صداوسیما و شبکه های اپوزیسیون، برای حمله به دولت پزشکیان همراهند
آیا میتوان تصور کرد که در گوشهای از دنیا درحالیکه رئیسجمهور کشور مشغول برگزاری مصاحبۀ مطبوعاتی است، دستگاه رسانۀ رسمی کشور که بودجهاش از سوی دولت تأمین میشود، سرگرم نظرسنجی با جهتگیری منفی آشکار علیه شخص رئیسجمهور و کابینۀ او باشد؟ بدون تردید چنین پدیدهای در دنیا بیسابقه است اما چرا در کشور ما به رفتاری عادی تبدیل شده است؟
رسانۀ رسمی در حد چندین شبکۀ تصویری یا نباید وجود داشته باشد و یا اگر وجود دارد باید در جهت ترویج و معرفی سیاستهای دولت عمل کند. رسانۀ رسمی نمیتواند منتقد و مخالف سیاستهای دولت باشد. نقد عملکرد دولت بر عهدۀ رسانهها و شبکههای مستقل و غیردولتی است که هزینۀ آنها از جیب صاحبانشان تأمین میشود. بنابراین فرمول خیلی ساده و سرراست است.
حمایت از تصمیمات دولت از جایگاه رسمی و حکومتی، نقد تصمیمات دولت و مخالفت با آن از بیرون از دولت و در سطح جامعۀ مدنی و یا محدودهای که اصل تفکیک قوا آن را به رسمیت شناخته است. جز این باشد، نهفقط وضعیت دولت در دولت و آشوب عینی و ذهنی ناشی از آن پیش میآید، بلکه دولت مستقر هم زمینگیر و نهایتاً با شکست روبهرو میشود.
در این میان آنچه این معضل را مضاعف میکند، حق انحصاری دستگاه رسانه و تبلیغات رسمی برای ایجاد شبکههای تصویری است. این حق انحصاری سبب شده است که تعداد شبکههای تصویری صداوسیما بهطور فزایندهای افزایش یابد اما فعالان حوزۀ جامعۀ مدنی و یا بخش خصوصی حق و امکان راهاندازی یک شبکه حتی در جهت دفاع از دولت مستقر را هم نداشته باشند!
با این حساب، دولت پزشکیان که جای خود، اگر زبدهترین و تواناترین سیاستمداران تاریخ جهان هم سر از گور درآورند و کابینهای را به اتفاق هم تشکیل دهند، امکان موفقیت در چنین وضعیتی را پیدا نخواهند کرد! این وضعیت درست شبیه این است که فردی بخواهد با دهان بسته یا دوخته در مسابقۀ سخنوری شرکت کند و از پس دیگران برآید!
کشور اکنون در زیر خروارها مشکل و معضل فرو رفته و به هر سمتی که نگریسته شود، گرفتاریهای موجود خود را نشان میدهند. حل یا حتی کنترل این حجم از معضلات پیل را نیز از پا درمیآورد. بنابراین، کمک به حل مشکلات، حمیتی را میطلبد که گویی نایاب شده است. هر کس با دردسرها و نابسامانیهای جامعۀ ایران آشنا باشد، قاعدتاً میداند که فصلِ انگشت گذاشتن بر معضلات سپری شده و اینک هنگام کشف مسیرهایی برای حل آنهاست.
اما مخالفان دولت چه در داخل حکومت و چه در خارج از کشور که بر رسانههای تصویری مسلطند، همچنان در مرحلۀ دست گذاشتن روی انواع مشکلات و بدتر از آن استفاده از رنج و درد مردم برای جذب مخاطب و یا اهداف سیاسی مورد علاقۀ خودند. با این وضعیت روشن است که دولت پزشکیان، بدون برخورداری از شبکهای تصویری برای توجیه سیاستها و اقدامات خود در افکار عمومی، زمینگیر میشود و شکست میخورد.
به قول مولا علی، «الله الله» دربارۀ شبکۀ تصویریِ در اختیارِ دولت که اگر مقدور نشود، از هماکنون باید در انتظار شکست دولت نشست. شکست این دولت اما شباهتی به شکست دولتهای پیشین ندارد. عواقبش هولناکتر از آن است که برخی اذهان ساده و بسیط و ناآشنا به ریشههای اجتماعی و اقتصادی سیاست میپندارند!
