رئیس اتحادیه فرش تبریز در گفتگو با خبر فوری:
افزایش ۱۰۰۰ درصدی قیمت مواد اولیه تولید فرش/ کارگاههای قالیبافی در حال فروپاشیدن هستند
رئیس اتحادیه فرش تبریز از مشکلاتی که تولیدکنندگان فرش دستباف با آن دست و پنجه نرم میکنند، گفت.
اسماعیل چمنی در گفتگو با خبر فوری بیان داشت: ۶۵۰ هزار خانوار بیمه قالیبافی داشتند که این تعداد از سال ۹۲ تاکنون به کمتر از ۳۰۰ هزار نفر کاهش یافته است.
وی افزود: دارندگان کارگاه بیش از ۵ قالیباف را نمیتوانند بیمه کنند و به همین خاطر، کارگاههای دارای ۶۰ تا ۱۰۰ نفر قالیباف در حال فروپاشی و جمع شدن هستند.
چمنی ادامه داد: بدهی دولت به تأمین اجتماعی و عدم توانایی پرداخت مبالغ بیمه تنها دلیل حذف بیمه قالیبافی است.
رییس اتحادیه فرش دستباف تبریز اظهار داشت: با اینکه مواد اولیه تولید فرش در چند سال اخیر افزایش ۱۰۰۰ درصدی داشته است، یک ریال از دلار ۴۲۰۰ تومانی، برای تولید فرش استفاده نشد.
این گفتوگو را بشنوید.
ملت همیشه در صحنه و ولایت مدار ایران، در تهیه ارزاق اولیه زندگی مستأصل شدهاند کی قالی دست باف می خره.
اجرکم عندالله
وقتی شنیدم که چین قالی کاشان و تبریز و ...درست میکنه باورم نشد تا اینکه خودم دیدم .با الگوبرداری(دزدیدن) طرح های قالی های ایرانی ،بافتن قالی ها و صادرات فرش و قالی به اروپا و .. ضربه سختی به این صنعت ایرانی وارد کرده اند. اگه دولت هم از این حرفه حمایت نکنه بزودی شاهد نابودی این صنعت در ایران خواهیم بود و قالی کرمان را از چین باید بخریم .
قالیباف از قالی باف حمایت کنه
به جز کارخانه ها و صنایع متعلق به پاسداران رانت خوار، همه چیز در حال فروپاشی است
چین که رفیق استراتژیک حکومت اسلامی است،اصلا کارش دزدی و کپی کاری نیست؟؟؟!!!
تبلیغات تکان نخوردن قیمتها در شهر فرش را چه کنیم ؟!
یکی از کارهای بدون برنامه و ناروا که توانست اعتبار آقای رییسی را در ارتباط با سیاستهای اقتصادی دچار مشکل و سردرگمی کند و از اعتبار ایشان بکاهد(((( حذف ارز ترجیحی )))))در برنامه های ایشان بود حال چه کسانی این سیاست غلط را پیش پای ایشان گذاشتند بماند از زمانیکه آقای رییسی در صحبت هایش به حذف ارز ترجیحی پرداخت به یک باره تمامی کالاها چندین برابر گران شدند در صورتیکه با یک سیاست درست و حساب شده می توانست آنرا مدیریت کند چرا که اگر هیچ کاری هم در بودجه نمی کرد با افزایش چند برابری قیمت نفت و فروش چند برابری نفت و... بدون دغدغه از این کسری بودجه و مشکلات بوجود آمده عبور نماید تا گشایشهای برجا می و...اتفاق بیفتد اما با این کار نابخردانه اعتبار آقای رییسی را نزد مردم کم کردند باز دیر نشده
به چای حمایت از کشاورز ودامدار ومشاغل روستایی حماقت میکنند وبا اینکه نتیجه اش را دیده اند دست از نادانی بر نمی دارند در زمان احمدی نژاد جشن خودکفایی گندم گرفتیم چنان بد برخورد شد با گندمکاران که ترجیح میدهند گندم نکارند وآنان که کاشتند به جای جو کیلویی 10هزار تومان از آن استفاده میکنند
فرش دستبافت ایران هم به فنا رفت با این افزایش مواد اولیه ما رکورد زدیم
حدود ده میلیون نفر در ایران از این فرش نون می خوردند افسوس