ایجاد شغل برای 25 هزار نفر در سطح کشور توسط کارآفرین جوان
مؤسس سایت و اپلیکیشن کاریابی «ادمینپلاس»، مریم مجیدی نژاد، توانسته با آموزش بیش از 100 هزار مهارت جو، بیش از 25 هزار نفر را به بازار کار مدیریت شبکههای اجتماعی کسبوکارها وارد کند.
مؤسس سایت و اپلیکیشن کاریابی «ادمینپلاس»، مریم مجیدی نژاد، توانسته با آموزش بیش از 100 هزار مهارت جو، بیش از 25 هزار نفر را به بازار کار مدیریت شبکههای اجتماعی کسبوکارها وارد کند.
خانم مجیدی نژاد، کارآفرین جوان متولد 1378 است که موسس اولین سیستم کاریابی اختصاصی ادمین ها به نام «ادمین پلاس» می باشد؛ سیستمی که تا به امروز بیش از ۱۰۰ هزار نفر از طریق آن آموزش دیده اند.
"مسئولیت کاریابی ادمینپلاس تا امروز بهصورت سنتی و از طریق سایت و اینستاگرام انجام میشد و اکنون با داشتن سایت و اپلیکیشن کاریابی نفرات بیشتری را در برمیگیرد. هدف ما این است که کسبوکارها بدانند اگر از فضای شبکههای اجتماعی کمک نگیرند، منبع درآمدشان تهدید میشود."
مجیدینژاد در ادامه افزود: «تا امروز بیش از ۱۰۰ هزار مهارتجو را تربیت کردهایم که بیشتر از ۷۰ درصد آنها توانستند شغل مورد نظر خود را با توجه به اهداف مالی خود انتخاب کنند و به استقلال مالی برسند. با اینکه آکادمی آموزشی هستیم، برای افراد دارای معلولیت شرایط آموزش رایگان را مهیا کردیم. در حال حاضر حقوق وزارت کار ۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان است اما درآمد ادمینی ظرفیت رسیدن حقوق تا ۲۰۰ میلیون تومان را دارد.»
16 دی سمینار رونمایی از سایت ادمین پلاس برگزار می شود
او که اولین و جوان ترین مدرس دانشگاه پیام نور، در رشته راه اندازی کسب و کار آنلاین نیز هست، با اشاره به رونمایی از سایت ادمین پلاس در 16 دی ماه افزود: این قدمی بزرگی در شناخت کسب و کارهای آنلاین به شمار می رود.
مریم مجیدی نژاد افزود: فضای جامعه برای کسب درآمد به افراد کمک موثری می کند و قطعا برای انجام کسب و کار، افراد نیاز به آموزش و مهارت هستند تا بتوانند در تمامی حوزه ها کار و فعالیت انجام داده و برای خود کسب و کار ایجاد کرده و درآمدزایی کنند.
وی تصریح کرد: این شغل دارای انعطاف پذیری بالایی بوده و برای دانشجویان می تواند شغل بدون دردسر و وقت گیر باشد و بسیاری از دانشجویان و حتی افرادی که در روستاها و شهرستان ها ساکن هستند می توانند در این زمینه کار کنند. شایان ذکر است که دانشجویانی که در این دوره شرکت نمایند، مدرک رسمی از طرف وزارت علوم دریافت خواهند کرد.
به گفته او در این شغل چهار شاخه تعریف شده که پایهایترین آن پشتیبانی مشتریان و مخاطبان است. ادمین برای افزایش حقوق میتواند به بخش تولید محتوا وارد شود و با گرفتن پروژه به درآمد ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان برسد و سپس با بهکارگیری مهارت فروش و ایجاد کمپینهای تبلیغاتی درآمد خود را به ۲۰۰ میلیون تومان برساند. از سوی دیگر سرفصلها و مهارتهایی که در آکادمی آموزش داده میشود فراتر از ادمینی شبکههای اجتماعی است و مواردی چون ادمینی وبسایت، نرمافزاهای adobe، تبلیغات و کپیرایتینگ را در برمیگیرد.
فرید مجدم، مسئول روابط عمومی سایت ادمین پلاس، در نشست خبری رونمایی از سایت، که با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، اظهار داشت: از اواخر بهمن ماه سال 98 که کرونا در سطح جهان شیوع پیدا کرد، دورکاری افزایش یافته و رفتار مخاطبان و مشتریان تغییر کرد. وی در ادامه افزود: فروش کسب و کارها دیگر به صورت آفلاین نبوده و از انبارها، به عنوان مغازه استفاده می شده و با توجه به شرایط، فروش اصلی مغازه داران داخل اینستاگرام انجام می شد.
وی با اشاره به اینکه بعد از شیوع کرونا، خریدها به شیوه آنلاین انجام می شد، عنوان کرد: شغلی ایجاد شد که تقریبا در دیگر نقاط دنیا کمتر نسبت به آن می پرداختند.
وی اعلام داشت: «طبق آمار مرکز پژوهشی بتا، تا بهمن ۱۴۰۰، ۹ میلیون نفر از اینستاگرام ارتزاق میکردهاند که شامل ادمینها و کسبوکارها است و این رقم امروز بسیار بیشتر شده است. میزان سرمایهگذاری ما برای ادمینپلاس دو میلیارد تومان بوده است اما از چهار سال گذشته تاکنون در این مسیر ۱۰ میلیارد تومان هزینه کردهایم. پیشبینی ما است که تا آخر دی ماه تعداد شاغلان را به ۳۵ هزار نفر برسانیم و تا ۵ سال آینده پنج میلیون کاربر ما را بشناسند.»
آقای مجدم، مدیر روابط عمومی این پلتفرم کاریابی، با اشاره به فیلترینگ اینستاگرام گفت: «این مهارت فقط محدود به مدیوم اینستاگرام نیست. بلکه تولید محتوا و بخشهای مختلف کار مدیریت کسبوکار میتواند در هر شبکه اجتماعی دیگری بهکار گرفته شود و همان میزان درآمد را داشته باشد. یکی از ادمینهای ما از طریق فروش میوه خشک در ایتا، در طول یک ماه، یک میلیارد تومان فروش داشته است.»
او با اشاره به تغییر رفتار و فرهنگ مشتریان پس از همهگیری کرونا گفت: «تا پیش از زمستان ۹۸ فرهنگ خرید ایرانیان بیشتر حضوری بود اما این روند تغییر کرد و شغلی ایجاد شد که در دیگر نقاط دنیا کمتر به آن پرداخته میشود. ما روی همین نقطه دست گذاشتیم؛ اینکه کسبوکارهای فروش چطور در بخش آنلاین فعالیت کنند. توانستیم نوعی کارآفرینی اجتماعی انجام دهیم که با توجه به رفتار مخاطب، در اکوسیستم کسبوکار ایران بدیع است.»
به گفته مجدم ۲۵ هزار نفری که وارد این بازار کار شدهاند شامل افراد دارای معلولیت، سربازها، مهاجران افغان و همینطور زنانی است که تحت شرایط اجتماعی، توانایی کار بیرون از خانه را نداشتهاند.
وی افزود: امکان و راهکاربرای کسب درامد فراوان وجود دارد به شرطی که افراد به باور و یقین رسیده و اقدام و اراده کنند.