اگر حقوق و دستمزد در ایران 5برابر شود، تازه به خط فقر بعضی کشورها می رسیم

تنهاراهکار باقی مانده برای مقابله با شرایط فعلی اقتصادی، تحریک تولید و رونق تولید است.

اگر حقوق و دستمزد در ایران 5برابر شود، تازه به خط فقر بعضی کشورها می رسیم

تحریک تولید در اثر مصرف بالا شکل می‌گیرد و مصرف بالا هم زمانی نهادینه می‌شود که مردم حقوق و درآمد کافی برای خرید محصولات تولید شده را داشته باشند. برای این منظور باید حقوق کارکنان دولت، کارگران و حقوق‌بگیران را افزایش داد.

وقتی آدام اسمیت برای نخستین‌بار بحث «دولت رفاه» را طرح کرد، هیچ پشتوانه‌ای جز افزایش نقدینگی یا بالا بردن حقوق‌ها مطرح نکرد. اساسا تحقق هدف هر بودجه‌ریزی و برنامه‌ریزی در گروی افزایش درآمد عمومی مردم است. این تنها راهی است که می‌تواند اقتصاد ایران را که دچار رکود تورمی است نجات دهد.

یا باید به تورم‌های سنگین و رکودهای عمیق عادت کرد و مردم را در کشاکش نوسانات مستمر رها کرد یا اینکه جسارت داشت و طی یک جراحی معقول تلاش کرد وضعیت را تغییر داد.

این روزها که موضوع افزایش دستمزدها در کمیسیون تلفیق با موافقت‌ها و مخالفت‌هایی مواجه شده  برخی نگرانند که افزایش حقوق‌ها باعث تورم کاذب شود.

  آنچه امروز عاید حداقل‌بگیران و حقوق‌بگیران ایرانی می‌شود، تورم فزاینده‌ای است که طول و عرض معیشت مردم را به هم دوخته. اگر برخی کشورهای در حال توسعه و کشورهای شرق جهان (و نه کشورهای توسعه یافته) را مد نظر قرار دهیم خط فقر در آنها حول و حوش هزار دلار است (میزان دستمزدها در ایران 200دلار است) اگر حقوق‌ها در ایران تا 5برابر هم افزایش یابد، تازه مردم ایران می‌توانند به درآمدهایی دسترسی داشته باشند که نزدیک به خط فقر جهانی است! از این جهت هزینه‌های مردم و مصرف خانوارها افزایش می‌یابد و این روند به رونق تولید می‌انجامد.

منبع: اعتماد
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • الی
    0

    این طرح در صورتی با موفقیت همراه هست که نرخ کالا و خدمات افزایش پیدا نکنه. در غیر این صورت, آب در هاون کوبیدنه

  • ناشناس
    0

    آقای اژه ای!!! فاجعه را باید با راه حل اساسی درمان کنیم
    ---
    آقای اژه رئیس عدلیه ج.ا.ا !!! فاجعه بزرگ گرانیهای بی منطق روز افزون جانکاه و پیامدهای شوم آن که کشور و نظام و اکثریت ملت قربانی آنند سه سال است بعلت نابود سازی تحمیلی ارزش پول ملی در ایران که ثروتمندترین کشور منطقه است بنفع دشمنان درون و بیرون با سکوت و بی برنامگی دولت جدید و با پیروی از اصول ضد بشری مکتب سرمایه داری غرب ؛ مشخص نیست تا کی باید ادامه یابد و پیوسته بجای یافتن راه حل اساسی با پاک کردن صورت مسئله و با بی برنامگی با این فاجعه باید برخورد شود و در هر دولت چهار سال از عمر ملت با فقر و فسادهای فراگیر بی هیچ راه حلی عدالت محور سپری گردد و دین و اخلاق و عزت انسانی همه اقشار ملت را پیوسته قربانی خود کند؟!