راهاندازی ۱۰ دفتر تسهیلگری در کرمان
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان گفت: کرمان با 10 دفتر تسهیلگری، بیشترین شمار دفتر را در میان این استانها دارد و 2 میلیارد تومان اعتبار برای راهاندازی دفاتر کرمان در نظر گرفته شده است.
به گزارش خبر فوری به نقل از ایسنا، «زهرا موسیپور» در نخستین همایش معاونین سیاسی اجتماعی فرمانداریهای سراسر استان کرمان با اشاره به اینکه یکی از مهمترین اهداف ما در برگزاری این همایش، تعامل بیشتر معاونین سیاسی اجتماعی فرمانداریها با یکدیگر است، افزود: استان کرمان، استانی بزرگ و پهناور است و هماهنگی معاونین فرمانداران میتواند آنها را برای حل مسائل مشترکی که دارند، کمک کند و از راه کارهای مشترک استفاده کنند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان با بیان اینکه در دفاتر تسهیلگری نقطه اتکاء ما بر سازمانهای مردم نهاد است، خاطرنشان کرد: این دفاتر در راستای طرح نجات راهاندازی میشود و اگر در گذشته این طرح در یک یا دو منطقه شهر کرمان اجرا شد، در آینده این طرح در محلهها و مناطق بیشتری اجرا خواهد شد.
وی با بیان اینکه دفاتر تسهیلگری شرح خدماتی دارند که شامل توانمندسازی مردم، آموزش مهارتها، پیگیری مسائل آموزشی، بهداشتی، عمرانی و ... میشود، خاطرنشان کرد: دو سوم مأموریت دفاتر تسهیلگری، اجتماعی است.
موسیپور با بیان اینکه در این همایش سازمانهای مردم نهاد با معاونین فرمانداران در خصوص طرحهایی که تصویب شده، تبادل نظر میکنند و سازمانهای مردم نهاد سه ماه فرصت دارند که طرح را اجرا کنند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان با بیان اینکه از هر شهرستانی که طرحها را به خوبی اجرا کند و نتیجه مثبت بگیرد، در فروردینماه 97 حمایت مالی میکنیم، ادامه داد: با توجه به تغییرات صورت گرفته در حوزه معاونین سیاسی اجتماعی فرمانداران، در این همایش راهبردهای حوزه اجتماعی به معاونین سیاسی اجتماعی ارائه شد تا آنها بدانند در حوزه اجتماعی در خصوص ورزش، سلامت، فرهنگ و اجتماع همچنین ساماندهی متکدیان و حاشیهنشینی چه باید بکنند.
موسیپور با تأکید بر اینکه معاونین سیاسی اجتماعی فرمانداریها باید نقش خودشان را جدیتر بگیرند، اظهار کرد: فرمانداران مسئولیتهای زیادی دارند و این معاونین سیاسی اجتماعی هستند که باید در خصوص مسائل یاد شده، با حساسیت ویژهای عمل کنند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان ادامه داد: در این همایش از معاونین فرمانداران خواستیم که در راستای سند امنیت غذایی هر ماه به صورت سرزده از کشتارگاهها و مراکز ارائه مواد غذایی در شهرستان خود بازدید کنند، در راستای سند ورزش، از مکانهای ورزشی شهرستان خود بازدید کنند، در راستای سند اجرای سند سلامت، از مراکز نگهداری کودکان، سالمندان، متکدیان و کمپهای ترک اعتیاد بازدید کنند.
وی افزود: بهطور کلی در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی اگر ادارهکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری بتواند با معاونین فرمانداران و فرمانداران در اهداف اجتماعی هم خط و هم جهت باشد، میتوانیم نتیجه بهتری بگیریم.
موسیپور از توزیع 230 میلیون تومان اعتبار میان سازمانهای مردم نهاد 23 شهرستان استان، خبر داد و گفت: حوزهها و طرحهای مختلفی برای سازمانهای مردم نهاد تعریف و این سازمانها اجرای طرحها را بر عهده میگیرند، ضمن اینکه فرمانداری بهعنوان ناظر و ادارهکل امور اجتماعی و فرهنگی بهعنوان ناظر عالی این طرحها خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه این اقدام در راستای برونسپاری وظایف انجام میشود، گفت: هدف ما این است که سازمانهای مردم نهاد فعالتر شوند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان با بیان اینکه ما امروز این ظرفیت را داریم که یک انقلاب در حوزه اجتماعی کرمان ایجاد کنیم، افزود: تأکید بر سازمانهای مردم نهاد یک اولویت است و معاونین سیاسی اجتماعی فرمانداریها باید حوزه اجتماعی را جدی بگیرند.
موسیپور تصریح کرد: ما نگران جنگ نظامی نیستیم و به لطف خداوند بنیه دفاعی کشورمان قوی است اما بنیه اجتماعی ما ضعیف است و اعتیاد، حاشیهنشینی و مسائلی از این دست تهدیدی برای جامعه محسوب میشود.
وی با بیان اینکه در حوزه آسیب اجتماعی همه مسئولیت داریم و متأسفانه در گذشته این مسئولیت مغفول مانده است، تصریح کرد: دولت یازدهم این جرأت را داشت که به حوزه مسائل اجتماعی با جدیت ورود پیدا کند و در دولت دوازدهم نیز این برنامهها تداوم یابد تا برای مسائل این حوزه چارهاندیشی کنیم.
منبع: ایسنا
58