تغییر باورنکردنی پناهگاه جنگ جهانی دوم در آلمان/ تصاویر
حدود 23000 درخت و گیاه، پارکی زیبا را روی قسمت بالای پناهگاه سن پائولی شکل می دهند.
پناهگاه سن پائولی، ساختمان غول پیکری است که طی جنگ جهانی دوم برای محافظت از ساکنان شهر هامبورگ، آلمان در برابر حملات بمباران متفقین ساخته شد. این سازه باشکوه زمانی نشانی از ایدئولوژی نازی ها بود، اما اکنون به فضای هتل و رستورانی سبز با ظاهری منحصر به فرد و یک پارک بزرگ و "مسیر کوهستانی" تبدیل شده است.
تبدیل پناهگاهی قدیمی به کوهی سرسبز
پناهگاه سن پائولی در ابتدا فلاکتورم چهار نام داشت و در سال 1942 ساخته شد. این ساختمان ظرفیت رسمی 18000 نفر را داشت، اما تقریبا برای 25000 نفر از ساکنان هامبورگ محافظت و سرپناه ارائه کرد. زمانی که جنگ جهانی دوم به پایان رسید، متفقین قصد داشتند پناهگاه سن پائولی را منفجر کنند، اما به دلیل دیوارهای ضخیم و موقعیت مرکزی پناهگاه که این اقدام را ناایمن می کرد، از تصمیم خود منصرف شدند.
در سال های پس از جنگ، ساختمان این پناهگاه به عنوان یک مرکز هنری و فرهنگی و همچنین مکانی برای برگزاری کنسرت و مرکز رویدادها مورد استفاده قرار گرفت. افزون بر این، بخش الحاقی عظیمی به ساختمان پناهگاه سن پائولی اضافه شده است که توسط 16 ستون فولادی پشتیبانی می شود. این بخش الحاقی شامل پنج طبقه است و ارتفاع سازه را از 35 متر به 58 متر از سطح زمین رسانده است. این بخش شامل یک هتل، رستوران، کافه و فضاهای اجتماعی می شود.
فضای عمومی تفریحی این ساختمان تعدادی از جنبه های اکولوژیکی، فرهنگی و تاریخی را با هم ترکیب می کند. افزون بر باغ شهری دیدنی، فضاهایی برای فرهنگ منطقه ای، فضاهای نمایشگاهی، تاسیسات باغبانی شهری، یک سالن سه میدانی برای رویدادهای ورزشی و فرهنگی مدارس، و یک هتل وجود دارد. افزون بر این، این مکان تاریخی برای نخستین بار دارای یک مرکز یادبود و اطلاعات است.
حدود 23000 درخت و گیاه، پارکی زیبا را روی قسمت بالای پناهگاه سن پائولی شکل می دهند. افراد به صورت رایگان می توانند از این پارک بازدید کنند، اگرچه برای رسیدن به آن باید از 335 پله بالا رفت یا در مسیر کوهستانی 560 متری اطراف فضای بیرونی پیاده روی کرد. این مسیر امکان مشاهده و لذت بردن از مناظر شهر را فراهم می کند.