با ده ماده غذایی برای افزایش هوش آشنا شوید

با ده ماده غذایی برای افزایش هوش آشنا شوید.

با ده ماده غذایی برای افزایش هوش آشنا شوید

در روز با تقسیم کردن مواد غذایی میتوانید همه ان مواد مورد نیز را به بدنتان برسانید با استفاده از این مواد غذایی سالم هوش و تمرکزتان را افزایش دهید. اگر بشقاب خود را با این مواد مغذی پر کنید

حافظه و خلق و خوی بهتری خواهید داشت. ترکیبات طبیعی موجود در غذاهای خوشمزه در خط مقدم دفاع از سلامتی مغز حرکت می‌کنند و با تولید رادیکال‌های آزاد از بدن در مقابل سرطان محافظت می‌کند،

آفت‌ها را از بین می‌برند باعث سلامت دهان و دندان می‌شوند و ضد افسردگی هستند. اما به یاد داشته باشید به سراغ گونه‌های ارگانیک آن‌ها بروید. بسیاری از سم‌هایی که برای کشتن آفت استفاده می‌شود شیمیایی هستند و باعث کاهش IQ کودکان می‌گردد.

چغندر

چغندر سرشار از ویتامین ب برای ایجاد یک بازی ذهنی‌ است. این مواد مغذی حیاتی به شما کمک می‌کند تا سریعا اطلاعات را پردازش کنید و خاطرات خود را مرتب کنید. چغندر تازه حتی به عنوان ضد افسردگی طبیعی نیز استفاده می‌شود.

سوپ چغندر و چغندر سبز را نیز امتحان کنید. اما از چغندر قند استفاده نکنید. آن‌ها شامل bisphenol A یا BPA، یک ماده شیمیایی هستند که سیستم‌های هورمونی طبیعی ما را مختل می‌کند.

ماهی آنچوی

مغز شما به کمک اسیدهای چرب امگا ۳ رشد می‌کند. چربی‌های غیر اشباع به محافظت از تشدید پیری و از دست دادن حافظه کمک می‌کنند حتی اگر در حال بد و افسردگی باشید.

این نوع ماهی ۱۰ برابر ماهی تن سطح امگا ۳ را افزایش می‌دهد و کمتر در مناطق آلوده‌ دریا که دارای جیوه هستند زندگی می‌کنند. مقدار کوچکی از این ماهی دارای کلسیم و ویتامین دی است.

تخم‌مرغ

مانند ماهی آنچوی تخم‌مرغ نیز حاوی امگا ۳ است. تخم‌مرغ به عنوان یک غذای مغذی شناخته شده است اما کیفیت تمام تخم‌مرغ‌ها با هم یکی نیست. تخم‌مرغ محلی که از مرغ می‌گیرید ۲ برابر تخم‌مرغ‌هایی که از مغازه می‌خرید امگا ۳ دارند.

همچنین تخم‌مرغ طبیعی حاوی مقدار بیشتری ویتامین E است که از افسردگی و آلزایمر جلوگیری می‌کند. حتما زرده‌ی تخم‌مرغ را بخورید زیرا آن‌ها پر از کولین‌ها که یک ترکیب تقویت کننده مغز است که سلامت عصبی را هم تضمین می‌کند.

توت‌ها

توت‌ها تقویت‌کننده‌های مغزهستند و انواع مختلف دارند. تمشک و بلوبری‌ها حاوی ترکیبات آنتوسیانین هستند که از نورون‌های مغز مرتبط با حافظه محافظت می‌کند. توت‌فرنگی دارای ترکیبات فیسیتین است که قدرت حافظه طولانی مدت را زیاد می‌کند. یکی از مطالعات نشان داده که خوردن یک فنجان زغال اخته در روز می‌تواند به میزان قابل توجهی تا چند ماه حافظه را بهبود بخشد.

فلفل هندی

فلفل تند دارای مقدار زیادی کپسایسین که به عنوان چربی سوزی و تسکین درد معروف است می‌باشد. طبق تحقیقات این ماده برای مغز نیز مفید است. مغز انسان در واقع با گیرنده‌های کپسایسین لود می‌شود که با استفاده از اندورفین‌ها استرس را کاهش می‌دهند و تمرکز را برای ما آسان‌تر می‌کنند.

کلم بروکلی

تحقیقات نشان داده که این گیاه با مولکول‌هایی که بدن ما تبدیل به دیندولیمیتان یک تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است که به محافظت از سلولهای جدید مغز کمک می‌کند می‌شود. محتوای آنتی اکسیدانی آن به پاک کردن سرطان کمک می کند که باعث ایجاد رادیکالهای آزاد می شود. مواد زائد بدن شما زمانی ایجاد میشود که از انرژی برای تولید انرژی استفاده کند.

کلم پیچ

مانند کلم بروکلی کلم پیچ و کاهو و گل کلم از عوامل ضد پیری محسوب می‌شوند. یکی از مراکز تحقیقاتی روی بیشتر از ۱۳هزار زن مطالعه انجام داد و این تحقیقات نشان داد که خوردن این سبزیجات ۱ تا ۲ سال از سن مغز کم می‌کند. برای صرفه جویی در هزینه‌هایتان می‌توانید کلم را در باغچه خود بکارید و از آن استفاده کنید.

دانه کدو تنبل

دانه کدو تنبل گنجینه‌های کوچک اما پر از تریپتوفان هستند. تریپتوفان یک ساختار حیاتی‌ است که سرتونین تولید می‌کند و از مغز محافظت می‌نماید و یکی از عوامل اصلی برای سلامت روان و مغز است.

سیب

خوردن روزانه سیب موجب سلامتی می‌شود. سیب دارای مقدار زیادی کاتچین است. یک ماده غذایی که از ما در مقابل مواد شیمیایی آسیب‌زا که در محصولات روزمره‌ای که استفاده می‌کنیم موجود است محافظت می‌کند. مطمئن شوید سیبی که میل می‌کنید ارگانیک باشد زیرا کاتچین‌ها در پوست میوه قرار دارند قسمتی که در معرض سمپاشی و مواد شیمیایی قرار دارد.

شکلات تلخ

فلاونول‌های موجود در شکلات تلخ به سیستم گردش خون شما کمک می‌کند و جریان خون را بهتر به مغز می‌رساند و باعث می‌شود مهارت‌های ریاضی بهبود پیدا کند. یکی از مطالعات که بین کسانی که شکلات تلخ خورده بودند و کسانی که شکلات تلخ نخورده بودند نشان داد آنهایی که شکلات تلخ خوردند سریع‌تر محاسبات انجام دادند و احساس خستگی کمتری داشتند.

منبع: ایران ناز

1980

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید