«نواف سلام» رسماً مأمور به تشکیل دولت لبنان شد/ او کیست و مواضعش نسبت به ایران چیست؟
رئیس جمهور لبنان، امروز (دوشنبه) رسماً «نواف سلام» را مامور به تشکیل کابینه کرد.
«جوزف عون» امروز نواف سلام، نامزد نخست وزیری این کشور را پس از کسب آراء کافی، مأمور به تشکیل دولت کرد.
به گزارش ایسنا، ریاست جمهوری لبنان تصریح کرد که جوزف عون، نواف سلام را برای تشکیل دولت جدید فراخواند.
ریاست جمهوری لبنان اعلام کرد که نواف سلام تایید ۸۴ نماینده را برای تشکیل دولت جدید به دست آورد.
رایزنیهای پارلمانی برای معرفی نخست وزیر لبنان پایان یافت و نواف سلام ۸۴ رای و نجیب میقاتی ۹ رای را به دست آوردند. ۳۴ رای نیز به صورت ممتنع داده شد.
نواف سلام کیست؟
به گزارش مهر، نواف سلام رئیس دیوان دادگستری بین المللی رای کافی را به دست آورد.
نتیجه رایزنی های الزام آور برای نخست وزیری نواف سلام به نفع اوست و تاکنون ۶۵ رای به دست آورده است. هر چند که رایزنی های به پایان نرسیده است.
رایزنیها در پارلمان برای انتخاب نخست وزیر کشور پس از گذشت ۴ روز از انتخاب جوزف عون، به عنوان رئیس جمهور لبنان، از صبح امروز آغاز شد.
بعد از اعلام انصراف «فؤاد مخزومی» و «ابراهیم منیمنه»، رقابت بر سر کرسی نخستوزیری لبنان به دو نفر یعنی «نواف سلام» رئیس دادگاه دادگستری بینالمللی و «نجیب میقاتی» نخست وزیر کنونی محدود شد.
بیوگرافی نواف سلام نخست وزیر جدید لبنان
نواف سلام، قاضی، دیپلمات و استاد دانشگاه لبنانی متولد ۱۹۵۳ به مدت ۱۰ سال سفیر و نماینده دائم لبنان در سازمان ملل و نماینده کشورش در شورای امنیت بود.
مواضع نواف سلام نسبت به ایران
به نقل از خبرگزاری دانشجو، نواف سلام در طول فعالیت خود در عرصه دیپلماتیک، بهویژه زمانی که نماینده دائم لبنان در سازمان ملل متحد بود، مواضعی اتخاذ کرد که به طور مستقیم یا غیرمستقیم به مسائل مربوط به ایران مرتبط میشد.
یکی از برجستهترین مواردی که موضع نواف سلام نسبت به ایران را مورد توجه قرار داد، رأیگیری شورای امنیت سازمان ملل در سال ۲۰۱۰ درباره قطعنامه ۱۹۲۹ بود. این قطعنامه تحریمهای گستردهای را علیه ایران به دلیل برنامه هستهای این کشور اعمال میکرد.
لبنان در این رأیگیری، بهعنوان عضو غیر دائم شورای امنیت، رأی ممتنع داد.
این رأیگیری واکنشهای مختلفی در لبنان برانگیخت. حزبالله لبنان و برخی از متحدان ایران این اقدام را برخلاف مواضع رسمی دولت لبنان و تعهدات منطقهای آن دانستند.
سفیر ایران در بیروت، غضنفر رکنآبادی، با اشاره به این رأی، اعلام کرد که ایران انتظار داشت لبنان به این قطعنامه رأی منفی دهد، اما از مقاماتی که مخالفت خود را با این تحریمها ابراز کردند، تشکر کرد.
بهتر است مدتی اوصاع خاورمیانه فقط رصد شود و به اوصاع داخلی سامان داده شود
روچک یه تومن مینویسی شماره میدی ماده ماربرنمیداره ب
عجب كشور خوبي است همه اقوام واديان در حكومت حضور دارند دمكراسي يعني اين