آمریکا قطعنامه شورای امنیت برای آتشبس در غزه را وتو کرد
ایالات متحده آمریکا پیشنویس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد برای برقراری آتشبس فوری در غزه را وتو کرد.
۱۳ عضو شورا به این قطعنامه رأی موافق دادند. انگلیس به آن رأی ممتنع داد و آمریکا آن را وتو کرد.
رأیگیری بر سر این قطعنامه با توجه به تلاش چند کشور عربی برای مجاب کردن آمریکا به امتناع از وتوی آن به تعویق افتاده بود.
وبگاه شبکه خبری بلومبرگ ساعاتی پیش گزارش داد کشورهای عربی در حال انجام آخرین تلاشها برای همراه کردن آمریکا در خصوص برقراری آتشبس در غزه هستند.
ایمن الصفدی، وزیر خارجه اردن گفت: «آمریکا آنجا نیست و به همین خاطر است که ما اینجا آمدهایم- ما میخواهیم با شریکان آمریکاییمان تعامل کنیم با یگوییم که توقف تجاوزگریها به نفع آمریکا و به نفع صلح جهانی است.»
وزیر خارجه اردن این اظهارات را در کنار وزیران خارجه عربستان سعودی، قطر، مصر، ترکیه و تشکیلات خودگردان فلسطینی مطرح کرد.
رابرت ای. وود، معاون نماینده آمریکا در سازمان ملل در جلسه شورای امنیت گفت که واشنگتن از درخواستها برای آتشبس فوری حمایت نمیکند. او مدعی شد چنین اقدامی بذر جنگ بعدی را میکارد.
آمریکا از زمان آغاز حملات نظامی اسرائیل در غزه اصلیترین حامی این رژیم بوده و با ارسال سلاح و حمایتهای سیاسی به شعلهور کردن آتش جنگ کمک کرده است.
دولت جو بایدن در هفتههای آغاز جنگ در برابر درخواستهای مستمر برای کمک به برقراری آتشبس در غزه گفته بود که کاخ سفید تنها از «وقفههای جنگی» در غزه حمایت میکند و طرفدار آتشبس که میتواند به نفع حماس تمام شود نیست.
این در حالی است که فعالان حقوق بشر و برخی از سیاستمداران حزب دموکرات بارها از بایدن خواستهاند اسرائیل را برای پایان عملیاتی که به کشته شدن هزاران غیرنظامی منجر شده تحت فشار قرار دهد.
پائول او براین، از مقامهای عفو بینالملل چهارشنبه هفته پیش گفت: «وقفههای کوتاهمدت برای برآورده کردن نیازهای میدانی و رسیدگی به وضعیت حقوق بشری در غزه کافی نیستند.»
او براین گفت: «آمریکاییهای بیشتر و بیشتری خواستار این آتشبس هستند.» طبق نتایج یک نظرسنجی که اخیرا توسط موسسه مورنینگ کانسالت انجام شده 53 درصد از رأیدهندگان آمریکایی گفتهاند که از برقراری آتشبس دائم در غزه حمایت میکنند.
حملات شدید رژیم اسرائیل در غزه بعد از عملیات طوفانالاقصی در روز ۷ اکتبر (۱۵ مهرماه) به شهادت بیش از ۱۷ هزار فلسطینی در غزه منجر شده که اکثر آنها غیرنظامی هستند. . این آمارها به ویژه با گسترش عملیات رژیم اسرائیل به منطقه جنوب غزه رو به افزایش هستند.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز کرد.
این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردندو علاوه به هلاکت رساندن شمار زیادی از اسرائیلیها، شماری از آنها را به اسارت گرفتند.
تا زمانیکه واقعیتها را نپذیریم و اصرار و خودسری را در پیش بگیریم ، وضع همین است و بس !!!؟
تا زمانیکه مالحظات و امیدهای واهی را در متن حرگتهای خود قرار دهیم وضع همین است و بس !!!؟
تا زمانیکه نقدها و نظرات غیر همسوی خود را موازی حرکتهای سیاسی خود نکنیم وضع همین است و بس !!!؟
در یک کالم ساختار وجودی سازمان ملل با چکش (( وتو )) قادر به ایجاد نظم و امنیت و قانونمندی بر مبنای عدالت در سطح جهان نیست و نخواهد بود تا چه رسد به رسیدگی به وضعیت خانمان سوز غزه فلسطین مظلوم !!!?
چه عجب
درود بر آمریکا و اسراییل صلح طلب
صلح طلبی دوستانتون رو در افغانستان و عراق و مصر و هزاران جای دنیا دیدیم
نچایی یهو 🍐
دفاع از جنایتکار عاقبت شومی دارد 🐀🕳🔥
به شدت کامنتتو وتو کردم😆😉
دمش گرم
پس تو وتو هم بلدی تتو چطور تتلو چطور
درود بر آمریکا.
مرگ به شیطان بزرگ آمریکا
اصلا جای تعجب نیست
قابل پیش بینی بود
اگر امام خامنه ای علیه السلام دستور دهند همه مردم ولایت مدار و بسیجی ایران آمریکا و اسرائیل را اشغال می کنند.
مرزهای مایه مالی کیلومترها جابجا شد !!!!!
سوابق وتو در شورای امنیت (از شروع تا می 2022)
1 - شوروی/روسیه 121 بار
2 - آمریکا 82 بار
3 - بریتانیا 29 بار
4 - چین 17 بار
5 - فرانسه 16 بار
دمش گرم . همیشه استوار و پاینده و پیروز امریکا و اسراییل بزرگ .
کار خوبی کرد اگر حماس بماند منطقه شدیدا ناامن می شود