نامه جدید نمایندههای کنگره به بایدن درباره ایران
گروهی از قانونگذاران آمریکایی بار دیگر به رئیسجمهور کشورشان درباره توافق هستهای با ایران نامه نوشتند.
گروهی از قانونگذاران جمهوریخواه در کنگره آمریکا بار دیگر نامهای به کاخ سفید ارسال کرده و از سیاستهای «دولت جو بایدن»، رئیسجمهور آمریکا در دیپلماسی با ایران انتقاد کردهاند.
پایگاه «واشنگتنفریبیکن» گزارش داده این قانونگذاران که عضو کمیتههای امور خارجه و نیروهای مسلح در مجلس نمایندگان آمریکا هستند در این نامه نوشتهاند: «با وجود ابهاماتی که وضعیت مذاکرات را در بر گرفته است، مردم آمریکا حق دارند بدانند دیپلماتهایشان در وین بر سر چه چیزی توافق کردهاند، یا اینکه دولت شما چه راهکارهای جایگزینی را بررسی میکند و شما چطور قصد دارید به تهدیدهای گستردهتر از جانب ایران رسیدگی کنید.»
این پنج قانونگذار آمریکایی آنچه به گفته آنها «مخفیکاری» دولت بایدن در خصوص این مذاکرات است را «غیرقابل قبول» خوانده و مدعی شدهاند: «دولت بایدن آماده ورود به توافق به توافقی است که حتی از توافق اصلی ۲۰۱۵ هم ضعیفتر است.»
نگارندگان این نامه از اینکه دولت بایدن از برگزاری نشست علنی در کنگره در خصوص مذاکرات مین امتناع کرده انتقاد کرده و نوشتهاند «رابرت مالی»، سرپرست هیئت آمریکا در مذاکرات وین برای مردم آمریکا کار میکند و باید به آنها پاسخگو باشد.»
«جو بایدن»، رئیسجمهور فعلی آمریکا مدعی شده قصد دارد از طریق مذاکراتی که چندین دور آن در شهر وین برگزار شده زمینههای بازگشت آمریکا به برجام را فراهم کند اما تا به حال از انجام اقدامات لازم در این خصوص خودداری کرده است.
مذاکرات رفع تحریمها در وین از چند ماه پیش دچار وقفه شد. دولت آمریکا از زمان آغاز این مذاکرات به جای پیشنهاد دادن ابتکارهای عملی برای پیشرفت گفتوگوها بارها تلاش کرده طرفهای مختلف به ویژه ایران را به کند کردن روند مذاکرات متهم کند.
یکی از دلایل عدم انجام اقدامات لازم از سوی طرفهای آمریکایی در مذاکرات وین مخالفتهای نمایندههای کنگره با سیاستهای دولت بایدن در خصوص برجام بوده است.
قانونگذاران آمریکایی که عمدتاً از حزب جمهوریخواه هستند در چند ماه گذشته به طرق مختلف- اعم از نامهنگاری با نمایندگان قوه مجریه، معرفی طرحهایی برای ملزم کردن دولت آمریکا به نظرخواهی از کنگره و برگزاری جلسات و نشستهای مختلف- تلاش کردهاند مخالفتهای سیاسی خود با برجام را به شکل علنی ابراز کنند.
اقای بلینکن وزیر خارجه آمریکا قبول دارید سپاه پاسداران پایگاه مردمی بی حدود درایران وجهان اسلام دارد
الان دیگه ایران نباید قبول کنه ، چون 5 ماه بعد از توافق ترامپو بازگشت می خوره و این داستان ادامه دارد
مذاکره با آمریکا، کشورهای اروپایی وغیره 100درصد فقط ایران بوده است چون به خاطر مشکل ایران با آمریکا و متحدانش از سال 1332 شروع و آغاز شده است.
مشکل ایران با آمریکا و متحدانش هیچ ارتباطی و ربطی به سپاه پاسداران ندارد.
آمریکا و متحدانش از سال 1332 تاکنون با ملت ایران دشمن هستند و همچنان نیز ادامه می دهند.