جزئیات حضور وزیرخارجه در کمیسیون اصل نود/ تاکید نمایندگان بر راستیآزمایی تعهدات غرب قبل از امضای توافق
سخنگوی کمیسیون اصل نود در تشریح جزئیات حضور وزیر خارجه در این کمیسیون گفت: در این نشست تاکید شد پیش از آنکه متن مذاکرات ایران با ۱+۴ نهایی شود، باید مجلس نسبت به راستی آزمایی تعهدات کشورهای طرف مذاکره مطمئن شود.
علی خضریان در تشریح نشست عصر روز گذشته ( دوشنبه 10 مرداد) این کمیسیون گفت: با توجه به شکایتی که در ارتباط با نحوه اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها در کمیسیون مطرح شده بود، آقای حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه به کمیسیون دعوت شدند و پس از طرح موضوع، نسبت به اقدامات وزارت امور خارجه در مورد روند مذاکرات و پیش نویس و همچنین مطالبی که تبادل میشود، توضیحاتی ارائه کردند.
وی افزود: در این موضوع سوالات جدی و فنی در کمیته سیاسی، نظامی و امنیتی کمیسیون اصل نود مطرح و پاسخهایی نیز از سوی وزیر امور خارجه ارائه شد، همچنین پیشتر پاسخهایی از طرف این وزارتخانه به کمیسیون درباره برخی شبهات مطروحه ارسال شده بود که آن پاسخها نیز مرور، و اشکالات محتوایی آنها با وزیر مطرح و با توجه به اینکه تعدادی از اشکالات وارد دانسته شد، قرار شد وزیر امور خارجه در یک فرصت زمانی کوتاه نسبت به نحوه تهیه گزارش و ارائه آن به نمایندگان ورود و اشکالات آن را اصلاح کند.
خضریان تاکید کرد: از آنجایی که این پرونده با منافع ملی کشور ارتباط دارد، لازم است مسائل با جدیت دنبال شده و مراقبت شود تا مسائل براساس مصالح کشور پیش رود و قرار بر این شد با یک تعامل مشترک بین وزارت امور خارجه و کمیسیون اصل ۹۰ موضوعات در یک کارگروه مشترک پیگیری شود.
سخنگوی کمیسیون اصل 90 خاطرنشان کرد: قطعاً تا پیش از آنکه متن مذاکرات ایران با ۱+۴ نهایی شود، میبایست مجلس نسبت به انتفاع کشورمان و همچنین سیاست قطعی کشور در گرفتن تضمین واقعی و راستی آزمایی تعهدات کشورهای طرف مذاکره و همچنین آمریکاییها به خصوص در موضوعات نفتی و بانکی مطمئن شود و تا پیش از این موضوع نباید نتیجهگیری درخصوص مذاکرات داشته باشیم.
مجلس هیچ کاره است ، یک سری آدم که برای رانت دور هم جمع شده اند ، سفره ای که برای شکمهای پر اشتها پهن شده ، کلیه تصمیمات برجامی صفر تا صد حتی از کنار مجلس هم رد نمیشود.
زرشک! تصمیم گیری در موضوعات امنیت ملی و از جمله برنامه هسته ای ایران مجلس شورای اسلامی کاره ای نیست چه رسد به کمیسیون اصل ۹۰ آن!!! تصمیم گیری در مورد موضوعات امنیت ملی در شورای امنیت ملی اتخاذ می شود و در صورت تأئید رهبری به اجرا گذاشته می شود. راستی آزمایی عملی در خصوص اجرای تعهدات هر یک از اعضاء برجام در صلاحیت مجلس شورای اسلامی ایران نیست بلکه در صلاحیت دولتهای کشورهای امضاء کننده برجام است.
اخه بهترین تضمین سرمایه گذاری شرکتهای امریکاییه.حالیتون نیست یا جواب گوسفندارا نمیتونید بدید ؟