ادامه حملات شریعتمداری به وزیر امور خارجه ؛

چرا ظریف از خود مایه نمی‌گذارد و به حضرت آقا نسبت می‌دهد؟

مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت: اگر آقای ظریف اقدامات و عملکرد وزارتخانه تحت مسئولیت خود را قابل دفاع می‌دانند چرا از خودشان مایه نمی‌گذارند و با ارائه اسناد متقن و دلایل محکم از آن دفاع نمی‌کنند؟

چرا ظریف از خود مایه نمی‌گذارد و به حضرت آقا نسبت می‌دهد؟

حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در یاداشتی در این روزنامه نوشت: دیروز آقای ظریف که برای گزارش کار وزارت امور خارجه کشورمان در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی حضور یافته بود، به مسائل و موضوعاتی اشاره کرده و درباره آنها توضیح داد که بعضاً یکصد و هشتاد درجه با واقعیات فاصله داشت!

جناب ظریف بسیاری از اقدامات وزارت خارجه را مورد تائید رهبر معظم انقلاب معرفی کرد که تیتر یک کیهان امروز با عنوان «راستی‌آزمایی اظهارات ظریف در مجلس» به فاصله میان ادعای ایشان با واقعیات اختصاص دارد و از این روی در وجیزه پیش‌روی سخن دیگری در میان است. بخوانید!

۱- اگر آقای ظریف اقدامات و عملکرد وزارتخانه تحت مسئولیت خود را قابل دفاع می‌دانند چرا از خودشان مایه نمی‌گذارند و با ارائه اسناد متقن و دلایل محکم از آن دفاع نمی‌کنند؟ و چنانچه عملکرد وزارت خارجه را نا‌موفق ارزیابی می‌کنند چرا آن را به حضرت آقا نسبت می‌دهند؟! یعنی دقیقاً همان راهکاری که جناب رئیس‌جمهور نیز بارها برای توجیه ناکارآمدی‌های دولت به آن متوسل شده‌اند!

۲- نگارنده با اهانت برخی از نمایندگان به جناب ظریف و دروغگو نامیدن ایشان موافق نیست ولی تاکید حضرت آقا بر صادق و شجاع بودن ایشان نیز نمی‌تواند نشانه عملکرد قابل‌قبول وزارت خارجه باشد، چراکه یک انسان می‌تواند مؤمن و راستگو و حتی شجاع باشد ولی در مسئولیتی که بر عهده گرفته کارآمد نباشد و مثلاً به راحتی سرش را کلاه گذاشته و فریبش بدهند یعنی همان ترفندی که آمریکا در مقابل تیم مذاکره‌کننده کشورمان به کار گرفت و برجام سراسر خسارت و فاجعه را به آنان تحمیل کرد.

به عنوان مثال -و فقط یکی از ده‌ها نمونه دیگر- حضرت آقا در آغاز سال ۹۴ تأکید فرمودند که؛ لغو تحریم‌ها پس از اجرای توافق، خدعه آمریکایی است ولی آقایان همه امتیازها را دادند و درمقابل وعده نسیه لغو تحریم‌ها را گرفتند و نتیجه آنکه نه فقط تحریم‌ها لغو نشد بلکه ده‌ها تحریم دیگر هم به آن اضافه شد! و بی‌توجهی تیم مذاکره‌کننده کشورمان به هشدار حضرت آقا باعث شد آمریکا کلاه گشادی را که تدارک دیده بود به آسانی بر سر تیم مذاکره‌کننده مؤمن و شجاع و راستگوی کشورمان بگذارد! یعنی بازهم به توصیه رهبری که فریب لبخند دشمن را نخورید توجه نکردند و شد آنچه نباید می‌شد! و یا حضرت آقا ۱۱ شرط برای توافق تعیین و ابلاغ فرمودند، آقایان به کدامیک از آنها عمل کرده‌اند که حالا ناکامی و ناتوانی خود را به حساب حضرت ایشان می‌نویسند؟! آقای ظریف! چرا نمی‌فرمائید که حضرت آقا با صراحت اعلام کرده بودند به مذاکره با آمریکا خوشبین نیستند و نگران خدعه و نیرنگ آنها هستند؟! و آقایان امضای کری را تضمین می‌دانستید! و یا مگر نفرمودند «من به برجام به صورتی که عمل و محقق شد اعتقادی نداشتم و این را به رئیس‌جمهور و وزیر خارجه هم گفتم»؟.

چرا نمی‌فرمائید حضرت آقا به شما چه گفتند؟! و یا...

