کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد

فرمانده انتظامی شهر مشهد گفت: با تلاش و سرعت عمل کارآگاهان پلیس آگاهی مشهد پرونده سرقت ۱۲۰ میلیارد ریالی از یک خانه مسکونی رمزگشایی شد.

کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد

سرهنگ محمد چراغ با اعلام این خبر، اظهار کرد: در پی گزارش سرقت از یک خانه مسکونی در یکی از مناطق شهر مشهد، پی گیری موضوع در دستور کار کارآگاهان پایگاه غرب پلیس آگاهی مشهد قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی اظهارات مالباخته مشخص شد در نبود وی و خانواده اش متهمان به سرقت با نفوذ به داخل خانه بالغ بر یک کیلوگرم طلا، ۲ عدد ساعت گران قیمت، تعدادی زیادی جواهر و سنگ‌های گران قیمت، ۳ هزار و ۳۰۰ دلار، ۸۴۰ هزار دینار عراقی و یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال در مجموع بالغ بر ۱۲۰ میلیارد ریال را سرقت کرده‌اند.

این مقام انتظامی گفت: کارآگاهان پایگاه غرب پلیس آگاهی مشهد پس از بررسی اظهارات مالباخته با انجام تحقیقات میدانی یکی از متهمان را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی وی را در اقدامی غافلگیرانه دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهر مشهد اظهار داشت: متهم در مواجهه با ادله و مستندات کارآگاهان پلیس آگاهی به سرقت از خانه موردنظر با همدستی یکی از دوستانش و فروش طلا‌ها به یک مالخر اعتراف کرد.

وی گفت: ماموران انتظامی در ادامه این عملیات با اطلاعات بدست آمده همدست متهم را که دائم مخفیگاهش را تغییر می‌داد در منطقه پنجتن ردزنی و در اقدامی غافلگیرانه وی را دستگیر کردند.

سرهنگ چراغ خاطرنشان کرد: تحقیقات برای دستگیری مالخر و کشف دیگر جرائم احتمالی از متهمان با هماهنگی قضائی ادامه دارد.

منبع: خبرگزاری پلیس
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • ناشناس
    1

    صابخونه کیه ؟

  • ناشناس
    0

    حتما دزد افغانی هست چون پنج‌تن محل افغانیا هست

  • حمیدی
    0

    دروغ همش هیچ دزدی رونمیتونن بگیرن مگراشنا صاحبخانه باشه