را تحمیل می کنند ۶ - بعد از گرفتن تسهیلات و کلی رانت در نهایت شرکت را با واسطه گری به بورس می فروشند و بدون پرداخت بدهی با تبدیل فروش ریالی به ارز مبادرت به اخلال اقتصادی و خروج ارز از کشور می شوند .... کافیه یا چای بدم