رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور:
معرفی نفرات برتر مسابقات قرآنی "مُدهامّتان" / قرآن نشاندهنده راه بشریت است
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور گفت: در حالی که ظلمت جهان امروزی را فرا گرفته است و بشر سرگردان قرن حاضر نمیداند با کدام سمت و دین و سبک زندگی برود، قرآن میتواند نشاندهنده راه بشریت باشد.
حجت الاسلام حبیبرضا ارزانی شامگاه امشب در آیین اختتامیه مرحله کشوری چهاردهمین دوره از مسابقات قرآنی مدهامتان که در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در حالی که ظلمت و تاریکی جهان امروزی را فرا گرفته است و بشر سرگردان قرن حاضر نمیداند با کدام سمت و کدام دین و کدام سبک زندگی برود، قرآن میتواند نشاندهنده راه بشریت باشد.
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور افزود: در روایت است که "فضیلت قرآن به سایر کلامها مانند نسبت خدا به خلایق است"؛ ولی در عصر حاضر و در فضای مجازی کلام یک اندیشمند و یا نویسنده میلیونها بار بازنشر میشود درحالی که کلام وحی آنچنان که باید منتقل نمیشود.
وی انس با قرآن را یکی از مهمترین موارد قابل توجه در زندگی امروزی دانسته و افزود: یکی از اولویتها و رویکردهای کانونهای فرهنگی مساجد باید ترویج قرآن در فضای مجازی و حقیقی باشد.
حجت الاسلام ارزانی گفت: اینکه شما متسابقین در مسیر قرآن قرار گرفتهاید نعمت بزرگی است و زکات آن این است که این نور را با دیگران تقسیم کرده و اول از همه شرایط تلمذ خانواده خود را از این کلام نورانی فراهم کنند.
حضور بیش از 12 هزار نفر در مسابقات قرآنی "مُدهامّتان"
مدیرکل ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد خراسان رضوی اظهار کرد: در چهاردهمین دوره از مسابقات قرآنی "مُدهامّتان" بیش از ۱۲هزار و ۷۲۰ نفر از اعضای کانونهای فرهنگی مساجد کشور در رشتههای مختلف قرآنی شرکت کردند.
محمد ابدالی تکلو افزود: مرحله استانی این دوره از مسابقات با توجه به شرایط کرونا به صورت مجازی برگزار و از نفرات برتر نیز تقدیر شد.
وی تصریح کرد: ۸۳ نفر از برگزیدگان که به مرحله کشوری راه یافته بودند با حضور در مشهد مقدس در مرحله نهایی و در رشتههای اذان، ترتیل، قرائت و حفظ کل در دو بخش خواهران و برادران با هم به رقابت پرداختند که نتایج آن در همین مراسم توسط هیات داوران اعلام خواهد شد.
مدیرکل ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد خراسان رضوی بیان کرد: جا دارد از همکاری آستان قدس رضوی و ادداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و به ویژه دانشگاه علوم پزشکی مشهد که از شرکتکنندگان تست کرونا گرفتند و همچنین هلال احمر استان که پیگیر موارد بهداشتی و سلامت متسابقین بودند تشکر کنیم.
پیام مرجع عالیقدر جهان تشیع به چهاردهمین دوره مسابقات مدهامتان
در ادامه پیام آیت الله العظمی نوری همدانی به این مسابقات قرائت شد. در بخشهایی از این پیام بیان شد: یکی از بزگترین نعمتهای الهی به بشریت انزال کتاب آسمانی قرآن است که انسان میتواند در پرتو آن به حیات طیبه و اطمینان قلب دست پیدا کند.
در بخش دیگری از این پیام آمده است: آنچه در این کتاب مقدس که از جانب خداوند متعال بر کاملترین بنده خود نازل شده، انسان از ضلالت و گمراهی و جهالت به سعادت و عزت و نورانیت راهنمایی نموده و او را به قله میرساند.
آیت الله نوری در این پیام خطاب به شرکت کنندگان و برگزار کنندگان فرمودند: از همه متسابقین و برگزار کنندگان این دوره از مسابقات مدهامتان تشکر میکنم و امیدوارم دستورات این کتاب آسمانی در جامعه بشری عملی گردد وعدالت و انصاف برقرار شود وریشههای ظلم وستم و بیعدالتی رخت بربندد.
ایشان در انتهای این پیام عنوان کردند: بیان قران و ابلاغ پیام الهی نیازمند نیرویی است که باید در پرتو انس با قران و در دل شب بدست آید واز طرفی ممارست در تلاوت و قرائت پدیدآورنده انس با قران خواهد بود و امروز مساجد به عنوان اصلی ترین پایگاه و محل اجتماع مومنین باید در امر قرانی تلاش مضاعف داشته باشند خصوصا از جوانان عزیز بهره بیشتری ببرند.
معرفی نفرات برتر دوره چهاردهم مسابقات قرآنی مدهامتان
در این دوره مسعود موحدی راد از استان خراسان رضوی مقام اول، علی کبیری از استان مازندران مقام دوم و حمید صفدری از خراسان رضوی به مقام سوم رشته قرائت اول دست یافتند.
سید صادق کاظمی از استان قم، محمدرضا فتوحی از آذربایجان غربی و علی انگوتی از آذربایجان شرقی در رشته ترتیل به ترتیب به مقامهای اول تا سوم رسیدند.
عماد انوری از کرمان نیز در رشته حفظ کل مقام اول و محمدرضا رضایی از مازندران و سید علی حسینی از قم دوم و سوم شدند.
حسین طاهری از تهران در رشته اذان موفق به کسب عنوان برتر شد.
در رشته ترتیل خواهران خانمها مرضیه پورتیمور از ایلام، مقام اول و زینب ضیادوست از خراسان رضوی شایسته تقدیر شد
66
فاجعه قرآن ستیزی و خرد گریزی چه تاثیر شومی بر محافل قرآنی دارد؟؟؟!!! --- اگر در دین داری و مذهب داری مسلمانان ، از حد و مرزها و ملاک و معیارهای شناختهای محکم و مفصل قرآنی هیچ اثر و بازتابی وجود نداشته باشد و اگر مسلمانان با پیروی از من در آوردیها و خرافات و جعلیات رایج متضاد با محکمات قرآن و مخالف اصول استدلال عقلی منطقی به این شناختها پشت کنند ؛ حتی اگر آنان تا قیام قیامت هر روزه محافل قرائت قرآن بر گزار کنند این محافل بحکم قرآن نزد خداوند پشیزی ارزش نخواهند داشت و در قیامت بازده شوم این گونه محافل وبال گردن مسلمانان خواهد بود و صاحبان این محافل بعلت رویگردانی از شناختهای حیاتی سرنوشت ساز قرآن ؛ بحکم خداوند در خود قرآن به عذاب الهی ابدی نابخشودنی دچار خواهند شد. سکوت مراجع دین شناسی در مقابل این وضعیت قرآن ستیز خرد گریز ؛ شدت زیانهای فاجعه بار رواج انحرافهای دینی و مذهبی در جوامع مسلمان را در همه ی زمینه های زندگی این جوامع چند برابر می سازد وبی تردید مراجع مذکور بحکم قرآن بعلت سکوت خود در این زیانها سهم بزرگی خواهند داشت.