بیل گیتس : فقط سه شغل از خطر هوش مصنوعی در امان هستند
بیل گیتس پیشبینی کرده است که هفته کاری سه روزه میشود، هوش مصنوعی اتوماسیون را وارد بسیاری از مشاغل میکند و احتمالا دیگر خبری از ۴۰ ساعت کار در هفته نیست. چنین آیندهای وسوسه انگیز است اما تعداد زیادی از مردم در این روند شغل خود را از دست میدهند.

در میان تحولات هوش مصنوعی، سه حرفه وجود دارند که بهنظر میرسد در برابر این موج اتوماسیون مقاوم باشند. در حالی که آینده بسیاری از مشاغل دیگر در هالهای از ابهام قرار دارد، آینده این سه شغل همچنان در امان به نظر میرسد.
هوش مصنوعی تمامی مشاغل و صنایع را تحت تاثیر خود قرار داده و در حال تغییر شکل نیروی کار است. بیل گیتس میگوید، این تازه آغاز راه است! بنیانگذار مایکروسافت معتقد است که هوش مصنوعی بیشتر مشاغل را از بین میبرد و اقتصاد جهانی را کاملا متحول میکند. اما این یعنی قرار نیست هیچ شغلی از دست هیولای قرن بیست و یک جان سالم به در ببرد؟
آیا هوش مصنوعی جایگزین ما خواهد شد؟
بیل گیتس پیشبینی کرده است که هفته کاری سه روزه میشود، هوش مصنوعی اتوماسیون را وارد بسیاری از مشاغل میکند و احتمالا دیگر خبری از ۴۰ ساعت کار در هفته نیست. چنین آیندهای وسوسه انگیز است اما تعداد زیادی از مردم در این روند شغل خود را از دست میدهند.
اما بیل گیتس میگوید سه حرفه باید در برابر اتوماسیون مقاومت کنند. بنابراین اگر شما در یکی از این زمینهها کار میکنید میتوانید نفس راحتی بکشید، البته فعلا!
سه شغل که از هوش مصنوعی جان سالم به در خواهند برد
۱. کدنویسان: هوش مصنوعی همچنان به سازندگانش نیاز دارد
شاید فکر کنید برنامه نویسان در صدر فهرست مشاغل در معرض خطر قرار دارند. اما این اشتباه است. اگرچه هوش مصنوعی اکنون میتواند کد تولید کند اما هنوز کامل نیست و کسانی باید باشند که بر آن نظارت کنند، اشتباهات آن را رفع کنند. از همه مهمتر هم این است که طراحی سیستمهای پیشرفتهتر همچنان به انسانها نیاز خواهد داشت.
بنابراین اگر بخواهیم به طور خلاصه بگوییم، هوش مصنوعی برای ایجاد هوش مصنوعی همچنان به انسان نیاز دارد.
۲. کارشناسان انرژی: زمینهای بیش از حد پیچیده برای هوش مصنوعی
نفت، انرژی هستهای و انرژیهای تجدیدپذیر حوزههای بسیار استراتژیک و پیچیده هستند و نمیتوان آنها را به طور کامل به ماشین آلات واگذار کرد. حتی در این حوزه هم همچنان به مهندسان، محققان و تکنسینها نیاز خواهیم داشت تا زیرساختها را مدیریت کنند، چالشهای صنایع و نوآوری را درک کنند و مشکلات را برطرف کنند.
باید با خود صادق باشیم، هیچ کدام از ما نمیخواهیم هوش مصنوعی بدون نظارت انسان برای انرژی تصمیمات مهم بگیرد.
۳. زیست شناسان (اما یک گرفتاری وجود دارد...)
چرا در حالی که هوش مصنوعی میتواند بیماریها را حتی بهتر از پزشکان تشخیص دهد و توالیهای DNA را تجزیه و تحلیل کند، بیل گیتس میگوید زیستشناسی از هوش مصنوعی جان سالم به در خواهد برد؟ در واقع در این یک مورد، مشکل اصلی هوش مصنوعی نیست، بلکه کمبود تقاضا است. سرمایهگذاری کمتر، فرصتهای کمتری به وجود میآورد. البته باز هم برای پیشبرد تحقیقات ژنتیکی و بیوتکنولوژی همچنان به انسانها نیاز است.
بنایی رو یادش رفت بگه
جای بیل مکانیکی خواهد گرفت
دوستان به هیچ وجه ازهوش مصنوعی استفاده نکنید که ساخت این برنامه دست یهودیان ۳۱۳نفرگرداننده جهان است
این یه دانش هست و ما هم می تونیم بسازیمش، بعد اگر از نظر تسلط میگی همینجا هم نباید پیام بگذاری چون با هوش مصنوعی سراسر اینترنت رو آنالیز می کنن و ربطی به استفاده کردن یا نکردن نداره.
کلا دنیای بیخودی بود و داره بدتر می شه...
جای اختلاس گرها روعمرا بتونه بگیره
مهمتر از موضوع هوش مصنوعی اینه که با پای چپ یا راست بریم دستشویی؟
شده حکایت پیش از سال دو هزار که میگفتند فلان میشود و بمان وبرایش ترانه سروده بودند سال سیاه دو هزار ، سال سقوط وانتطار ولی هیچ اتقاقی نیافتاد
هوش مصنوعی به بدن مصنوعی هم نیاز داره وگرنه خیلی از کارها را نمیتونه انجام بده هنوز بدن مصنوعی که انعطاف و پیچیدگی بدن انسان رو داشته باشه ساخته نشده پس در خیلی از کارهای یدی هنوز نیاز به انسانها هست
تغییرات در جهان بطئی تر و کنترل شده تر از آن میفتن که تصور میشه.اینها افسانه ست،بنیانهای انسانی و روانی ودرفتاری آدمها بسیار به کندی تغییر میکنه.کشاورزی و دامپروری و گوسفند چروندن که از قضا بنیادی ترین بخش اقتصاد و تولید و امنیت غذایی کشورهاست هم لابد میدن چت فلان و چانگ چونگ چینگ!! ولی حرف دوستم رو میپذیرم که جهان مزخرفی بود و به مراتب مزخرفتر میشه،اما به اون حدت و شدت هم که نشون میده،نخواهد بود.من معتقدم فرهنگ و ژنوم ایرانی ما،یک راه سازگاری و نجاتبخش برای ما درست خواهد کرد،ما محکوم به بقا هستیم و ادامه تمدنمون.و در طول هزاران سال انواع فشار و بلا ها ،این رو ثابت کردیم که می مانیم و بر اطافمون تاثیر میگذاریم.