دبیرکل اتحادیه بنکداران موادغذایی تهران خبر داد
گرانفروشی مشهود روغن در بازار
دبیرکل اتحادیه بنکداران موادغذایی تهران از گرانفروشی ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی روغن مایع در بازار خبر داد و گفت: قیمت درج شده برای مصرف کننده بر روی روغن مایع با قیمتی که به دست مصرف کننده می رسد ، اختلاف بسیاری دارد.
قاسمعلی حسنی در پاسخ به این سوال که چرا همچنان عرضه روغن جامد و مایع در بازار کم است، اظهار کرد:صفر تا صد روغن از تخصیص ارز تا واردات آن دست دولت بوده و دست بخش خصوصی در این زمینه برای حل مشکلات بسته است.
وی ادامه داد:بارها اعلام کردیم که تجار به دلیل اعتباراتی که در دنیا دارند میتوانند بدون دریافت ارز دولتی اقدام به واردات روغن خام کنند. اما به صحبتهای ما توجهی نمیشود و دولت اعلام کرده است که واردات روغن بایستی با ارز دولتی صورت گیرد.
به گفته وی مشکلات ایجاد شده در تخصیص ارز وقفه ای را در واردات روغن ایجاد کرد و همین وقفه منجر به کاهش تولید و توزیع روغن در بازار شد.
دبیرکل اتحادیه بنکداران موادغذایی تهران اضافه کرد:خوشبختانه روغن مایع به اندازه نیاز فروشگاههای زنجیره ای توزیع می شود. البته یک گرانفروشی ۵۰ تا ۱۰۰ درصد در روغن مایع برای مصرف کننده در بازار رخ می دهد؛ به طوری که روغنی که بر روی آن قیمت ۹۰۰۰ تومان درج شده ۱۴ هزارتومان، روغنی که بر روی آن ۱۶ هزارتومان قیمت خورده ۲۴ هزارتومان و روغن ۱۵۷ هزارتومانی ۳۱۰ هزارتومان به مصرف کنندگان عرضه می شود.
وی با بیان اینکه ارز دولتی مشکلات بسیاری ایجاد کرده است و بایستی از واردات روغن حذف شود، گفت:بایستی بخش خصوصی وارد بازار شده و با مکانیزم عرضه و تقاضا بازار کنترل شود. دولت نیز در این میان نقش نظارتی داشته باشد.
حسنی در بخش دیگری از صحبت هایش با بیان اینکه خرید و فروش اقلامی چون برنج، حبوبات و چای در بازار با رکود مواجه شده است، گفت:مردم در انتظار کاهش قیمتها هستند و کمتر خرید میکنند و فروشندگان نیز منتظر هستند اجناسشان را با قیمت بهتری بفروشند و ضرر نکنند و همین امر رکود مطلق ایجاد کرده است و بازاری که تا دوماه قبل پر رونق بود در حال حاضر بی رمق شده است.
وی در پایان گفت: برای برون رفت از این شرایط بایستی اتاق های فکری با حضور دولت و بخش خصوصی تشکیل شود و از حضور و تجربیات مدیران بخش خصوصی در این زمینه استفاده شود. همچنین در وزارتخانه ها به روی بخش خصوصی باز باشد و دولت بخش خصوصی را رقیب خود نداند.
منبع: ایسنا
70
واقعاباعث تاسف که دولت محترم نمیتونه قیمت یک کالارابه قیمتی که خودش میگه نگه دارد
شما که این حرف را میزنی مگه ما بازرسان تعزیرات را نداریم که شبانه روز قیمت ها را کنترل ونظارت میکنند پس اینها کجان و چکار میکنند.
بازرسان مایه رامیگرندوچشم هارامیبندد خودت باشی غید مایه رامیزنی
حالا شما میگید گران فروشی ما در بندر دیر بوشهر هستیم یک ماه هستش که اصلا روغن در هیچ مغازه ای وجود ندارد و ما مجبوریم روغن یک ونیم لیتری خارجی بگیریم انم با قیمت ۸۰ هزار.مگه ما چقد درآمد داریم که باید سیصد هزار بدیم برنج یه روغن یک لیتری بخریم ۸۰ هزار یه مرغ بخریم صد هزار میوه هم که بر ما حرام است لباس که دیگه حرفشو نزنید یعنی مسئولین خودشون این چیزا رو نمیخرن نمیدونن یه کارگر چطوری از پس این هما هزینه برمیاد مگر امام علی نگفتن از هر دری فقر وارد بشه از همون در ایمانم میره تا کی باهم لج میکنیم مجلس با دولت دولت با مجلس مردم دارن له میشن خانواده ها دارن از هم میپاشن مرد خانواده عزت و غرورش خورد شده زیر بار این همه گرانی پسرا ودخترامون افسرده شدن چون نه کاری هست نه پولی که بتونن یه ماشین که چه عرض کنم یه موتور بخرن اجاره خونه م دیگه هیچی هزینه ازدواجم هیچی فقط مسئولین خوب بچاپین این همه دم از قیامت میزنین اصلا جایی دارین اونجا من که نمیگذرم از تک تکتون خدا لعنتتون کنه
سازمان محترم بازرسی بایدقاطعانه جلوافزایش هرگونه قیمت اعم ازکالاوخدمات وحتی افزایش حقوق ودستمزدرابگیردبی تفاوتی دراین موردبیانگراین است که خودمشتاق این افزایشهاوهرج ومرج دربازارهستیم