زندگینامه حضرت خدیجه کبری (س) نخستین زنی که به پیامبر اسلام ایمان آورد
حضرت خدیجه (س) نخستین همسر پیامبر اسلام (ص)، مادر حضرت فاطمه (س) و اولین زنی بود که به پیامبر ایمان آورد و مسلمان شد. او از نامداران قبیله قریش در مکه و بازرگانی موفق بود که گفته میشود همه ثروت خود را در راه نشر اسلام به کار گرفت.

زندگینامه حضرت خدیجه (س)
خدیجه (س) دختر خویلد بن اسد بن عبدالعزی بن قصی از خاندان قریش و فاطمه بنت زائده در حجاز و شهر مکه، در شبه جزیره عربستان به دنیا آمد. گفته میشود سال تولد او پانزده سال قبل از عام الفیل بوده است.
القاب حضرت خدیجه (س)
طاهره
سیده نساء القریش یا سید نساءالعالمین به معنی بانوی بانوان قریش یا بانوی بانوان عالم
ام المومنین
مرضیه
مبارکه
اُمُّ الیتامی
صدیقه
زکیه
اُمُّ الصعالیک
ازدواج حضرت محمد (ص) و خدیجه (س)
خدیجه کبری (س) به واسطه تجارت با پیامبر اسلام (ص) آشنا شد. حضرت خدیجه در سن ۴۰ سالگی با پیامبر که ۲۵ سال داشت ازدواج کرد. تاریخ ازدواج ایشان ۱۵ سال قبل از بعثت پیامبر ذکر شده است. بر اساس روایتها حضرت محمد (ص) تا زمانی که خدیجه (س) در قید حیات بود همسر دیگری اختیار نکرد.
فرزندان حضرت خدیجه و پیامبر(ص)
اختلاف بسیاری بر سر تعداد فرزندان خدیجه (س) و پیامبر وجود دارد. در بیشتر منابع گفته شده است که همه فرزندان حضرت محمد را خدیجه به دنیا آورده است و ایشان از دیگر همسرانشان صاحب فرزند نشده است.
بسیاری نیز گفتهاند که فرزندان حضرت محمد (ص) و حضرت خدیجه کبری (س) سه پسر به نامهای قاسم، طیب، طاهر و چهار دختر به نامهای رقیه، زینب، ام کلثوم و حضرت فاطمه (س) بودند. در برخی منابع نیز تعداد پسران ایشان دو نفر به نامهای قاسم و عبدالله ذکر شده است.
به گفته برخی از محققان شیعه، حضرت فاطمه (س) تنها دختر خدیجه (س) و پیامبر (ص) بوده و سه دختر دیگر، فرزندان رسول خدا (ص) و خدیجه نبودهاند، بلکه دخترخواندههای پیامبر (ص) بودهاند. حضرت فاطمه آخرین دختر پیامبر و تنها فرزندی بود که در زمان وفات ایشان در قید حیات بود.
علت و تاریخ وفات خدیجه کبری (س)
حضرت خدیجه (س) در سن ۶۵ سالگی و در روز دهم ماه رمضان سال دهم بعثت (سه سال قبل از هجرت) و کمی بعد از وفات ابوطالب چشم از جان فرو بست. به همین علت این سال را سال عامُ الحُزْن به معنای سال غم و اندوه نامیدند چراکه پیامبر در این سال بزرگترین حامیان خود را از دست داد.
بنا به برخی روایتها او در قبرستان جنت المعلی، در مکه، عربستان سعودی به خاک سپرده شد اما برخی دیگر محل دفن او را قبرستان الحجون میدانند.
پس از مرگ خدیجه حضرت محمد به یثرب مهاجرت کرد.
تاریخ وفات حضرت خدیجه (س) در تقویم سال ۱۴۰۳
تاریخ وفات حضرت خدیجه در سال ۱۴۰۳ در تقویم شمسی مصادف با روز سه شنبه ۲۱ اسفند و در تقویم قمری مصادف با دهم ماه رمضان سال ۱۴۴۶ است.
خطبه عقدشونا کی خونده
برخورد قرآن ستیز با مقربان درگاه الهی؟!
---
طرز برخورد رایج میان متولیان آموزش وتبلیغ دین و مذهب ما مسلمانان شیعه و مسلمانان مذاهب یگر با حقیقتهای آشکار گویا و رسا و خردگرای شناختها و هشدارها و نویدهای قرآن که اصول دینداری و مذهبداری را در وحی الهی بی خدشه الزام آفرین از جانب خداوند تعیین می کنند هیچ انسجام و هماهنگی با این حقیقتها ندارد و این طرز برخورد که خمبر مایه آن سهیم سازی پیامبر و بستگان آن حضرت و سایر بندگان مقرب در ویژگیهای فرا طبیعی منحصر به خداوند است بنا به تاکیدهای مکرر یگانه ذات اقدس الهی در قرآن بجز بر انگیختن خشم خداوند و اصرار بر ادامه بزرگترین ظلم در حق این تنها ذات قدسی با این سهیم سازی که بنا به حکم قرآن منجر به تباهی تمام عبادتها و نیکیهای بشر می شود بازده دیگیری ندارد و اصرار بر این طرز برخورد ؛ حقیقت ستیزی و قرآن ستیزی محض است و و با خدا شناسی و غیب شناسی و پیامبر شناسی قرآن هیچ سنخیتی و هماهنگی ندارد چنانکه بر پایه هیچ اصلی از اصول منطق استدلالی عقل نیز استوار نیست .