۳۲ درصد طرحهای پژوهشی علوم پزشکی جیرفت به کرونا اختصاص یافت
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از اختصاص ۳۲ درصد از طرح های پژوهشی این دانشگاه در ارتباط با ویروس کرونا خبر داد.
فاطمه سیدی روز یکشنبه تعداد طرح های پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت را از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۵ طرح عنوان کرد و از تصویب ۲۱ طرح در زمینه ویروس کرونا خبر داد.
وی نوع طرح های پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت را شامل ۳۲ طرح کاربردی، چهار طرح بنیادی و ۲۹ طرح بنیادی و کاربردی دانست و از منجر به تولید شدن یکی از طرح های پژوهشی با عنوان محصول گندزدا خبر داد.
سیدی گفت: معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در راستای فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی برای مقابله با ویروس کرونا با اعلام فراخوان حمایت از طرح های پژوهشی وارد عمل شد.
معاون تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی جیرفت فعالیت های پژوهشی این دانشگاه را در سه بخش تدابیر و اقدامات بهینه در مرحله پیشگیری، چگونگی درمان موفق موارد مبتلا و راهکارهای پیگیری و مدیریت زنجیره ابتلای بیماری تا فروکش کردن کامل بیماری و برقراری وضعیت نرمال در جامعه اعلام کرد.
سیدی از حمایت مالی طرح های تحقیقاتی و پژوهشی در زمینه مقابله با ویروس کرونا خبر داد و گفت: امکان بررسی فوری طرح های تحقیقاتی ارائه شده و دریافت کد اخلاق در سامانه اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی در این دانشگاه جهت محققان فراهم شده است.
وی با بیان اینکه مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (نیماد) آمادگی خود را جهت طرح های فرا دانشگاهی و ملی اعلام کرده است، تصریح کرد: محققان می توانند پروپوزال پژوهشی خود (در صورتی که دامنه کار پژوهشی آن فراتر از یک دانشگاه است) به آدرس http://rms.nimad.ac.ir/ProposalStart.php?id=۱۱ ارسال کنند.
دانشگاه علوم پزشکی جیرفت یک سوم پهناورترین استان کشور را با جمعیت یک میلیون نفر تحت پوشش دارد.
منبع: ایرنا
68