مسئول بسیج استان:
بسیج سازندگی ۸ هزار فرصت شغلی پایدار در استان مرکزی ایجاد کرد
مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی با بیان اینکه بسیج سازندگی ۸ هزار فرصت شغلی پایدار در استان مرکزی ایجاد کرد گفت: ۲ دهکده تخصصی اقتصاد مقاومتی در استان مرکزی شکل گرفته است.
امید محترمی اظهار داشت: یکی از مهمترین اهداف اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی توسط بسیج مردمی کردن اقتصاد و ایجاد بستر لازم و مناسب برای نقش آفرینی مردم و فعالان اقتصادی است و باتوجه به ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری که در 24 بند مهم تاکید شده و برای اجرای این سیاست ها برنامه ریزی های لازم برای اقدامات موثر در این زمینه انجام شده است.
وی افزود: برای تحقق این اهداف در طول این سال ها اقدامات موثر و قابل توجهی شده که افزایش تولید، ایجاد اشتغال، رفع فاصله های طبقاتی، کمک به امنیت و تامین غذایی و ایجاد عدالت را به همراه داشته به همین سبب باید این اقدامات بیشتر مورد توجه باشد.
مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی با اشاره به اینکه فاصله گرفتن از اقتصاد تک محصولی یکی از راهبرد های مهم است که باید همه امکانات و ظرفیتهای موجود در این مسیر به کار گرفته شود، گفت: آموزش و توانمندسازی افراد برای تقویت ظرفیتهای نسبی آنها مهمترین برنامه و سیاست بسیج سازندگی استان است به همین سبب برای تحقق این امر تلاش می کنیم تا با تقویت توانمندی های افراد برای ایجاد اشتغال اقدامات موثر انجام دهیم.
محترمی افزود: با توجه به اینکه آموزش و توانمند سازی افراد یکی از اقدامات مهم بسیج سازندگی استان است در سالهای اخیر تعداد 35 هزار نفر در استان از این دورههای آموزشی بهرهمند و در نهایت توانمند شدند و با اخذ مدرک مهارتی به موفقیتهای بسیاری رسیدند.
وی عنوان کرد: این دوره ها در زمینه های مختلف از جمله عرصههای تولیدی، فنی، خدماتی و کشاورزی است و دستگاه های متولی در این امر مشارکت دارند و توانمندی بسیجیان و جهادگران در این دورهها برای بسیج اصل مهم است زیرا در ابتدا افراد باید توانمند و ظرفیتهای آنها شناسایی شود سپس در مسیر تولید و اشتغال آفرینی حرکت کنند.
مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی با اشاره به اینکه رویکرد بسیج سازندگی ایجاد ظرفیت ها و بسترها برای تشکیل اقتصاد درون زا است، گفت: در مدت 7 سال گذشته حدود 110 میلیارد تومان تسهیلات از سوی بسیج سازندگی در اختیار افراد قرار گرفته و بیش از 8 هزار فرصت شغلی پایدار در سطح استان ایجاد شده بنابراین حمایت از افراد آموزش دیده با پرداخت تسهیلات برنامه بعدی بسیج سازندگی برای ایجاد اشتغال است اما باید توجه کرد که همیشه ایجاد اشتغال با تسهیلات همراه نیست بلکه افراد باتوجه به توانایی مالی خود می توانند در عرصه تولید ورود کنند.
محترمی افزود: در سطح استان 680 صندوق قرضالحسنه مردم محور ایجاد شده و حدود 30 هزار نفر در سطح استان سازماندهی شدند و در دو سال اخیر بیش از 2 هزار فرصت شغلی ایجاد کردند همچنین 50 تعاونی اشتغال ایجاد شده است.
وی ادامه داد: تاکنون 2 دهکده تخصصی اقتصاد مقاومتی در استان شکل گرفته و دهکده ها به دنبال آموزش، توانمندسازی و کمک به ایجاد بستر مناسب برای کسب تجربه متقاضیان ایجاد اشتغال است و در سال گذشته با پرداخت بیش از 42 میلیارد تومان حدود 950 فرصت شغلی ایجاد شد که هدف بیشتر در مناطق محروم و تلاش برای زدودن فقر و محرومیت از این مناطق بود.
مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی بیان کرد: بسیج به دنبال تصدی گری نیست و هدف تسهیل گری و حمایت از افراد ضعیف است و به عنوان خادمان مردم با حفظ کرامت و منزلت به محرومان کمک می کند به همین سبب گروه های جهادی بسیج سازندگی با تمام توان پای کار هستند و الگوی حرکتی بسیج مبتنی بر نقشآفرینی مردم است.
محترمی با اشاره به اینکه بیش از 200 عرصه اشتغال در بسیج سازندگی وجود دارد که می توان حمایت های لازم را انجام داد به طوری که می توان به پرورش آبزیان، کشاورزی، واحدهای خدماتی و ایجاد فروشگاهها برای ارائه محصولات و حمایت از طرحهای دانشبنیان و صنایع دستی اشاره کرد، گفت: بسیج سازندگی برای تحقق شعار سال به دنبال نقشآفرینی گسترده است و برای رفع فقر و بیکاری با تمام توان تلاش میکنیم و تحقق اقتصاد مقاومتی را با قوت اجرا می کنیم.
وی افزود: امسال بیش از 20 میلیارد تومان تسهیلات برای استان در نظر گرفته شده که از این مقدار 60 میلیارد تومان تخصیص یافته که در کنار آموزشهای لازم در اختیار افراد قرار میگیرد و تصمیم داریم تا بیش از هزار فرصت شغلی پایدار در استان ایجاد کنیم و حمایت از 500 واحد تولیدی کوچک و بزرگ، راکد یا نیمه فعال را در دستور کار داریم.
منبع: تسنیم
26