جلیلی در جمع مردم دهدشت:
راهحل مشکل اشتغال افزایش صادرات به کشورهای همسایه از جمله عراق است/ تفکر انقلابی نباید در عرصه مقابله با «تبعیض» غایب باشد
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نارضایتی رهبر معظم انقلاب از عملکرد دولت در اجرای اقتصاد مقاومتی گفت: مردم در انتخابات رای دادند تا مشکلاتشان حل شود نه اینکه پس از ۳ سال معاوناول رئیسجمهور بگوید معوقات بانکی بیشتر شده است.
به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری فارس، سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در جمع مردم شهرستان دهدشت مسجد صاحب الزمان(عج) حضور یافت و به سخنرانی پرداخت.
وی با بیان این که دشمن بیشترین تحریم ها را بر صنعت هسته ای و موشکی اعمال کرد اما موفق نشد، اظهار داشت: دلیل عدم موفقیت دشمن، عدم محاسبه وجود دانشمندانی انقلابی و متدین و نماز شب خوان مثل شهید دکتر شهریاری، شهید دکتر علی محمدی، شهید رضایی نژاد و شهید احمدی روشن بود.
جلیلی با طرح این سوال که چرا در کشوری مانند ایران که دریای امکانات است، فقر وجود دارد، اظهار داشت: وقتی که در برخورداری ها و توزیع امکانات و در برخورد با مفسدین «تبعیض» وجود داشته باشد، فقر به وجود می آید.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نارضایتی مقام معظم رهبری از عملکرد دولت در اجرای اقتصاد مقاومتی گفت: اگر تطابق قول و عمل نباشد، نتیجه ای حاصل نخواهد شد. زمانی موفقیت حاصل می شود که هم ملت و هم دولت در صحنه حاضر باشند و تبعیض مانع هم افزایی دولت و ملت می شود. ملت حاضر در صحنه است ولی دولت نباید غایب از صحنه های خدمت باشد. غیبت دولت از صحنه های خدمت یعنی فقدان اقدام و عمل.
جلیلی در توصیف مناسبات غلط در روابط دولت- ملت گفت: در انتخابات سال ۱۳۹۲ گفتم که در کشور ۷۰ هزار میلیارد تومان معوقات بانکی وجود دارد. مردم در آن انتخابات و هر انتخابات دیگری رای میدهند که مشکلاتشان حل شود، نه این که پس از سه سال معاون اول رئیس جمهور بگوید که معوقات بانکی به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.
وی با بیان این که همه باید به دولت کمک کنند اما دولت نیز باید در صحنه خدمت به مردم حاضر بوده و اراده برخورد با تبعیض داشته باشد، اظهار داشت: تفکر انقلابی نباید در عرصه مقابله با «تبعیض» غایب باشد.
جلیلی در ادامه با اشاره به بخشنامه شهید مهدی باکری به فرماندهان لشگر عاشورا در استفاده کمتر از امکانات به نسبت بسیجی ها ، گفت: فقط تفکر انقلابی می تواند با «تبعیض» برخورد کند، چرا که تفکر انقلابی چیزی برای خود نمی خواهد، اول از همه در صحنه حاضر است و بیشتر از همه هزینه می دهد. او در صحنه جنگ از همه جلوتر است و به جای این که به نیروهایش بگوید برو ، می گوید بیا!
وی افزود: این تفکر که توانست جنگ را اداره کند ، حتما می تواند مشکلات اقتصاد، کشاورزی و صنعت را حل کند. اکنون این ادارات هستند که باید احساس وظیفه کنند و به دنبال کشاورز و صنعتگر بروند و مشکلات او را حل کنند؛ نه این که کشاورز محصواتش روی دستش مانده باشد و ادارات کاری به او نداشته باشند.
در ادامه جلیلی در پاسخ به پرسشی درباره این که ریشه مشکلات کشور سیاست خارجی دولت قبل بوده است، گفت: در انتخابات دوره قبل عده ای مطرح کردند که با قدرت های دنیا به روش دیگری باید گفتگو کرد، به آنها لبخند زد، نباید شعار تند داد، با این کارها، مشکلات کشور با دنیا حل می شود و به این ترتیب مشکلات اقتصادی حل خواهد شد. این حرف را افرادی از هر دو جناح می گفتند. امروز این روش ۴ سال تجربه شده است و کشور علاوه بر لبخند زدن راکتور اراک که ماحصل ۱۵ سال کار دانشمندان ایرانی بوده را هم بتن ریزی کرده است، ۱۰ هزار کیلو مواد غنی سازی شده از کشور خارج شده و اکثر سانتیفیوژها هم جمع شده است اما آیا نتیجه ای حاصل شد؟ آیا مشکلات اقتصادی حل شد؟ آیا تحریم برداشته شد؟ اکنون هیچ سفارتخانه ایران در خارج نمی تواند یک حساب دلاری در بانک باز کند!
جلیلی همچنین در پاسخ به سوالات متعددی که درباره موضع بیکاری جوانان مطرح می شد، اظهار داشت: اگر قرار است مشکل بیکاری حل شود، باید چرخ تولید بچرخد و لازمه این چرخیدن، گسترش بازار محصولات ایرانی است.
دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی با بیان مثال هایی از روابط خارجی اقتصادی با همسایگان اظهار داشت: در چند سال اخیر ایران و عراق بهترین روابط سیاسی، امنیتی، مذهبی و اجتماعی را داشته اند و در مقابل روابط عراق و ترکیه تیره شده است، با این حال صادرات ترکیه به عراق دو برابر ایران است، در حالی که اگر ما ۱۰ میلیارد دلار صادرات به عراق را افزایش دهیم، بخش زیادی از مشکل بیکاری حل خواهد شد.
جلیلی افزود: مقامات مسئول اعلام می کنند که ۲۵ میلیارد دلار واردات قاچاق در کشور وجود دارد، با این وضعیت هزاران شغل در کشور از بین می رود.
وی افزود: در سال ۹۲ گفتم که ۱۱ هزار میلیارد تومان معوقات بانکی در دست ۲۳ نفر است که یک ریال از این پول ها در خدمت تولید تولید نیست و این افراد دلالی می کنند. اگر این ۱۱ هزار میلیارد میان جوانان کارآفرین توزیع می شد، چقدر از مشکل بیکاری حل می شد؟
منبع: فارس
15