سخنگوی وزارت خارجه آمریکا:
قرار نیست واشنگتن در روز شنبه با تهران مذاکره رسمی کند بلکه نشستی برای آغاز گفتگوهاست
به گفته سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، دیداری که آخر هفته میان جمهوری اسلامی و ایالات متحده برنامهریزی شده، در چارچوب مذاکرات رسمی قرار نمیگیرد و نشستی برای آغاز گفتگوها تلقی میشود.

به گزارش اِیبیسی نیوز، تامی بروس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، روز سهشنبه ۸ آوریل در یک نشست خبری اعلام کرد که در دیدار پیشرو هیچ مذاکرهای انجام نخواهد شد. او همچنین تأکید کرد که این گفتگوها بهصورت مستقیم با جمهوری اسلامی صورت میگیرد.
براساس این گزارش، تامی بروس در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا هدف واشینگتن از این گفتگوها، توقف کامل برنامه هستهای ایران است، گفت که «این موضوع پیشتر بهروشنی از سوی رئیسجمهور ترامپ و وزیر خارجه اعلام شده است؛ جمهوری اسلامی هرگز نباید به سلاح هستهای دست یابد.»
تامی بروس و کارولین لیویت، سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید، هر دو تأکید کردند که دونالد ترامپ، رئیسجمهور ایالات متحده، همچنان خواهان دستیابی به توافقی با تهران است.
کارولین لیویت تصریح کرد که «رئیسجمهور تحریمهای فلجکنندهای را مجددا علیه رژیم ایران اعمال کرده و بهروشنی به ایران گفته است که تنها دو گزینه پیشرو دارد؛ یا وارد توافق با رئیسجمهور شوید، یا آماده پرداخت بهای سنگین باشید.»
بروس نیز تأیید کرد که استیو ویتکاف، نماینده ویژه رئیسجمهور در امور خاورمیانه، بهعنوان نماینده دولت ترامپ در این نشست حضور خواهد داشت.
ترامپ پیشتر در جریان نشست با نخستوزیر اسرائیل در کاخ سفید اعلام کرده بود که آمریکا برای نخستینبار از سال ۲۰۱۸، یعنی از زمان خروج او از توافق هستهای دوران اوباما، مذاکرات مستقیمی با جمهوری اسلامی آغاز کرده است.
او افزود: «ما گفتوگوهای مستقیمی با جمهوری اسلامی داریم و این گفتوگوها آغاز شدهاند. شنبه جلسه بزرگی داریم و خواهیم دید چه پیش خواهد آمد.»
در مقابل، عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که این دیدار در کشور عمان برگزار خواهد شد و «گفتوگوهای غیرمستقیم در سطح بالا» خواهد بود. عراقچی نوشت «این هم فرصت است و هم آزمون.»
کاخ سفید و وزارت خارجه آمریکا همچنان تأکید دارند که این گفتوگوها مستقیم است و روایت جمهوری اسلامی مبنی بر غیرمستقیم بودن مذاکرات را رد کردهاند.
بروس در واکنش به صحبتهای عراقچی گفت همانطورکه دونالد ترامپ رئیس جمهور تاکید کرده است «ایران اگر تصمیم نگیرند مسیر دیپلماسی و توافق را ادامه دهند، مسیری که به نظر ما در حال حرکت به سوی آن هستند؛ با پیامدهای بسیار جدی مواجه خواهند شد.»
روزنامه واشینگتن پست به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که تیم استیو ویتکاف از طریق عمان پیامهایی برای ترغیب به گفتوگوی مستقیم ارسال کرده است. اما اگر این گفتوگوها مستقیم نباشند، احتمالاً ویتکاف به عمان نخواهد رفت.
در همین حال بنیامین نتانیاهو هشدار داد که اگر مذاکرات هستهای میان جمهوری اسلامی و آمریکا بیش از حد طول بکشد، «گزینه نظامی اجتنابناپذیر» خواهد بود.
نخستوزیر اسرائیل تاکید کرد که چنین توافقی باید مانند توافق هستهای با لیبی باشد. در آن توافق معمر قذافی رهبر لیبی در برابر لغو تحریمها، توانایی و تاسیسات هستهایاش را نابود کرد.
خاک ایران برای آمریکا است و تمام
راه سومی نیست یعنی
دروغ نگومرحله اول انجام شده قطعی برق شروع شده بخاطراجازه صادرات برق به عراق
نعل وارونه زدی
برق رو در بهار که مصرف برق پایینه قطع میکنند
تا با شرطی کردن مردم ، القاء کنند که مذاکرات حلال همه مشکلاته
درطول سال برق قطع میشه مگه عراق دربهاردسته جمعی میرن زیارت که برق مصرف نمیکنن
مرتب دارند تحقیر میکنند و نتیجه کاملا مشخصه
و کاملا سینه خیز برای التماس میروند که باز نتیجه ش مشخصه
چ بدبختی شده
ی سریال ناتمام
آینده مبهم
بهترین مذاکره توافقه مردم هم میخوان با امریکا توافق بشه
مملکت را به لجن کشیدن،،،
اصلا معلوم نیست چی میخواند،؟؟
ترامپ یه نفره برای مذاکره، ایران ۵۰۰ نفر حکم رئیس جمهوری دارند؟؟؟
نتیجه بدبختی ملت، تا جایی که به روزی یه وعده غذا براشون کار کنی؟
بهلول تندی و تیزی و چابکی کجا رفت
زیارت نمیرند
چهار فصل دارن ناله میزنند که برق نیست
بهار کمترین میزان مصرف برقه
عراق ازگرما بهارهم مثل تابستانه
برای آشنایی باهم میرن رستوران یه جوج میزنن با نوشابه عباس استاد این کاره خخ
خدا کنه نشست برای نشست نباشه. زمانی مذاکره میکردند و فقط بیانیه میخواندند. خدا ازشان نگذره
همه مردم رو سر کارگذاشتن ای بابا.
ما با عراق مذاکره کردیم چرت با آمزیکا مذاکره نکنیم
اگر آمریکا جنایتکار خواهان مذاکره است دیگر تحریم و تهدید برای چیست؟
اگر ترامپ جنایتکار خواهان مذاکره است دیگر تحریم و تهدید برای چیست؟
اصلا مذاکره ای که بین بالاترین سطح مقام دولتی ایران و رئیس دیپلماسی کل کشور با نماینده دست چندم آمریکا بنام ویتکاف باشه از اولش معلومه که نتیجه ای ندارد ، در عرف دیپلماسی فقط امضای وزیر خارجه یا شخص رئیس جمهور است که توافقی را مسجل و مسلم معرفی مینماید،، متاسفانه داستان طولانی شدن یا طولانی کردن مذاکرات ینی وقت کشی این اتلاف وقت خواست اصلی ایران است که در مبحث اتمی به نقطه ای برسد که بعدا برای مذاکره یه کارت مهم داشته باشد، اینم بستگی به ترامپ داره که آیا واقعا مخاد گفتگو کنه یا ادای گفتگو دربیاره