۳- آقای ظریف فرموده‌اند «من هیچ‌گاه مسائل داخلی را به خارج نبردم»! بدیهی است که معتقد نیستیم جناب ظریف به منافع ملی پشت کرده‌اند و نگارنده حتی در مصاحبه با واشنگتن‌پست گفته بودم که یک موی ظریف را با تمامی اعضای تیم‌های مذاکره‌کننده ۱+۵ نیز عوض نمی‌کنیم ولی متأسفانه ایشان در جریان سفر به نیویورک برای شرکت در شصت و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد (مهرماه ۹۳) در مصاحبه با شبکه تلویزیونی PBS آمریکا که در محل شورای روابط خارجی آمریکا صورت گرفته بود در پاسخ به این سؤال خبرنگار (هاله اسفندیاری جاسوس سیا) که پرسیده بود «آیا شکست در مذاکرات هسته‌ای بر سیاست خارجی ایران تأثیرگذار خواهد بود؟» می‌گوید «بی‌تردید، همین‌طور است زیرا ما روندی را شروع کرده‌ایم که هدف از آن تغییر فضای سیاست خارجی کشور است. اگر با وجود تلاش‌های ما برای تعامل، این تلاش‌ها بی‌نتیجه بماند، مردم ایران این فرصت را خواهند داشت تا ۱۶ ماه دیگر که انتخابات پارلمانی در ایران برگزار می‌شود، به این عملکرد ما (با آرای خود) پاسخ دهند...

حالا هم کسانی هستند که نمی‌خواهند هیچ‌گونه توافقی حاصل شود... به نظر من، در انتقال پیامی که جامعه بین‌المللی و به‌ویژه غرب می‌خواهد به ایران منتقل کند باید بسیار دقت کند...

من فکر می‌کنم مردم ایران پاسخ خود را در صندوق‌های رأی نشان خواهند داد.»!

جناب ظریف! انتخابات پارلمانی ایران چه ربطی به آمریکا دارد که می‌فرمائید اگر در توافق به نتیجه نرسید، رقبای سیاسی شما در ایران مجلس را در اختیار می‌گیرند؟! آیا این سخن جنابعالی کشاندن مسائل داخلی ایران به کشورهای بیگانه، آنهم آمریکا نیست؟!.

آقای ظریف! جنابعالی پیش از این هم در آن هنگام که آقای‌روحانی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ‌ملی در دولت اصلاحات مشغول مذاکره با طرف غربی بود طی سخنانی که فیلمش سال‌ها بعد منتشر شد خطاب به البرادعی دبیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی‌ فرموده بودید: «بسیاری از کاندیداهای ریاست جمهوری از شکست مذاکرات ما سود می‌برند. آنها موفقیتی در این گفت‌وگوها نمی‌بینند و از طرفی آنها آدم‌های پرنفوذی هستند. اعتبار اروپایی‌ها و مذاکره‌کنندگان ایرانی هردو در ایران از دست رفته است»!

چرا انتخابات ریاست جمهوری ایران را با «اعتبار اروپایی‌ها و مذاکره‌کنندگان ایرانی» گره زده بودید؟! و این نمونه‌ها با ادعای جنابعالی که می‌فرمائید «من هیچ‌گاه مسائل داخلی را به خارج نبردم»! چگونه قابل جمع است؟!

۴- درباره تائید -البته مشروط- رهبر معظم انقلاب از دولت و تیم مذاکره‌کننده باید گفت حضرت ایشان از همه دولت‌ها حمایت کرده و می‌کنند و در همان حال نظرات خود را علناً و در مواردی به طور خصوصی به دولتمردان ابلاغ می‌فرمایند و بسیار بدیهی و طبیعی است که به عنوان مثال، وقتی تیم‌کشورمان برای مذاکره رفته است تضعیف آنها، تضعیف نظام و باعث سوءاستفاده دشمنان خواهد بود.

حضرت ایشان توصیه‌های ضروری و هشدارهای لازم را ارائه می‌فرمایند و اما برای ارزیابی نتیجه باید آنچه انجام گرفته را با آنچه حضرت آقا در نظر داشته و رسماً اعلام کرده‌اند به مقایسه نشست و چنانچه دو سوی این مقایسه یکسان نبود، به حکم عقل و علم و منطق نمی‌توان نتیجه را به حضرت ایشان نسبت داد. حضرت آقا در همین زمینه می‌فرمایند:

«... خب شما چشم و گوش دارید. نامه‌ای که من نوشتم را ببینید. ببینید تصویب برجام چه شکلی بوده و چه شرایطی داشته است. اگر آن شرایط اعمال نشد وظیفه رهبری این نیست که بگوید برجام نباید باشد. عقیده من این است که رهبری در زمینه‌های اجرایی نباید ورود کند مگر جایی که به حرکت کلی انقلاب مربوط است. من به برجام به صورتی که عمل و محقق شد اعتقادی نداشتم و این را به رئیس‌جمهور و وزیر خارجه هم گفتم.».

