نگرانی از بالارفتن از دیوار، باعث شده عربستان سفارت خود را در هتل مجلل دایر کند؟!
در خبرها آمده بود که اخیراً سفارت عربستان در یکی از هتلهای مدرن و مجلل شمال تهران شروع به کار کرده است، اقدامی که هرچند در عرصه روابط بین الملل و تجربههای دیپلماتیک غیر معقول نیست، اما به نظر میرسد خود دارای پیامهای معنی داری باشد.
عربستانیها از سرگیری رابطه دیپلماتیک با ایران را در سفارتخانه خود استارت نزدند و میخواهند این پیام را برساند که آن محل هنوز ناامن است و هنوز آثار تخریب و بالارفتن از دیوار آن سفارتخانه بر رابطه دو کشور سنگینی میکند. این حرکت عربستانیها هوشمندانه است و باید دستگاه دیپلماسی کشوروسایرنهادهای دخیل پیام آن رابه روشنی دریافت دارند، هتل محل اقامت موقت است کسی درهتل اقامت میگزیند که دنبال رفتن است. از آنجایی که سفارتخانهها در حقوق و روابط بین الملل خاک کشور مربوطه محسوب میشوند
بیشتر بخوانید: وضعیت کنسولگری عربستان در مشهد همزمان با سفر وزیرخارجه این کشور به ایران/ عکس های اختصاصی خبرفوری
عربستانیها هنوز به خانه اصلی خود در سفارت نرفته اند. آنها مدتی در هتل خواهند ماند تا رفتار ایران را بسنجند و میزان جدیت ایران و حمایتش از شفافسازی و ایجاد رابطه واقعی دیپلماتیک را بررسی خواهند کرد. شاید عربستانیها میخواهند بگویندکه این بار بالا رفتن از دیوار سفارت برای عدهای خاص مشکل و مشمول هزینههای بیشتر است لذا برخورد با این مساله بایدبه دور از هیجان و سیاست زدگی و برمبنای منطق و تفاهم باشد.
از طرفی شاید دست اندر کاران سیاست خارجی ایران هم از اقامت موقتی عربستانیها در هتل استقبال کنند چرا که هنوز از آینده این رابطه دیپلماتیک اطمینان ندارند و هالهای از ابهام را نظاره گر هستند. همچنین از واکنش عدهای از افراد که قبلاً از دیوار سفارت مربوطه بالا رفته و این همه هزینه به کشور تحمیل کرده اند اطمینان خاطر ندارند، لذا اقامت مهمان تازه برگشته در یک هتل در شمال تهران اتفاق بدی نخواهد بود.
هرچند عدهای به جد براین نظر هستند که برقراری مجدد رابطه بین ایران و عربستان با میانجیگری چین و در راستای منافع این کشور است اما پذیرفتن کامل این دیدگاه چندان موجه و عاقلانه نیست و به نظر میرسد علاوه بر نقش کشور چین میزانی از تمایل طرفین در این اتفاق به چشم میآید، تا جایی که مربوط به ایران است هرچند توافق بین ایران و عربستان دستاورد چشمگیری نیست و به نوعی بازگشت به هفت سال پیش است.
از طرف دیگر هرچند بسیاری از دولتمردان قبل از پذیرش مسئولیت، جایگاه سیاست خارجی را در بهبود وضع معیشتی مردم اندک و ناچیز میشمردند، اما اکنون که با واقعیتها روبرو شده اند ناچارند تا قواعد بازی را بپذیرند و آن را مدیریت کنند چرا که سیاست داخلی و سیاست خارجی کاملاً در راستای هم و به هم مرتبطند و به نظر میرسد رفتهرفته به جایگاه و اهمیت سیاست خارجی واقف شده اند و حالا که شاهد مدیریت یکدست در کشور هستیم و احتمالاً دولت فعلی اختیارات بیشتر و امکان مانور گسترده تری در حوزه سیاست خارجی دارد و کمتر تحت فشار «گروههای فشار» است، شاید بهترین فرصت است تا کسانی که «از دیوار سفارت بالا روندگان» حمایت میکردند خود دیواربی اعتمادی دررابطه باعربستان را ازمیان بردارند.
