آیا بخور جوش شیرین برای مقابله با کرونا مفید است؟
محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران میگویند تاکنون هیچ مطالعه علمیای که استفاده از جوش شیرین (به هر طریق، خوراکی، بخور و...) در مقابل ویروس کرونا تاثیری داشته، گزارش نشده است.
محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاسخ به این پرسش که آیا بخور جوش شیرین برای مقابله با کووید-۱۹ مفید است یا خیر، میگویند: این ادعا در ابتدا از متنی نشات گرفت که بیان میکرد در رژیم اشغالگر اسرائیل، به دلیل استفاده مردم از آبلیمو و جوش شیرین، هیچ موردی از کرونا رخ نداده است.
علاوه بر این، بر اساس این ادعا تغییر تعادل وضعیت اسیدی-بازی(pH) بدن میتواند در پیشگیری و درمان این بیماری موثر باشد. در خصوص این ادعا، بر اساس جستوجوی صورت گرفته هیچ مطالعه علمی کنترلشدهای یافت نشد که این ادعا را به اثبات رسانده باشد.
نکته بعدی در رد این ادعا، توانایی حیات این ویروس در دماها و وضعیتهای اسیدی- بازی مختلف (۳ تا ۱۰) است.
بنابراین جوش شیرین با pH حدود ۸ تا ۹ نمیتواند در کنترل ویروس تاثیر قابل توجهی داشته باشد، ضمن این که مصرف مواد بازی یا اسیدی به راحتی pH بدن را تغییر نمیدهد.
لازم به ذکر است که بر اساس نظر متخصصان، استفاده نادرست از جوش شیرین میتواند باعث آسیب رسیدن به بدن شود.
منبع: ایسنا
70
خوب عزیزان وقت کردید یک تحقیق علمی کنید ببینید خوبه یا نه چون شما همش میگید جنبه علمی نداره اگه دلیلی بپرسیم میگید تحقیق میخواد در هر دو حالت جواب دارید ولی از بیماران کرونایی بپرسیم میگن خوبه اخرش ما نفهمیدیم دم خروس باور کنیم یا قسم ابوالفضل رو
با سلام زمانیکه جوش شیرین در اب جوش شروع به جوشیدن میکنه در ترکیب با اب یک اسید کربنیک ضعیف تولید میکنه این اسید کربنیک ضعیف میتونه از طریق تنفس وارد ریه شده و موجب نابودی ویروس در ریه بشه یعنی فقط در ریه اثر میکنه و مقادیر crp , covid 19 igg , igm رو در خون کاهش نمیده بنابراین شاید بعد از استفاده از بخور جوش شیرین تست کرونای افراد همون طور مثبت بمونه ولی ریه افراد کرونایی رو از ویروس خالی میکنه