۵- و بالاخره حضرت آقا، مراد، رهبر، جان و جان‌مایه نزدیک به یک میلیارد مسلمان و صدها میلیون انسان پاکباخته در سراسر جهان هستند. در استناد به این ذخیره الهی که متعلق به همه مظلومان و محرومان عالم و مخصوصاً نقطه امید و تکیه‌گاه امت فراگیر اسلامی است ‌اندازه نگه‌دارید و احتیاط کنید.

منبع: انتخاب

24

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 22
  • عباس آقاجاني
    0

    اگراين اقايان خيلي ادعا دارند خودرابه راي مردم بگذارند از اول تااخر همشون

    نظرات شما -
    • Milad
      0

      وضعیت الان مملکت ما سر رای اشتباه خود ما مردمه از کجا اطمینان داری که رای درست میدن با رفراندوم؟! مردم ما دم دمی مزاجن تا زمانی که آگاه نشند و با شعار تو خالی آزادی و دلار و مذاکره و ... خام میشن نمیشه تز رفراندم داد!! اینجا لیبی نیست که دیروز رفتن قذافی رو بر کنار کردن بعد چند سال امروز به پسرش پیشنهاد مادام العمری ریاست جمهوری بدن ما هنوز پای اصل هستیم ولی ریشه لیبرال و فتنه رو میخوابونیم همیشه ملت ثابت کردن پاش باشه و اصل در خطر باشه میان وسط و خودشون جمع میکنن ماجرا رو حالا تو میخوای منکر بشی به من ربطی نداره حرفای منم ربطی به ماست مالی این لیبرال گرا که قریب به 30 و خورده ای سال از 41 سال انقلاب دستشون بوده هم نداره بر عکس بر ضد این تفکر هم هست به جای اتکا به جوون ایرانی متاسفانه با رای اشتباه امثال شما شدیم متکی به غرب

  • محمدی
    0

    بنداخرش تفرقه اندازه

  • حمیدی
    0

    جناب شریعتمداری مشکل اصلی دنیای سیاست امروز ما این است که شما چون به کانون قدرت وصل هستی بدون ترس هرچه می خواهی می گویی ولی در مقال منتقدین مشی حضرتعالی این ازادی عمل را ندارند زیرا ..... نکته دیگر این که شما به مرور زمان منفی نگر شده ای ولذا همیشه جز منفی بافی هرگز نکات مثبت یک طرح را نمی بینی ویا نمی خواهی ببینید ، درخصوص برجام اگرچه نکات منفی هم داشت ولی نکات مثبت ان ، ان قدر زیاد است که فقط امثال جنابعالی نمی بینیداز جمله : ۱_ برجام در شرایطی که معیشت مردم به شدت تحت فشار قرار داشت ونرخ ارز وطلا ومسکن مدام بالا می رفت ودرامد ارزی کشور به دلیل تحریم ها به شدت افت کرده بود با تایید همه سران نظام مورد قبول واقع شد ۲_پس از تصویب بیشتر تحریم ها لغو ومبادلات تجاری وسیاسی برقرار شد قیمت اغلب کالا ها وخدمات سقوط کرد تاجایی که رئیس کل بانک مرکزی از سقوط بیشتر قیمت دلار جلوگیری کرد ۳_ برجام هفت قطعنامه شورای امنیت را لغو کرد۴ - بابرجام میلیاردها دلار پول واموال بلوکه کشور به کشور بازگشت ۵ _ با برجام ارتباطات سیاسی مختل شده با دنیا برقرار شد و.... اما چرا برجام شکست خورد ۱_ از روزنخست برجام مخالفت ۲ طیف قدرتمند در داخل وخارج با ان شروع شد در داخل اکثریت طیف وجناح جنابعالی با بهره گیری حداکثری از تبلیغات رسانه ها به خصوص رسانه ملی ۲ _ در خارج هم افراطی های امریکایی چون بولتون وسپس ترامپ و پمپئوو... ودیگرانی چون نتانیاهو وبن سلمان وال نهیان و... ۳_ شما اصولگرایان به دلیل این که برجام بر خلاف پیش بینی شما تصویب شده بود بدتر از ترامپ ونتانیاهو بر ان تاختید ،موشک پرانی کردید ، رسما اعلام کردید که همه کشورها برای تجارت می توانند به ایران بیایند به جز امریکا ، رژه بر پرچم امریکا را تشدید کردید و.... طلبکارانه هم انتظار داشتید که امریکا که خود از مسببین اصلی تایید برجام بود بدون هیچ نفعی فقط نظاره گر باشد ومخالف بر جام نشود !؟ ۴_ جنابعالی و هم فکرانت بیشتر ار ترامپ وبن سلمان ونتانیاهو ارزوی مرگ بر جام را داشتید وعملا با چوب لای چرخ برجام به خواسته خود رسیدید، اما اما اما تاریخ قضاوت خواهد کرد حال که همه قدرت به شما رسیده ایا شما به سمت مذاکره یا همان لولو که مدام می گویید خواهید رفت یاخیر ؟