البته ناگفته نماندکه هرگونه شکست در ایجاد و بهبود این رابطه به مراتب هزینههای بیشتری از قبل خواهد داشت و دقیقاً به همین دلیل است که باید این رابطه براساس منافع ملی دو کشور و بر اساس و تاکید بر مسائل فیمابین آنها اتفاق بیفتد و از دخالت کشورهای دیگر یا احتمال مصادره برای کشورهای ثالث ممانعت شود و تلاش جدی برای جلوگیری از ورود بعضی ازمسائل حاشیهای به روا بط دو جانبه صورت گیرد.
ایران و عربستان دو کشور بزرگ و تاثیرگذار در منطقه هستند. ایران به بهبود وضع اقتصادی و معیشتی و سیاست خارجی خود میاندیشد و فارغ از اینکه تا چه میزان محدویتهای ایدئولوژیک و سیاسی اجازه خواهند داد، سودای بهبود روابط با همسایگان را در نظر دارد و عربستان هم امنیت سرمایهگذاری در منطقه برایش مهم است و هم اینکه به دنبال ایفای یک نقشی جدیتر در منطقه است، لذا شناخت دقیق اولویتها و ضرورتهای فیمابین باید در صدر برنامهها و گفتگوها باشد.
به نظر میرسد طرفین باید از برخی از مسیرهایی که قبلاً رفته اند بازگردند و اگر بناست ایران و عربستان رابطهای پایدار داشته باشند باید تجدیدنظری اساسی در آن کنند، لذا شناخت دقیق اولویتها، استفاده از افراد و دیپلماتهای با تجربه و دلسوز، جلوگیری از سنگ اندازیهای افراد خودسر و تنظیم رابطه بر اساس منافع ملی و احترام متقابل ضروری است و میتواند در پایداری این رابطه مثمر ثمر واقع شود.
مردمان تندرو وعوام یک کاری کردند که در مقابل سوسمار خورها سر خم کنیم
اگه فقط سفارت عربستان بود مشکلی پیش نمی آمد .
1) عربستان (2) آمریکا (3) انگلیس
و هجوم به سفارت کشورهای آلمان و فرانسه و نوشتن الفاظ زشت و رکیک بر دیوار و...
در متن نوشته اید سفارت یعنی خاک آن کشور , پس جلوی سگهای هار را بگیرید تا به این روز دچار نشوید و همینکه راضی شدن با ما رابطه داشته باشن بروید خدا رو شکر کنید.
اگر سفارت در ثریا باشد مردانی از پارس از دیوار آن بالا خواهند رفت!!
خخخخه یارو به غلط کردن افتاده و رسما به شکست خود با بی زبانی اعتراف کردن و امدن دوست شدن اما رسانه بین سوسمار خور و روباه پیر وارونه کردن برایشان
۴۰ سال از دیوار سفارت ها بالا میرن حق دارن برن هتل
مجبوریم هر خفتی را باید پذیرفت
کسانی خفت پذیرفتند که بانی وباعث وحامی بودند
یکبار اینا از دیوار خونه اونا رفتند بالا اینبار اونا اومدند تو خود خونه صاحب خونه که دیگه اگه خواستند تشریف بیارن راحت کلید بندازن بیان تو .
بگید تا دولت مردمی سر کار نباشد خیالشون راحت کسی کاریشون ندارد .
آنها ترسیدند که رابطه را برقرار کردند نکند اتفاق دیگری در ایران بیافتد که آنها راضی نیستند حداقل از نظر اقتصادی از ایران پیش هستند (عربستان سرتاپا بیابان)واین رفتار بیشتر برای کلاس گذاشتن و پرستیژ دیپلماتیک است این رابطه پیامی دارد به مانند «راز نگو»
خود عربستان از دیوار کشورها بالا میرود هیچ مردم زوار را هم شهید می کند
تا دولتها انتصابی هستند همه سفارتخانه ها در امن هستند خیالشون راحت چون بالاروندگان و دستور دهندگان سر منصب هستند.
هتل مجلل دیوار نداره؟
چی شد بسیجی ها تا دیروز می گفتید آل سعود نوحه خوان ها هم نوحه می سرودند الان سفارخانه می زنیدمن از اول گفتم بسوادها با دوستان مروت با دشمننان مدارا سرتان با رئیس جمهورتان به سنگ خورد
یعنی نیروهای گمنام حیدر حیدر کنان تو هتل نمیتونن برن؟
اونهائی که مردم خودشان را در اسید ذوب میکنند حالا منجی دفاع از مردم ایران شدند یه مشت مسئول بی سواد هم نگران ناراحتی اونا هستند
خدارو شکر به کوری چشم دشمنان اسلام روابطمون با کشورهای اسلامی گسترش میدیم و حالا انشاالله نوبت مصر هست هر چی مسلمانان متحد بشن دشمن دنبال حیله و مکر نمیگرده
این است کشور امن چگونه رفتار کردید باکشورها که هم چنان بی اعتماد بماهستند وقتی کشور دست یک عده تند رو می افتد که هرکاری دلشان میخواهد بکنند وهیچ قانونی جلودارشان نیست این میشود که می بینید.
