رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و چین:
اجرای توافق ۲۵ ساله ایران و چین، ضرب الاجلی به غرب در مذاکرات وین است/ آمریکا از نگاه ایران به شرق احساس خطر میکند
رئیس گروه دوستی و پارلمانی ایران و چین گفت: اجرای توافق ۲۵ ساله ایران و چین در واقع ضرب الاجلی برای غرب در مذاکرات با ایران است تا هر چه زودتر تکلیف لغو تحریمها را روشن کند.
احمد امیرآبادی فراهانی توافق ۲۵ ساله ایران و چین را عامل هماهنگی منطقهای در قاره آسیا خواند و گفت: این توافق اقدامی مهم است که موجب سرمایه گذاری چین در ایران وگسترش ارتباطات منطقهای خواهد شد.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توافق بین ایران و چین بر پایه استفاده از ظرفیتهای چین جهت سرمایهگذاری در ایران بسته شده است، اظهار کرد: سرمایهگذاری در بخش حمل و نقل جادهای، دریایی، ریلی و هوایی ،صنایع نظامی از موارد مهم این توافقنامه راهبردی است.
وی یادآورشد: آمریکا به دنبال ضربه زدن به اقتصاد ایران و چین است که همین دشمن مشترک میتواند ، عامل تقویت توافق ایران و چین و راهکاری برای عبور از شیطنتهای آمریکا در منطقه باشند.
رئیس گروه دوستی ایران و چین با بیان اینکه نگاه به شرق میتواند بخش مهمی از مشکلات اقتصادی ایران را حل کند، اظهارداشت: مهمترین مسئله ای که در نگاه به غرب و شرق باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد، تامین منافع ملت ایران است. هر توافقی که منافع ملت ایران را تامین کند قابل پیگیری است.
امیرابادی تاکید کرد: استراتژی دولت سیزدهم استفاده از ظرفیت کشورهای منطقه و همسایه است، عضویت ایران در شانگهای موجب تعمیق روابط ایران، عراق، ترکمنستان و پاکستان است. علاوه بر این مذاکرات با عربستان در جریان است. ارتباط با قطر و عمان نیز در حال گسترش است.
رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و چین اظهار داشت: تقویت ارتباط با شرق موجب می شود که آمریکا و غرب احساس خطر کنند و این احساس خطر موجب کوتاه آمدن در مذاکرات خواهد شد. در واقع ضرب الاجلی برای غرب در مذاکرات با ایران است تا هر چه زودتر تکلیف لغو تحریم ها را روشن شود.
امیرآبادی بیان اینکه نگاه دولت روحانی به سمت توسعه روابط با آمریکا و غرب بود، گفت: آمال و آرزوی دولت غربگرا ارتباط با آمریکا بود، در حالی که غرب و آمریکا با اصل انقلاب اسلامی مشکل دارند و در طول ۴۰ سال گذشته به دنبال سنگ اندازی در توسعه روابط ایران با کشورهای جهان بوده اند.
وی تصریح کرد: دولت یازدهم و دوازدهم به صورت افراطی به دنبال ارتباط با غرب بودند، اروپادر طول ۸ سال گذشته نه تنها به ایران کمک نکرد و بلکه تحریمها را گسترش داد و با آمریکا همراهی کرد و پس از خروج ترامپ از برجام هم اروپا سکوت کرده و حتی در مواردی با آمریکا همراه شد.
اگر ایران موفق شود در ارتباط با قدرت های صنعتی و اقتصادی دنیا توازن و تعادل ایجاد کند، این بسیار هم خوبه......................
از نیش مار رفتیم در دامن عقرب
حتما قرارداد ۲۵ ساله هم مثل قرارداد واگذاری صید ماهی به چین هم هست که ملت و مجلس از آن بی خبر هستند.شما در اوج حقارت هستید .قطعا برای چین سود آور هست.
مرگ بر چین کمونیست کافر، و مرگ بر دوستانشان و لعنت به گروه دوستی مسلمانان با کفار
درروزهایی که آمریکائیهای تروریست واذنابش بافشارحداکثری برملت ایران سرودنابودی ایران وایرانی راسرمیدادند روسیه وچین درسازمان ملل وسازمانهای بین المللی تمام قد پشت ایران ایستادند بااینکه بقول بعضیها کافرهم هستند اماخیلی مردهستند حتی اگر بخاطر منافع خودشان هم باشد بازهم منافع ماراهم حفظ کردند واقعا قابل تقدیر است .غرب وحشی تمام توانش رابرای نابودی ایران گذاشت اما بادرایت دولت اتقلایی آقای رییسی تمام نقشه های غرب وحشی شکست خورد واین شکستهای غرب تا اخراج آمریکای تروریست ازمنطقه ونابودی اسراییل کودککش غاصب ادامه خواهد داشت .شک نکنید .ومن نصروالا من عندالله العزیزالحکیم.
اره روسیه که اجازه صادرات گاز رو به ایران نمیداد و چین که نفت ارزان میخرید و میخرد و بجاش ماشینای اشغالیشو به ما میده
اینکه آقای امیرآبادی تحلیل کنند که ایران از فشار آمریکا و غرب به دامن چین افتاده ایم نظر درستی از منظر سیاست خارجی جمهوری اسلامی نیست و نشان از بی دقتی ایشان همانند اظهار نظرهای دیگر دارد نسبت به مسایل خارجی دارد البته دور از ذهن نباید باشد در صورتیکه جمهوری اسلامی ایران بعد از پیروزی انقلاب با کشورهاییکه با ما مراودات تجاری وسیعی داشتند یکی از مهمترین کشورها چین سوسیالیستی بود و چین امروز جهت بسط و گسترش سیاستهای تجاری خود در آفریقا و...نیاز به یک کولیدور یا راه زمینی مطمئن دارد که بتواند کالاهای خود را به آبهای گرم برساند و ان در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران است فلذا هر دو طرف نیاز به یک توافقنامه تجاری بلند مدت و مطمئن داشته و دارند
اتفاقا اگر ایران به غرب نظر کنه چین و روسیه خیلی بیشتر وحشت میکنن...با مردم برعکس حرف نزنید