تغییر شرایط اعتبارسنجی مشتریان بانک ها
پرداخت جرایم رانندگی هم به شرایط دریافت وام بانکی اضافه شد
با اعلام بانک مرکزی، رفتار اشخاص در بازپرداخت تسهیلات، سابقه اشخاص در پرداخت چک، سابقه محکومیت های مالی اشخاص، وضعیت پرداخت مالیات و پرداخت یا عدم پراخت جرایم راهنمایی و رانندگی در مدل جدید اعتبارسنجی بانکها لحاظ می شود.
معاون نظارت بانک مرکزی با اعلام این خبر گفت: از آنجا که افزایش سهم تسهیلات خرد در شبکه بانکی، به عنوان یکی از اهداف مهم بانک مرکزی و شبکه بانکی مورد توجه قرار دارد، گام ها و اقدامات متنوعی در نظر گرفته شده است که به تدریج عملیاتی و اجرایی میشوند که یکی از این گام ها، بازنگری و اصلاح مدل اعتبارسنجی افراد حقیقی در راستای افزایش دقت و نیز پوشش آماری امتیازدهی اعتباری افراد ضرورت داشت.
وی ادامه داد: برهمین اساس، پس از بررسی های متعدد و انجام آزمون های استاندارد، نسخه جدید مدل امتیازدهی اعتباری اشخاص حقیقی در جلسه امروز شورای سنجش اعتبار ارائه و به تصویب اعضا رسید.
ابوذر سروش ضمن تشریح ویژگی های این مدل گفت: مدل جدید بر اساس تجربیات جهانی و با استفاده از شاخص های بانک جهانی و پنج شرکت معتبر بین المللی در زمینه اعتبارسنجی و مدل سازی بر اساس یادگیری ماشین تهیه شده است و نسبت به مدل قبلی بهبود قابل ملاحظه ای داشته است.
معاون نظارت بانک مرکزی افزایش پوشش آماری افراد برای اختصاص رتبه اعتباری و نیز افزایش دقت مدل را از جمله مهمترین ویژگی نسخه جدید برشمرد و گفت: در مدل قبلی صرفا افرادی که از بانکها تسهیلات دریافت کرده بودند مورد بررسی قرار می گرفتند و لذا امتیاز اعتباری بخشی از اشخاص که سابقه دریافت تسهیلات از بانکها را نداشتند شفاف نبود اما در نسخه جدید با افزایش فاکتورهای لحاظ شده، درجه پوشش و نیز دقت مدل بهبود یافته است.
سروش با بیان اینکه با همکاری و هماهنگی نهادهای ذیربط تنوع اطلاعاتی در نسخه جدید بیشتر شده است، تصریح کرد: در طراحی این مدل از شاخص های متنوعی استفاده شده است که مواردی مانند رفتار اشخاص در بازپرداخت تسهیلات، سابقه اشخاص در پرداخت چک، سابقه محکومیت های مالی اشخاص، وضعیت پرداخت مالیات و حتی مواردی مانند پرداخت یا عدم پراخت جرایم راهنمایی و رانندگی را میتوان به عنوان مهمترین شاخصه های مورد بررسی برای تعیین امتیاز اعتباری برشمرد .
معاون نظارت بانک مرکزی تاکید کرد: نسخه جدید طی یک ماه آینده عملیاتی شده و برای اجرا در اختیار شبکه بانکی قرار خواهد گرفت.
وی با ابزار امیدواری مبنی بر اینکه از این پس و با اجرای این مدل، دسترسی عادلانه اشخاص به اعتبارات و تسهیلات بانکی بیش از پیش خواهد شد افزود: بروزرسانی مدل امتیازدهی اعتباری بر اساس ظرفیت های اطلاعاتی در بازه های زمانی مشخص در دستور کار بانک مرکزی قرار دارد.
اصن یه وضعی
تامین بودجه از طریق جریمه....
سیستم سرتاپانزول وربا در بانکداری ما موج می زند و هر روز هم یک قانون مسخره دیگر به قوانین ضد دینی و انسانی آن اضافه می شود.
خدا لعنتتان کند فقط سنگ جلوی پای مردم میاندازید
پرداخت فطریه وصدقه را یادتون نره .
شهر بی کلانتر
مگه وامم میدن من الان 2ماه دنبال وامم . بانکها وام نمیدن. چون کارمنداشون عزیزترن
مشکل وامها و وام دهی بیشتربه ضمانتهاست
دیگه کسی وام هاروضمانت نمیکنه
مگر بانکهای دولتی، عمومی و خصوصی حکومت ایران هم به مردم عادی وام و تسهیلات {حتی به میزان ناچیز 100 هزار تومان} پرداخت می کنند که تسویه قبوض جرائم راهنمایی و رانندگی هم به شرایط دریافت تسهیلات اضافه شده است؟!!!
پدرسوختگی جدید
لعنت خدا به اجداتون بااین مملکتی که داغونش کردید سرطان بگیرید به حق علی
اینقدر شرایط وام های خرد راسخت کنید که کسی جرات رفتن بانکها را نداشته باشد،آنوقت میماند قشر مرفه با درخواست وامهای کلان
پارتی داشته باش برای هیچی وام بگیر
تا وقتی نظامی ها سرکار هستند وضع همین است
اول جریمه رو صفر میکنی میذاری تو مدارک میری ته صف تو نوبت نوبتت رسید اگر جلوی اون نوع وامهارو نگرفته باشند وام می گیری (تبصره درصورتیکه سه ماه ازنوبت زدن وامت بگذره باید دوباره جریمه رو صفرکنی)
کسانیکه ماشین به نام خودشون ندارند باید جریمه یکی از اعضاءخانواده رو صفر کنند (پیشنهاد اونی که جریمه کمتری داره رو صفر کنید)
این قانون درمورد وامهای بالای 100میلیارد فقط درمورد خودروهای بازداشت اجراخواهدشد ونیازی به صفرکردن جریمه نیست
این قانون رو هوش مصنوعی طراحی کرده برا خندوندن مردم دنیا
بانک ها دارن به وفور وام با اقساط بلند مدت سود کم به کارمنداشون میدن بعد مسخره بازیا رو برای مردم راه انداختن اخه این مملکت کی میخاد صاحب پیدا کنه
واسه یه وام ده میلیونی دهن مردم رو اسفالت میکنن اخه کی میخاد وضع مملکت درست شه هر کی به هر کی شده مملکت