زن میبدی بعد از 68 سال در تهران پیدا شد!
خواهری که بعد از 68 سال در خانه سالمندان کهریزک تهران پیدا شد به دیار خود در میبد برمیگردد.
![زن میبدی بعد از 68 سال در تهران پیدا شد!](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/MTM2OTA5gfeI/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJG0FW5BVKVYv/MTM2OTA5gfeI.jpg)
خانم برزگری از خانقاه میبد در سن 12 سالگی از منزل خود در محله خانقاه میبد رفته و کسی از او خبر نداشت و خانواده درجست وجوی وی بودند ولی موفق به پیدا شدن آن نشدند.
او حالا بعد از 68 سال از وضعیت خانواده خود باخبر شده است.
وی سالم و سرحال در آسایشگاه سالمندان در تهران است و تا چند روز آینده به زادگاه خودشان میبد بازمیگردد و در کنار خانواده زندگی را ادامه میدهد.
خانواده وی البته فقط دو خواهر این خانم هستند چون او در این سالها، پدر و مادر و دو برادر خود را از دست داده است.
منبع: خبرفوری
17
من به این خانم هم تبریک میگم که خانواده اش راپیدا کرده وهم تسلیت سخته بری و وقتی برمیگردی کلی زمان و بهترین کسایی زندگیت را از دست دادی برایش آرزوی موفقیت وسلامتی را از خداوند منان خواستارم