صدا سیما تلاش می میکند تا بقای تندروهای به اصطلاح مذهبی را حفظ کند اگر صدا سیما نباشد قدرت حکومت دینی به لرزه در می آید
گله نداره ، سه سال همه طرفه به دولت شهید رئیسی حمله شد
حداقل الآن آقای رئیس مجلس هواخواهه ، و تقریب به کل همه باهمند
هنوز یک هزارم تمسخر و توهین و فشاری که به دولت قبل آمد رو روی این دولت پیاده نکردند ، تا وقتی حزب بازی و سهم خواهی و عبور از مرز وظایف هست همینه
یادتون رفت چه بلایی سر دولت قبل آوردند این اصلاح طلبان همیشه طلبکار و آنانی که برای لقمه ای بیشتر با این طرف به بک نقطه مشترک میرسند
دلم برای رئیسی سوخت
بعد از شهادت هم از خباثت شون کم نمی کنند
آیا تریبون رسمی یک مملکت از همان دولت هم پول میگیرد به رئیسی توهینی کرد؟
ابدا
بله میشود در ایران دو عدد دولت حکومت میکند دولت سیزدهم و چهاردهم باهم حکومت میکنند رأی مردم کشک!!!
وقتی طرف می گوید من دولت سایه دارم معنی و مفهوم ان همین است که برادرش در صدا و سیما در حال اخلال در کار نظام است
صداوسيما بايد از دست پايداري ها خارج شود
ایکاش دولت بودجه صداوسیما را صفر کند. نهادی که در خدمت مردم نیست چرا باید وجود داشته باشد.
بروند از جیب خودشان خرج و هزینه کنند و مروج افکار و آرمان های مدنظرشان باشند.
برنامه های صداوسیما چند درصد از جامعه ایران را پوشش میدهد. از دید صداوسیما حداقل ۹۹ درصد خیلی منصف باشد ۹۸ درصد مردم ایران صداوسیما و کانال هایش را میبینند
شانزده میلیون رو از نود میلیون کم من جوابتو بگیری سخت نیست البته پشیمونهای همراه رو هم کم نکن
بودجه صداوسیما را قطع و خرج موارد ضروری و اولویت دار کنید.
لعنت بر تفرقه انداز.
کاس کنان تحریم تحمل نخواهید کرد
استخوانی است که درگلویشان کیر کرده است
وقتی اش خیلی شور بشه اونوقت یکی پیدا میشه میگه سر خودند واصلنم از بالا حمایت نمیشن .ادعای خودشونه که بالا بالایی نگه دارشونه .مثل کیهان .!!
کدوم صداوسیما تاجبلی وجلیلی درراس باشند نباید بیش ازاین توقع داشت متأسفانه
اینها که جلوی مردم گردن کشی میکنن پشتشون به کد خدا گرمه،اون دوستی هم که گفت سه سال به رئیسی حمله شد بهتره از خواب بیداربشه،کی به رییسی حمله کرد عزیز من ، اونو با مهندسی رئیس جمهور کردن صدر تا ذیل حکومت هم پشت سرش بودن،اگر امروز زنده بود چه پاسخی برای این همه مشکلات موجود و فسادهایی که تو دولتش بود داشت
رهبر نباید سکوت کنند باید ورود کنند به این قضیه
اصلاح لبا تا وقتی سرکار نباشن خودشون رو پاره میکنن بیان وقتی اومدم آسمون و زمین رو مسئول تنبلی و کارنابلدی خود میکنن.
بجای توهم توطئه بچسبید به کار
دولت به زورحقوق کاذمندراپرداخت می کند. سیمای میلی هم از اخورمی خوردوهم از توبره. هم بوجه دولتی می گیردوهم از تبلیغات. چه بهتراین رسانه شخصی بشه ازبینندگانش هزینه بگیرد. چون اکثرمردم این سیمارا تماشا نمی کنند.
اون موقع ک رسانه های اصلاح طلب دائم در حال کوبیدن و به.حاشیه بردن دولت شهید رئیسی بودن خواب تشریف داشتید