معرفی مالکان ساختمانهای ناایمن بیتوجه به اخطارها به دادسرا تا پایان اردیبهشت
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به کاهش ساختمانهای ناایمن افزود: تعداد ساختمان های ناایمن به ۹۹ عدد کاهش یافته است.
![معرفی مالکان ساختمانهای ناایمن بیتوجه به اخطارها به دادسرا تا پایان اردیبهشت](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/NAwmdCdDlKkJ/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJIk3mc2zhEbM/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%A7%D8%A7%DB%8C%D9%85%D9%86.jpg)
قدرت الله محمدی در مورد ساختمان های ناایمن اظهار کرد: تعداد ساختمان های ناایمن به ۹۹ ساختمان کاهش پیدا کرده است.
وی افزود: تا پایان اردیبهشت جمع بندی می کنیم و مالکانی که همکاری نکرده اند را به دادسرا معرفی خواهیم کرد.
به گزارش سایت شهر محمدی با اشاره به به کارگیری بانوان آتشنشان هم گفت: هفته گذشته، تمرینات عملیات شبانه بانوان آتش نشان به پایان رسید و بدین ترتیب در ایستگاه های آتش نشانی مستقر خواهند شد.