مربی چادرملو:

بیرانوند قتل می‌کرد پرونده‌اش یک سال طول نمی‌کشید/ منتظر هستند وقتی تراکتور قهرمان شد رای او را اعلام کنند

مربی چادرملو با بیان اینکه کسر امتیاز از این تیم حق‌الناس است، به عدم صدور رأی بیرانوند اشاره کرد و گفت: اگر پرونده قتل هم بود یک سال زمان نمی‌برد.

بیرانوند قتل می‌کرد پرونده‌اش یک سال طول نمی‌کشید/ منتظر هستند وقتی تراکتور قهرمان شد رای او را اعلام کنند

حنیف عمران‌زاده، در خصوص کسر یک امتیاز از چادرملو با حکم کمیته انضباطی عنوان کرد: واقعاً جای ناراحتی دارد که این رأی صادر شده است. خواهش من از آقای بابایی استاندار محترم یزد این است که اجازه ندهند حق مردم یزد و تیم فوتبال چادرملو به این راحتی خورده شود.

وی افزود: مگر می‌شود 25 هفته در لیگ برتر علیه بیرانوند فحاشی شود و بعد از 25 هفته از چادرملو امتیاز کسر کنند؟ اصلاً فحاشی‌ها را تأیید نمی‌کنم ولی واقعاً صدور چنین رأیی اجحاف به باشگاه چادرملو و مردم یزد است. نمی‌دانم چه فکری کردند ولی دیدند چادرملو از منطقه سقوط فاصله گرفته و به همین دلیل یک امتیاز کسر کردند. شما فکر می‌کنید اگر تیم ما در منطقه سقوط قرار داشت چنین رأیی می‌دادند؟

مربی چادرملو عنوان کرد: این بهترین فرصت بود که به بقیه تیم‌ها نشان دهند اگر فحاشی کنید از شما امتیاز کسر می‌شود. بهترین قربانی چه تیمی بود؟ قطعا چادرملو چون دیگر در منطقه سقوط قرار ندارد.

عمران‌زاده یادآور شد: از دقیقه اول بازی پرسپولیس و تراکتور علیه بیرانوند فحاشی شد، تمام فیلم‌هایش را کل جهان دیدند ولی امتیاز کسر نشد. خود من در آن بازی 90 دقیقه فحش خوردم در آن زمان چرا امتیازی از تیمی کسر نکردند؟ اینها اسمش چیست؟ تبعیض نیست؟ وقتی می‌بینند یک تیم از لیگ دسته اول آمده، فوتبال بازی می‌کند و نتیجه می‌گیرد بهترین کار این است که آن را قربانی کنند. یعنی واقعاً اعضای کمیته انضباطی بازی پرسپولیس - تراکتور و سپاهان - تراکتور را ندیده‌اند؟ اگر دیده‌اند چرا آن زمان امتیاز کسر نکردند؟ چون زور این تیم‌ها بیشتر است؟ اسم این کار حق الناس نیست؟

وی با انتقاد از عدم صدور رأی علیرضا بیرانوند در ماجرای فسخ قرارداد با پرسپولیس گفت: مگر بیرانوند قتل کرده که رأی او اینقدر دیر صادر می‌شود؟ این بازیکن چند بار اعلام کرده که رأی من را زودتر صادر کنید تا تکلیفم مشخص شود. اگر پرونده قتل هم بود یک سال زمان نمی‌برد. البته من می‌دانم دوستان منتظر هستند وقتی تراکتور قهرمان شد رأی او را اعلام کنند.

مربی چادرملو در خصوص اینکه یک بار دیگر نیز این اتفاق رخ داده بود گفت: قشنگ یادم است 14 سال پیش هم چنین رأیی را علیه استقلال صادر کردند و در زمان سرمربیگری آقای مرفاوی زمانی که سال اول حضورم در استقلال بود یک امتیاز از ما کسر کردند. واقعاً این رأی ناراحت کننده است و اگر دوستان محترم کمیته انضباطی به عدالت اعتقاد دارند از خودشان سؤال کنند چرا در مسابقاتی که رکیک‌ترین توهین‌ها صورت گرفت از تیمی امتیاز کسر نکردند.

منبع: تسنیم
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 14
  • ناشناس
    2

    حنیف تو در چادرملو چه می کنی؟! تو باید الآن در استقلال تهران یا نساجی قائم شهر باشی.

  • ناشناس
    8

    دقیقا. زنوزی تمام اعضای سازمان لیگ را خریده بوده
    ‌فوتبال کثیفی داریم

    نظرات شما -
    • ناشناس
      4

      عزیزم زنوزی نخریده بلکه فدراسیون و تمام ارکان آن زیر مجموعه باشگاه تراکتورسازی هستند

  • ناشناس
    5

    فدراسیون فوتبال از زنوزی میترسد چون گفت افشا میکنم

  • ناشناس
    8

    به توچه

  • ناشناس
    4

    راست میگه 😂😂

  • ناشناس
    3

    این سوختگی با پماد آلفا هم خوب نمیشه ، جراحی میخواد .هر کی فحش بده خودشه

  • هانتر
    4

    چون تراکتور تبریز بر اساس نژاد پرستی درست شده و ترکا همه جا نفوذ کردن و عدالت و اینا هم معنی ندارد براشون نژاد پرستی حرف اولو میزنه

  • محمد
    0

    چون دستهایی پشت پرده هست که هروقت خواستند روی کثیف خودرانشان دهند

  • ناشناس
    5

    بیرانوند میتونه برود دامداری چوپانی و کوهپیمایی یا کولبری یا بیان گردی و غیره نیاد دروازه بانی اجبارش نکردن که 😕 یا برود همون بارون بارون بخونه و اگه شد برود نهضت سواد آموزی

  • ناشناس
    0

    😆🤣

  • م
    3

    طرف معلومه پشتش به کیه تخلف کرده بازی‌های تراکتور باید ۳ بر صفر میشد

  • گوزشته بیرانوند
    5

    دامداری
    چوپانی
    کشاورزی با گاوآهن
    کولبری
    دعوا و راهزنی
    مصرف تریاک
    چندهمسره بودن و غیره
    ازافتخاراته یک لرستانی
    بدریختی هم اضاف کنید

    نظرات شما -
    • ناشناس
      1

      بی فرهنگ
      بی شخصیت
      بی تمدن
      بی هویت
      بی شعور
      بی ادب