مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گیلان:

۳ گسل فعال در شهر رشت شناسایی شد

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گیلان ‌با اشاره به وجود ۳ گسل فعال در شهر رشت گفت:‌ هرگونه ساخت و ساز در این مناطق کاملاً کنترل می‌شود.

۳ گسل فعال در شهر رشت شناسایی شد

هوشنگ عباسقلی‌زاده اظهار داشت: در حال حاضر ۳ گسل فعال در کلانشهر رشت وجود دارد که مطالعات لازم بر روی آن‌ها انجام شده است بنابراین در این مناطق پروانه‌های ساختمان با ضوابط خاصی صادر می‌شود.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گیلان از انجام مطالعات سیلاب و مشخص کردن نقاط احتمالی بروز خطر در شهرداری رشت خبر داد و افزود: تمامی این مناطق در شهرداری رشت شناسایی شده است تا بتوانیم از این اطلاعات در مواقع بروز بحران سیلاب استفاده کنیم.
عباسقلی‌زاده از طراحی ۳ سوله در چهار شهر بزرگ توسط ستاد مدیریت بحران استانداری گیلان خبر داد و تصریح کرد: این سوله‌های در شهرهای‌ لنگرود، رستم‌آباد، بندرانزلی و رشت واقع شده‌اند که با توجه به روند عملیات ساخت آن‌ها،‌ به‌زودی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند.
وی به بحث هرس درختان و اختلافاتی که در این موضوع بین دستگاه‌های متولی و ناظر ایجاد می‌شود اشاره کرد و ابراز داشت: وزارت نیرو و ادارات برق مستقر در استان‌ها و شهرستان‌ها مسئول انجام این کار هستند اما در این پروسه شهرداری‌ها نیز مشارکت فعالی دارند.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گیلان با بیان اینکه ستاد مدیریت بحران استان در ۹ عنوان کارگروه‌هایی را ایجاد کرده است عنوان کرد: تشکیل ستاد مدیریت بحران شهرداری‌ها در سال ۹۶ و تعیین رابط شهرداری با ستاد مدیریت بحران استان از جمله این کارگروه‌ها هستند.
عباسقلی‌زاده از ایجاد و تشکیل کارگروه تولید هشدار در فرمانداری‌های گیلان خبر داد و گفت: هماهنگی برای پشتیبانی،‌ پایش آمار در زمان حریق،‌ حمایت از آموزش خانه به خانه و تشکیل کارگروه برای ساختمان‌های بلندمرتبه از جمله اقدامات ستاد مدیریت بحران استانداری گیلان است.
وی میزان نقش‌آفرینی و حضور شهرداری‌ها در مواقع بحران را تابع مسائل فنی و تجهیزات موجود آنان اعلام کرد و اظهار داشت: به طور مثال اگر بارش برف در یک شهر از ۵۰ سانت فراتر رود مدیریت بحران از دست شهرداری‌ها خارج می‌شود و استانداری وارد عمل می‌شود.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گیلان با تأکید بر اینکه مدیریت بحران شهرستان‌ها جداگانه عمل می‌کنند افزود: در مواقع خاص که بحران جدی‌تر می‌شود فرمانداران حرف اول و آخر را می‌زنند بنابراین شهرداری‌ها در این مقطع مطیع ستاد مدیریت بحران شهرستان هستند.
عباسقلی‌زاده فرسودگی تجهیزات و نبود اعتبارات کافی برای نوسازی ناوگان ماشین‌آلات شهری را مشکلی کشوری دانست و بیان داشت: در حال حاضر اکثر شهرداری‌های کشور با مشکل عدم تأمین اعتبار برای خرید ماشین‌آلات مواجهند و شهرداری‌های گیلان نیز از این قاعده مستثنی نیستند.
وی با تأکید بر اینکه وزارت کشور بر اساس جمعیت هر منطقه اعتباراتی را در قالب ماده ۱۰ و ۱۲ در زمان بروز بحران به استان‌ها اختصاص می‌دهد افزود: معمولاً مقدار این اعتبارات پس از اینکه مشخص شد سریعاً توسط وزارت کشور به دستگاه‌های ذیربط در مدیریت بحران تخصیص داده می‌شود.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گیلان از انجام مطالعات کارشناسی در شهرداری‌ رشت و آمادگی جهت مواجهه با بحران برف در این مجموعه خبر داد و گفت: بر اساس تجاربی که در سال‌های گذشته به‌دست آمد پیش‌بینی‌های لازم برای مواجهه با بحران برف در شهر رشت اندیشیده شده است.
عباسقلی‌زاده از ابلاغ تشکیل ستاد بحران شهرداری‌ها توسط وزارت کشور در سال ۹۶ سخن گفت و تصریح کرد: در حال حاضر ستاد مدیریت بحران در سطح ۵۲ شهرداری استان گیلان تشکیل شده است که این ستادها در مواقع ضروری تحت مدیریت ستاد مدیریت بحران شهرستان‌ها عمل می‌کنند.

منبع: تسنیم

10

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید