آیا تبلیغات دارو قانونی شد؟
رییس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب و کار به این سوال که آیا تبلیغات دارو مجوز گرفته است یا خیر پاسخ میدهد.
انتشار اخباری مبنی بر اینکه آگهی و تبلیغات دارو از وزارت اقتصاد مجوز گرفت، مورد توجه بسیاری از اهالی این حرفه یعنی پزشکان و داروسازان قرار گرفته است.
این موضوع منجر شد تا برای تایید یا تکذیب خبر، سراغ مسئول اصلی تصمیم گیرنده برای صدور مجوزهای نهادها و ارگان برویم.
علی فیروزی، رییس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب و کار در این باره گفت: سازمان نظام پزشکی به عنوان کارگزار از طرف سازمان غذا و دارو وظیفه ساماندهی کالاها و خدمات سلامت محور را بر عهده دارد و جدیدا برای اطمینان از صحت محتوا و اصالت آگهی دهنده مجوزی را خلق کرده بود که باعث دردسر برای پلتفرمهای تبلیغاتی شده بود.
وی افزود: هیئت مقررات زدایی تصمیم گرفت تا ضوابط مشخصی را با هم فکری بخش خصوصی و تبادل اطلاعات به صورت برخط تدوین کند تا کسب و کارها متضرر نشوند، در این جلسه سازمان غذا و دارو هم حضور داشت.
این مقام مسئول در پاسخ به این سوال که آیا تبلیغات دارو مجاز شده است؟ ادامه داد: این بخشنامه بیانگر تبلیغات دارو نیست بلکه منظور تبلیغات کالا و خدمات سلامت محور هست که هم اکنون نیز انجام می شود، تبلیغات اقلامی مثل لیزر مو، جراحی بینی، کاشت مو، مکمل غذایی و ...از جمله این موارد است.
وی در پایان بیان کرد: کسب و کار های نوین را نمی شود با قواعد کسب و کارهای سنتی اداره کرد و لازمه همه بخش های حاکمیت از جمله حوزه سلامت و بهداشت است که در عین حالی که مراقبت های لازم را انجام می دهد با نگاه تسهیل گرانه در امر کسب و کار عمل کند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
70
با ازادشدن تبلیعات دارو و روشهای درمانی و تخصصی طوفانی ویرانگر از تبلیعات تجاری و سوداگرانه عاری از بار علمی مردم درمانده و نااگاه وبی اطلاع و مضطر را در هم خواهد پیچید.
دارو مانند چیپس و پفک و کالی تجاری نیست که قابل تبلیغ و تجارت باشد حفظ جان و سلامث مردم از اوجب واجبات واز تکالیف شرعی و قانونی دستگاه حاکمه است .