عضو ناظر پیشین شورای عالی بورس تشریح کرد
جزئیاتی از وام عشقی
عضو ناظر پیشین شورای عالی بورس جزئیات جدیدی از دریافت وام میلیاردی توسط رئیس و اعضا هیات مدیره سازمان بورس را بیان کرد و گفت: هیچ عضوی به نمایندگی از مجلس به عنوان ناظر حضور نداشت.
محسن علیزاده درباره جزییات تصویب وام میلیاردی رییس سازمان بورس و اعضای هیات مدیره این سازمان در جلسه شورای عالی بورس اظهار داشت: تاریخ مصوبه پرداخت وام به اعضای هیات مدیره سازمان بورس اوراق بهادار در شورای عالی بورس هشتم خرداد ماه ۱۴۰۳ است و این تاریخ دقیقاً یک روز پس از اتمام مأموریت اینجانب به عنوان ناظر در شورای عالی بورس است، اما به نظر میرسد این مصوبه به پیشنهاد دبیر شورای عالی بورس یعنی آقای عشقی، رییس سازمان بورس برای اعضای هیات مدیره سازمان بورس مطرح و تصویب شده است.
وی ادامه داد: به نظر میرسد در ادوار گذشته نیز پرداخت این تسهیلات صورت گرفته است و این بار نیز برای اعضای هیات مدیره، دبیر شورای عالی بورس (مجید عشقی) پیشنهاد داده که تسهیلات قرضالحسنهای را با مبالغی مشخص که ضریبی هم برای آن مشخص کردند، از محل درآمدهای داخلی سازمان از جمله سود سپردهها و درآمدی که سازمان از معاملات به دست میآورد، به کارکنان و اعضای هیات مدیره پرداخت شود.
وی با بیان اینکه در این جلسه هیچ یک از اعضای ناظر شورای عالی بورس حضور نداشتند، گفت: همانطور که گفته شد تاریخ این مصوبه هشتم خرداد ماه بوده در حالی دقیقا عضویت دو ناظر شورای عالی بورس هفتم خرداد ماه به پایان رسیده بود و هیچ عضوی به نمایندگی از مجلس به عنوان ناظر در این جلسه حضور نداشت و طبق قانون ناظرین بعدی هم پس از تعیین و انتخاب در کمیسیون های تخصصی و رای نمایندگان در صحن علنی مجلس به عنوان عضو ناظر در شورای عالی بورس حضور پیدا میکنند. بنابراین بین اتمام زمان حضور ناظرین قبل و شروع به کار ناظرین جدید یک ماه تا ۴۰ روز فاصله است و در این مدت هم کسی به عنوان ناظر در شورای عالی بورس حضور ندارد و این خود محل اشکال بوده که لازم است اصلاح شود.
محسن علیزاده تاکید کرد: همواره موضوعی که از سوی اعضای هیات مدیره سازمان بورس مطرح میشود این است که حقوق دریافتی این افراد به عنوان اعضای هیات مدیره و مدیران سازمان بورس، مکفی نیست و اگر در نهادهای مالی بیرون از سازمان فعالیت کنند یا اگر به عنوان یک فعال بورس مشغول به کار بودند، قطعا درآمد بیشتری خواهند داشت از این رو سازمان معمولاً به دنبال راهی برای جبران این موضوع بود.
مگر این عقب افتاده جقدر حقوق میگرفته که مکفی نبوده!!!!!
اگر حقوق این مکفی نیست پس ما چیکار کنیم با این حقوق های چو.....
خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل ...
نظارت وقتی نباشه و خلافکار مجازات نشود بلکه تشویق هم شود نتیجه میشه همین ...
حقوق رو اضافه می کنن کاسب بیشترش رو میکشه روی جنس خنثی که هچ ، کلاً نابودش می کنه ، اتاق اصناف هم که خواب و دنبال رانت
کشور خوبی داریم خدا رو شکر
خدا خیرش بده این روزها هرکه می ره بانک میگه ببخشید وام عشقی دارید .
اینها همان هایی هستند که ادعا دارند آزادگان عالم هستند !!!
اگه راضی به این حقوق نیستن پس چراوایسادن درضمن بفرمایید چقدر میگیرن
این اتفاق و بخور بخور در دولت کریمه قبل اتفاق افتاده اما فردا حسین شریعتمداری آن را به حساب پزشکیان ودیگر دوستان جورج سوروس می گذارد و فریاد وا اسلاما سر میدهد که اصلات طلبان کشور را خوردند و باغ ازگل را بنام خود کردند و چای دبشی هم روی آن زدند و... خلاصه اصولگرایان مبرا از هر اتهامی !!!؟؟؟
لطفا بفرمایید از مردادسال 99 تاکنون کدام فعال بورس از معاملات سود برده است یا درآمد داشته است . درحالیکه تمام کالا وخدمات ومواد غذایی وقطعات خودرو واجاره بها در مدت 4 سال حداقل 20 برابر شده است؟ کدام تورم 50 درصد ؟ضمنا قضیه وام برای رد گم کنی است بفرماییدمدیران صندوقهای سبدگردان وصندوقهای سرمایه گذاری رفقاوشرکای ی رییس سازمان بورس در مدت 4 سال چقدر بازدهی داشته اند .
دزدان در بورس
دو میلیارد تومان وام در قبال باغ ازگل و اختلاس چای دبش عددی نیست ، مردم ساده لوح و عوام چی زود فراموش کردی
بلاخره درست بود یا نادرست ؟ همین دو پهلو حرف زدن ها ما را بیچاره کرده .اشکال خلاء ناظر اگر بوده پس قطعا مصوبه اعتبار ندارد .تمام
این بنده خدا وام گرقته گویا ۱۰۰۰۰ نفر حقوقی بیشتر از۵۰میلیون مصوب کارمندان دردولت مبارزه بافساد هرماه می گرفتن