رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی مطرح کرد:
برنج خارجی چقدر افزایش قیمت داشت؟/ لپه کمیاب شد/ شکر به آرامش رسید
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: بازار برنج پاکستانی و هندی بدلیل کمبود با نوسان قیمت روبرو شده است.اخیرا لپه در بازار کمیاب شده به طوریکه قیمت آن ظرف ۲۰ روز گذشته از ۵۵ به ۷۸ هزارتومان رسیده است و نرخ شکر هم مشخص شد.
رضا کنگری گفت: ورود اتحادیه بنکداران به بحث توزیع شکر برای صنف موجب شده تا بازار به آرامش برسد.
به گفته او، هم اکنون هرکیلو شکر با نرخ ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان در اختیار بنکداران و ۴۲ هزار و ۵۰۰ تومان بدست مصرف کننده نهایی می رسد، براین اساس بصورت امتحانی چند واحد صنفی را به بازارگاه معرفی کردیم و این چالش به مرور بهبود می یابد.
کنگری ادامه داد: با ورود اتحادیه بنکداران مشکل بازار شکر در حال مرتفع شدن است به طوریکه شکر با نرخ مصوب توزیع می شود.
بازار برنج ایرانی از ثبات نسبی برخوردار است
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از افزایش قیمت برنج خبر داد و گفت: علی رغم ممنوعیت واردات و عدم ترخیص در فصل برداشت، بازار برنج پاکستانی و هندی بدلیل کمبود با نوسان قیمت روبرو شده است به طوریکه قیمت برنج پاکستانی از ۳۷ هزارتومان به ۵۰ هزارتومان و هندی از ۴۶ هزارتومان به ۶۵ هزارتومان رسیده است.
او با بیان اینکه بازار برنج ایرانی از ثبات نسبی برخوردار است، افزود: قیمت کنونی هرکیلو برنج هاشمی در بنکداری ها ۱۰۰ هزارتومان و پرمحصول ۵۵ تا ۶۰ تومان است و بدلیل توازن میان عرضه و تقاضا نوسانی در بحث بازار برنج ایرانی نداریم و در برنج خارجی ازدیاد تقاضا در برابر عرضه منجر به نوسان شده است. گفتنی است قیمت تمامی اقلام از جمله برنج با احتساب حداکثر ۱۵ درصد سود از عمده فروشی تا مصرف کننده نهایی باید عرضه شود.
کنگری از افزایش قیمت لپه خبر داد و گفت: اخیرا لپه در بازار کمیاب شده به طوریکه قیمت آن ظرف ۲۰ روز گذشته از ۵۵ به ۷۸ هزارتومان رسیده است و در خصوص مابقی حبوبات مشکلی نداریم.
دولت باید هر چه سریعتر ممنوعیت واردات برنج خارجی را در موقع فصل برداشت برنج ایرانی لغو کند تا قیمت این کالای اساسی در بازار بیش از پیش افزایش نامتعارف پیدا نکند. دولت زمانی می تواند جلوی واردات برنج خارجی را در فصل برداشت ایرانی بگیرد که قیمت برنج ایرانی همطراز قیمت برنج خارجی باشد نه موقعی که قیمت برنج ایرانی در بازار دو تا سه برابر قیمت برنج خارجی است و سود نامشروع آن به جیب تولید کنندگان و دلالان برنج می رود جلوی واردات برنج خارجی را بگیرد!
در استان گیلان الان که کشاورزان نمی توانند برنج خودشو بفروشن
سلطان شکر حالشون چطوره؟
من خودم تو خود بازار هستم . بنکدار شکر رو میده ۴۲ تومن چ جوری نوشتین ۳۸ .. و دست مصرف کننده برسه ۴۵ تا ۵۰ تومنه .
اونی که خودشون تو دخل خرج هستند میدونند قیمت واقعی رو . نه اونایی که حاضری براشون میارند . نماینده مردم تو مجلس
برنج پاکستانی همین امروز ۱۰ ده کیلوئی خریدم ۷۵۰هزار تومان یعنی کیلویی ۷۵هزارتومان ،هرکی شک داره برود قیمت سطح شهر بگیرد،داره از ایرانی هم بالاتر میره،آخه این چه سیاست تنظیم بازاری است ،شما دست نزنید اوضاع بهتره
میوه وحبوبات شده ۱۰۰ حالا کشاورزی که محصولش بالای ۱۲۰ درمیاد باید بفروشه کیلویی ۷۵ که نمی خرند واینجا دلالها سود می برند ودولت کشاورزهای برنج کار را له کرده وبه خاک سیاه نشانده