توصیه سازمان جهانی بهداشت برای مبتلایان به افسردگی و کسانی که به خودکشی فکر میکنند
سازمان جهانی بهداشت تخمین میزند که پنج درصد از افراد بزرگسال در سطح جهان از بیماری افسردگی رنج میبرند.
به گفته این سازمان افسردگی یکی از رایجترین اختلالهای روانی محسوب میشود و میتواند منجر به خودکشی شود. افراد مبتلا یا برای مدتی طولانی احساس افسرده بودن دارند و یا دیگر از انجام فعالیتهای مورد علاقه خود لذت نمیبرند.
افسردگی متفاوت از تغییر خلق و خوی روزانه است و میتواند رابطه فرد با خانواده، دوستان و اجتماع را تحت تاثیر قرار دهد.
آمارها نشان میدهد که زنان بیش از مردان به افسردگی مبتلا میشوند. افرادی که مورد سوءاستفاده قرار گرفتهاند، فرد نزدیکی را از دست دادهاند و یا در معرض یک رویداد استرسزا بودهاند بیش از دیگران در معرض خطر ابتلا به افسردگی هستند.
منشاء افسردگی میتواند مشکلات فرد در محیط آموزشی یا محیط کار باشد اما خود افسردگی نیز میتواند برای فرد در محیط آموزشی یا محیط کار مشکلآفرین شود. آمار افسردگی در میان افراد بالای ۶۰ سال از دیگر بزرگسالان بیشتر است.
توصیههای سازمان جهانی بهداشت به مبتلایان به افسردگی چیست؟
سازمان جهانی بهداشت در کنار روشهای رواندرمانی و درمانهای رایج مورد نظر روانپزشکان به افراد افسرده توصیه میکند تا از خود مراقبت کند. این نهاد تاکید میکند که مراقبت افراد از خود نقشی کلیدی در مدیریت علائم افسردگی و بهبود حال روانی دارد.
منظور سازمان جهانی بهداشت از مراقبت از خود این است که افراد:
تلاش کنند فعالیتهایی را که از آنها لذت میبرند ادامه دهند.
رابطه خود را با خانواده و دوستان حفظ کنند.
تمرینهای ورزشی را حتی اگر منحصر به پیادهروی کوتاه مدت است به طور مرتب انجام دهند.
تا حد ممکن عادتهای معمول خوراک و خواب خود را حفظ کنند.
از مصرف مشروبات الکلی بپرهیزند و یا آن را کاهش دهند، مواد مخدر مصرف نکنند.
در مورد احساسات خود با فردی که به او اعتماد دارند، گفتگو کنند.
از یک رواندرمانگر کمک بگیرند.
پیام سازمان جهانی بهداشت به کسانی که به فکر خودکشی هستند:
بدانید که شما تنها نیستید و بسیاری از افراد آنچه را که شما تجربه میکنید پشت سر گذاشتهاند و از دیگران کمک گرفتند.
با یک نفر که به او اعتماد دارید در مورد احساس خود حرف بزنید.
با یک نفر از کادر درمان مانند پزشک و رواندرمانگر سخن بگویید.
به گروه درمانی روی بیاورید و عضو یکی از این گروهها شوید.
اگر هم تصور میکنید که ممکن است در آینده نزدیک به خودتان آسیب بزنید با خدمات اورژانس و شمارههای ویژه ارائه خدمات به افرادی که در آستانه خودکشی هستند تماس بگیرید.
شماره ۱۲۳ اورژانس اجتماعی، شماره ۱۴۸۰ خط صدای مشاور بهزیستی و شماره ۰۹۶۲۸ به عنوان خط ملی اعتیاد شمارههای ویژه در ایران هستند.
به حیوانات ضعیف و بیسرپرست و بیسرپناه یک سرپناه و مختصری آب و غذا بدهید و ببینید متقابلاً چطور به شما محبت میکنند. بعد از مدتی خودتان تمایل چندانی به ارتباط با همنوعانتان نخواهید داشت و از افسردگیتان هم کاسته خواهد شد
آن به اصطلاح دوستانی را که بیش از بیست سال سابقه رفاقت کاذب داشتیم خیلی راحت دور انداختم و سر سوزنی هم پشیمان نیستم. فقط تنها افسوس من این است که خیلی دیر متوجه شدم که حتی حشرات هم به مراتب از انسانها ارزشمندتر هستند
واقعاً , مخصوصاً سگ, من نگهبان شب هستم حدود ۵ هزارمتر وسعت جایی هست که هستم, چندین ماه پیش به یه سگ ماده یه دونه کله مرغ یخ زده دادم, بعضی مواقع هم میدیدمش میومد و میرفت یه بار ٱومد حامله بود و من شرایط نگهداری از توله هاشو نداشتم برای همین ردش کردم رفت, بعد حدوداً ۲-۳ ماه بعد میدیدم یه سگای نه خیلی کوچیک نه خیلی بزرگ توی همین جایی که هستم حواسشون تا حدودی هست پارس میکردن و از این کارها, برام سوال بود اینا اینجا چکار میکنن و چرا مراقب من هستن , تا یه روز دیدم همراه مادرشون همون ماده که فقط یه دونه کله مرغ یخ زده بهش داده بودم باهاشون بود و دنبال مادرشون , بله سگ یه چیزه دیگه هست از فهمیدگی و قدرشناسی که کمتر انسانی به پاشون میرسه
مرسی خیلی عالی
شش ماه بیا ایران تا توصیه نامه ات را خودت پاره کنی و برگردی
قدیم در قحطی، هم کسی، خودکشی تمیکرد خودکشی، از قرصها و روانی روانی کردن پزشکی، منحرف امد همچنین شهرسازی مصنوعی
اگر افراد خشم خودرا ابراز نکنند افسردگی ایجاد می شود سعی کنند خشم را با ورزش کردن یا مشت زدن به بالشت تخلیه کنید