یازده هزار امامزاده در آخرین آمار ثبت شده/ابهامات درباره افزایش امامزادهها
محمدعلی پورمختار، نماینده مجلس درباره ابهامات بر سر افزایش امامزادهها گفت: فردی که شجرهنامه امامزادهها را تایید میکرد، فاقد صلاحیت بد.
![یازده هزار امامزاده در آخرین آمار ثبت شده/ابهامات درباره افزایش امامزادهها](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/YmJlODkDBNY6/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJIKsjsR6tsyH/YmJlODkDBNY6.jpg)
پورمختار افزود: من اکنون آمار دقیقی در دست ندارم اما آخرین باری که این پرونده را در کمیسیون اصل ۹۰ پیگیری میکردیم تعداد امامزادهها به ۱۱ هزار رسیده بود.
وی ادامه داد: یک فردی در قم مسئولیت تطبیق شجره نامهها را دارد که آیتالله نوری همدانی درباره ایشان فتوایی دادهاند که این فرد فاقد صلاحیت برای تائید شجرهنامه امامزادهها است. در واقع این فردی که شجرهنامه امامزادهها به او سپرده میشود تا آن را نسل به نسل برساند به یک ائمه از سوی آیت الله نوری همدانی زیر سوال رفته است این درحالی است که بخشی از امامزادهها از طرف این فرد شجره نامه گرفتهاند.
این نماینده مجلس گفت: به هر صورت بررسی این موضوع اولین وظیفه سازمان اوقاف است و انتظار میرود این کار با قدرت تمام انجام شود.
منبع: خبر آنلاین
1981
امام زاده ها چه اصلی و چه جعلی بجز بشر محدود به نیازها و ناتوانیهای بی شمار جنس آفریده بیش نیستند و باید با رجوع به داده های روشنگر شناختهای فرهنگ دین داری قرآنی و اصول استدلال عقلی از فلسفه ی دادن بعد و ویژیگی الهی به این بندگان پرده برداشت و دامن این بندگان را از آلاینده های تخیلاه و اندیشه های ناچیز و ناقص ذهن بشر که در این زمینه در تضاد با قرآن و عقل به آنان نسبت داده می شوند پاک کرد. طبع تخیلات بشر از محدوده حجم دسترسی خود به حقیقت ، که در مقایسه با علم خداوند بی نهایت ناچیز و هیچ است ، همواره با خود خدا پنداری بشر فرا تر رفته و دین خداوند را با آلاینده های این تخیلات ناقص ، فربه و بغرنج ساخته و دین داران را به گمراهی و بی دینی کشانده است. یکی از رازهای فرستادن ده ها هزار پیامبر ازجانب خداوند گرفتار شدن دین او به آلایندهای تخیلات بشری بوده ، که پس از فوت هر پیامبر با واپس گرایی پیروان به سنتهای نیاکان خویش ، دامن گیر دین خدا می شده اند. « وَمَا مُحَمَّدٌ إِلَّا رَسُولٌ قَدْ خَلَتْ مِنْ قَبْلِهِ الرُّسُلُ أَفَإِنْ مَاتَ أَوْ قُتِلَ انْقَلَبْتُمْ عَلَى أَعْقَابِكُمْ وَمَنْ يَنْقَلِبْ عَلَى عِقبَيْهِ فَلَنْ يَضُرَّ اللَّهَ شَيْئًا وَسَيَجْزِي اللَّهُ الشَّاكِرِينَ » ﴿ آیه۱۴۴ سوره آل عمران﴾ در این زمینه داستان قرآنی خواسته ی قوم حضرت موسی پیامبر را ، که هنگام مرور از شهری از او خواستند ، همیشه باید آویزه ی گوش و چراغ ذهن خود قرار داد و فلسفه ی امام زاده گستری و روان شناسی گرایش مردمی من در آوردی متضاد با قرآن و عقل به امام زادگان و بخشی از تاریخ این پدیده را شناخت ﴿ آیه ۱۳۸ سوره أعراف﴾.