    نظرات شما -
    • محمد
      0

      برجام همانطور که منتقدان بارها گفتن فقط رو کاغذ قشنگه چون هیچ ضمانت اجرایی از طرف مقابل نداشت و همونطور که منتقدان گفتن امریکا با اینکه طی 15 بار راستی ازمایی صحت عمل ایران به تایید سازمان ملل رسید باز بی هیچ دلیلی از برجام خارج شد

    • امین
      0

      اگه این برجامه خاک بر سرش،چه برجام بی عرضه ای رو امضا کردن که با دوتا حرف از ارزش افتاده و فاقد اعتبار شده،داداش انگار خیلی خواب تشریف داری،ما که بجز شر از برجام چیزی ندیدیم

  • علی
    0

    دایناسور وارد میشود

  • داودی
    0

    رفیق مثل اینکه در این مملکت زندگی نمیکنی اقای ظریف تمام دیپلماسی و رایزنی های سیاسی اش با نظر مثبت رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای صورت میگیرد این مسئله را تمام مسئولین ایرانی و خارجی کاملا میدانند و اگر گویش جناب اقای ظریف مورد طبع و مذاق شما نبوده و پسند نکردید علت دارد لطفا سرنوشت و اینده سیاسی این مملکت و مردم را دچار بازی های حزبی و رانتی نکنید جناب اقای ظریف در کار خود استاد خبره و بی نظیر هستند تمام کشورهای منطقه آرزوی داشتن چنین وزیر خارجه ای را دارند همین بس که امریکایی ها حتی از نشست عادی با ایشان واهمه دارند و از زیرکی و دانایی و تبهور سیاسی ایشان میترسند .

    نظرات شما -
    • محمد
      0

      اره دقیقا هرچی رهبر میگه ظریف عکسش عمل میکنه

    • امین
      0

      تورو خدا انقدر پای مقام ولایت رو به این بی عرضه بازیها ربط ندید،چرا ندیده ونشنیده حرف میزنید،اگر ظریف طبق نظر حضرت آقا رفتار میکرد که الان اوضاع ما اینجور نبود،از کجا داری خط میگیری اینجور حرف میزنی.ظریف مال خودتون،برین حلوا حلواش کنین،ما که نخواستیمش

  • علی محمد صادقیان
    0

    اگر بون تعصب این مطالب را بخوانیم واقعیت همین است . دولت زمان را با تبلیغات بنی امیه ای گذراند و مردم را بیچاره کرد.

  • ناشناس
    0

    جناب آقای شریعمتمداری با این قیافه عبوس و گرفته و نظرات منفی و مخالف آدم رو یاد شخصیت کارتون گالیور میندازه که می گفت: من میدونستم...

  • زهرا
    0

    تو چه کاره حسنی تو این مملکت

  • کورش
    0

    جناب کربلایی حاج حسین شریعتمداری ظریف از جنابعالی یادگرفته و این دقیقا کاری است که شما الان ۴۱ساله دارید انجام می دهید استاد.

  • سالم
    0

    دستور حضرت آقا را اجرا می کند

  • محمد
    0

    چون حضرت اقا حرفش سند است

  • محمد
    0

    حرف حق... آقای شریعتمداری بر خلاف نگاه تند و تیز خود اینبار واقعا هم محاسن گفتند و هم معایب اگه بدون تعصب بخوانیم واقعا حقیقت را گفتند

  • یاس یاسی
    0

    به این میگن حرف حق.

  • کاربر ناشناس
    0

    بابا بس کنید بر جام تو سر اصلاح طلبان بخورد آقا که فرمود خوش بین نباشید ولی اگر جلو گیری می کرد می گفتید آقا نگذاشت و ایشان را مقصر می کردید ِّ

  • سفیر
    0

    خیلی دلم میخواد بدونم شریعتمداری چی میزنه

  • صداقت(فعال مردمی)
    0

    ظریف هییچی نکرده تا از ان دفاع کند.فقط می خواست به وسیله حرف رهبری ابروی از دست رفته خود را بخرد.ندید مثل عروس بد چند بار تا پای طلاق رفت

  • کاربر ناشناس
    0

    هر کسی بیایید بگوئید برای مردم در این چهل سال چه کار مثبتی انجام داده. سرمایه ها رفت ‌. و دلها همه سیر . مردم دردمندتر و بی پناه. این بود عدالتی که شعارش را میدادید.فقط یاد گرفتیم مشکلات را به گردن دیگری بیاندازیم یک نگاه به خودمان کنیم چقدر به اهداف انقلاب نزدیک شدییم.و نمره امان چند است.