خیالتان راحت دیگه کسی از دیوار نمیره بالا اونایی که میرفتم بالا دیوار الان اون بالا هستن دیگه پایین بیا هم نیستن
چهل و پنج سال اشتباه و خود زنی و ضرر به ساختار و منابع و ثروت و اعتبار و زندگی مردم !!!!
چهل و پنج سال توهم و دروغ و به گل نشستن سیاست خارجه !!!
تا کی می خواهیم این اشتباهات و ضربه به کشور و زندگی و سفره مردم را ادامه دهیم ؟؟؟
چاره کار آسونه ، کنار سفارت خانه ها چند تا درخت بکارید !!!. هم کمک میکنه به پاکسازی هوای آلوده تهران و هم اینکه اگر میمونها هوس بالا رفتن از دیوار به سرشون زد ، میتونن به جای دیوار سفارت ، از درختها بالا برن .
سرانجام پس از مدت های مدید ، یک تحلیل به موقع و درست رویت شد. ورود بر شما
هفت سال پیش علیرغم مخالفت دولت وقت تندروها با حمایت مسئولین و دولت فعلی و نظام و پلیس و..... به سفارت و کنسولگری عربستان وحشیانه حمله و کشور را در انزوای کامل و سفره و زندگی مردم را تنگ تر کردند !!!!!
امیدوارم درس گرفته باشند ..
اول دزدان و اختلاصگران را بگیرید بعد این تصمیمات رو بگیرید.
متاسفانه کارهایی در کشور ما انجام می شود که در کل جهان بی سایقه است!
بر پدر و مادر اونهایی که از سفارت ها بالا میروند و باعث آبرو ریزی فرهنگ ایران میشوند و متعاقب آن باعث اقتصاد فلج میشوند لعنت خدا ابدی باد
همچنین لعنت برکسانی که دستور میدهند وکسانی که راضی به این عمل هستن
حالا که عربستان که جنایتکار ترین برعلیه مصالح مسلمانان است به خواری وخفت والتماس کنان جلو امده و دخیل دخیل می کند و ازانطرف فرمانده ارتش یمن که قبلا همین ال سقوط برایش میلیونها دلار جایزه گذاشته بودند با اقتدار به سفر حج می رود و با احترام کامل باوی رفتار می شودو جرات تو گفتن به وی را ندارد ظاهرا به مزاق البانی نشینها و منافقان داخلی و غرب گداهای افساد طلب خوش نیامده و بدجور به سوزش افتاده اند همیشه اقتدار ایران خار چشمشان بوده و خواهد بود
پول بلوکه ایران در عراق آزاد شد و به نام حاجی ها و به کام عربستان شد.
دنبال آلبانی نشین ها و منافقین اگر می خواهيد بگردید در رفتار تندروهایی که به نام اسلام و به نفع منافع خود اقدام می کنند می توان منش آلبانی نشین ها را دید.
آلبانی نشین ها هم ،خیلی از مذهبی های تندرو مانند پسر میر سلیم را به نام اسلام جذب خود کردند و زنانشان یک تار مویشان مشخص نیست ولی برای رسیدن به قدرت حاضرند مردم کشور خود را قربانی کنند .
آیا در اسلام محمد(ص) به کافری که اسلحه و سلاحی برای دفاع ندارد حمله می شد ؟
کار کاره دلواپسان بی ریشه ستم پیشه بود و باعث پسرفت مان شد آفتابه به گردن باید در میادین شهر چرخندشون تف بر ذاتشان بیشمار بیشمار بیشمار بیشمار بیشمار
دوستان و نوچه های جناب سرهنگ قالیباف .ساختمان سفارت را ویران کردند....احتمالا سرهنگ در خصوص ترمیم خرابی ها مساعدتی انجام بدن
کار مردم نیست کار آتش به اختیار هست
کسی که اقامت در هتل را به رفتن در سفارت ترجیح میده پس میهمان است و ماندنی نیست!!..
هتل محل اقامت موقت است لابد از توافقشان مطمئن نیستند و به مویی بند است.