گلایه معاون وزیر کشور از حملات به دولت؛ کاری نکنیم مردم دلزده و ناامید شوند
رییس ستاد انتخابات کشور با اشاره به این که همه تلاش ما باید این باشد که تمامی علایق و سلایق موجود در درون خانواده انقلاب مجال رقابت داشته باشند؛ افزود: ما مطلقاً بدهکار و وامدار هیچ گروه و جریانی نیستیم.
جمال عرف معاون سیاسی وزیر کشور در نخستین دوره آموزشی مجریان و دست اندرکاران انتخابات ۱۴۰۰ که از طریق ویدیو کنفرانس در تالار شیخ صدوق حرم حضرت عبدالعظیم(ع) برگزار شد، با اشاره به مضمون آیه سوره شریفه احزاب که می فرماید «ای کسانی که ایمان آورده اید از خدا پروا دارید و سخنی استوار گویید»، اظهار داشت: بدون هیچ اغراق و مبالغه ای، مسأله و نیاز اصلی کشور در شرایط کنونی، اتحاد و انسجام است و لازم است با تأسی از این آیه شریفه، دقت کنیم در شرایط حساس کنونی نباید حرفی زده شود که سبب انشقاق، توهین و افترا نسبت به فرد، گروه و یا دولت شود.
وی افزود: طرح بعضی بحث ها و نقدها در فضای سیاسی کشور به خصوص در آستانه انتخابات ها عادی است اما به نظر می رسد شدت و حدّت برخی از سخنان در فضای سیاسی- انتخاباتی فعلی کشور، بیش از نقد، تخریب و تفتین است.
معاون سیاسی وزیر کشور در بخشی دیگر از سخنان خود، با اشاره به این نکته که این میزان هجمه علیه دولتی که در این شرایط خاص کشور دارد کار می کند، قابل درک نیست، اظهار داشت: هیچ کس ادعا ندارد دولت مستقر، دولتی کامل و بی نقص است اما این میزان دوگانگی ها و چندگانگی ها که در فضای سیاسی کشور ایجاد شده، واقعاً نگران کننده است.
وی افزود: ماه های پایانی فعالیت این دولت است اما کاری نکنیم که اساساً مردم از نهاد انتخابات، صندوق رأی، نهادهای منتج از آن دلزده و نومید بشوند. این به نفع کشور و نظام نیست. این میزان هجمه و حمله، در واقع لطماتی است که به کلیّت ساختار وارد می شود.
عرف تأکید کرد: این زنگ خطری است برای همه کسانی که دلسوز نظام هستند و دقت داشته باشیم که دشمنان و مغرضان چه سوءاستفاده هایی از این وضعیت ضد انسجام میکنند.
عرف افزود: آنچه که امروز متضمن ایستادگی در مقابل توطئههای دشمنان شده است، وحدت، انسجام و همبستگی در سطوح مختلف است که لازم است همه جریانها و فعالان سیاسی و مسئولان کشور این انسجام را حفظ کنند.
رییس ستاد انتخابات در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به مجریان انتخابات اظهار داشت: این سخن را با تأکید مطرح می کنم که در ادوار انتخابات گذشته، همواره این رأی بی واسطه مردم بوده که تعیین کننده نتایج انتخابات شده است.
وی افزود: همه ما به عنوان مجریان انتخابات، رویکرد اساسی و دغدغه مان برگزاری انتخاباتی سالم، امن، قانونی و با مشارکت فراگیر است؛ بنابراین از همه گروه ها و جریان های سیاسی زیر چتر جمهوری اسلامی که دارای مجوز فعالیت هستند برای حضور و مشارکت فعالانه در فرایند انتخابات ۱۴۰۰ دعوت می کنیم.
رییس ستاد انتخابات کشور با اشاره به این که همه تلاش ما باید این باشد که تمامی علایق و سلایق موجود در درون خانواده انقلاب مجال رقابت داشته باشند؛ افزود: ما مطلقاً بدهکار و وامدار هیچ گروه و جریانی نیستیم. باید امانتدار اعتماد و توجهی باشیم که در این جایگاه حساس برگزاری انتخابات به ما به عنوان مجریان انتخابات شده است که این امانتداری هم جز به رعایت دو اصل بی طرفی و قانونمداری محقق نخواهد شد.
عرف در پایان گفت: باید رعایت این دو اصل، که در انتخابات گذشته هم معیار عمل بود در انتخابات پیش رو نیز تداوم داشته باشد و سیاست های کلی انتخابات که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده و در واقع نقشه راه ما محسوب می شود، سرلوحه همه فعالیت ها و امور ما در اجرای قانون و برگزاری انتخابات قرار گیرد.
منبع: خبرآنلاین
70
آقای عرف گویا در قدیم عرف برآن بوده که متولی باید احترام امامزاده را نگه دارد.وقتی آقای روحانی بر مجلس می تازد ونزدیک به چند ماه است که با بهانه رعایت پروتکل بهداشتی وارد مجلس نمیشود وگویا مجلس مرکز انتشار کروناست.آیا خون ایشان رنگینتر از خون نمایندگانست.عامل تفرقه را دربین دولتیها پیدا کنید نه دربین ملت!
دولت بدون در نظر گرفتن هیچ قانونی، هر چه خواست کرد. چرا اینقدر حتاکی و حرکات ناشایست سیاسی و اقتصادی دولت را نمیبینید؟؟ نادرست نه، ناشایست. همه سکوت کنند تا دولت هر چه دلش خواست بکند؟؟