نامه اروپاییها درباره استفاده از مکانیسم ماشه علیه ایران
انگلیس، فرانسه و آلمان در نامهای به شورای امنیت سازمان ملل متحد اعلام کردند «در صورت لزوم» از مکانیسم ماشه علیه ایران استفاده خواهند کرد.
در ادامه اظهارات ضد ایرانی کشورهای اروپایی، انگلیس، فرانسه و آلمان به شورای امنیت سازمان ملل متحد اعلام کردند که آمادهاند تا «در صورت لزوم» تمام تحریمهای بینالمللی علیه ایران را بازگردانند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، سفیران این سه کشور در سازمان ملل طی نامهای به شورای امنیت در 6 دسامبر مدعی شدند: «ایران باید برنامه هستهای خود را کاهش دهد تا فضای سیاسی مساعد برای پیشرفت معنادار و راهحلی از طریق مذاکره را ایجاد کند.»
سه کشور اروپایی افزودند «ما عزم خود را برای استفاده از تمام ابزار دیپلماتیک به منظور ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هستهای، از جمله با استفاده از اسنپبک در صورت لزوم تکرار میکنیم.»
این اظهارات در حالی مطرح شده است که پس از خروج ایالات متحده آمریکا از برجام، تحریمهای ثانویه این کشور بار دیگر علیه ایران اعمال شد و عملاً فرصت استفاده ایران از مزایای توافق برجام از بین رفت.
پیش از این نیز سه کشور اروپایی در بیانهای مشترک اقدامات هستهای ایران را محکوم کرده بودند.
فرایند موسوم به اسنپبک (Snapback) یا همان مکانیسم ماشه بخشی از توافق برجام است که طی آن به کشورهای عضو اجازه داده شده تا در صورتی که ایران را ناقض برجام تشخیص دادند، روند بازگشت تحریمهای بینالمللی علیه آن را آغاز کنند. مکانیسم ماشه تا 18 اکتبر سال آینده معتبر است و پس از آن کشورهای عضو برجام اجازه استفاده از آن را نخواهند داشت.
پیش از این امیر سعید ایروانی، نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در نامهای به دبیرکل سازمان ملل ضمن رد ادعاهای سه کشور اروپایی تأکید کرد که هرگونه تهدید به اجرای مکانیسم ماشه نه تنها سازنده نیست، بلکه با واکنش قاطع ایران مواجه خواهد بود.
مکانیسم ماشه را دوست دارم دیگی که برای مردم ایران نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه پنجمین کشور ثروتمند جهان هستیم این همه رأی دادیم آرزوی های زیادی ته دلمون مانده یک موتور هندا ۱۲۵ آرزوی دست نیافتنی خیلی ها شده!! بچکانید مکانیسم ماشه طلایی را هر چه سریعتر بهتر
بایدفوری گفتگوبشودتامکانیسم ماشه فعال نشودوبسرنوشت سوریه سردچارنشویم
آقایان تصمیم بگیریدمملکت درخطراست بادنیا مذاکره کنید مردم دیگر تحمل این همه گرانی وتورم راندارند بهانه به دست کشورهای اروپایی ندهید
من فکر میکردم فقط ما با موتور اسنپ کار میکنیم نگو سران غرب هم بیچاره با اسنپ کار میکنند فقط فرقش اینه ما اسنپ اونا اسنب بک
آیا در متن بر جام و استفاده از مکانیسم ماسه با ایران توافقاتی دارند.
هر چی زودتر باید مکانیسم ماشه فعال بشه و فشار حداکثری برای از پا درآوردن موجودات تروریستی
هیچ هم نمیتوانید غلط کنید ایران بیشه شیران هسته درسته مو خودوم افغانی بیدوم اما در ایران باستان ایرانی هستوپم
ایران موضع انفعالی در قبال مداخلات آلمان ندارد و بهیقین متناسب با وضعیت موجود در جهت حمایت از منافع مردم اقداماتی را اتخاذ خواهد کرد.
آمریکا و تروریستهای اروپایی ازجمله آلمان، بزرگترین کشورهای ناقض حقوقبشر در جهان هستند. امروز جانبازان شیمیایی ما نمیتوانند بهراحتی تنفس کنند و بسیاری از بیماریهای خونی ناشی از عوارض شیمیایی دوران جنگ تحمیلی به فرزندان ایثارگران ما منتقلشده است که مسبب اصلی آن کشور آلمان است.
در دوران جنگ تحمیلی در اثر ارسال جنگافزارهای شیمیایی به رژیم بعث عراق بسیاری از رزمندگان مدافع میهن اسلامی شیمیایی و دچار عوارض ناشی از آن شدهاند و شهر سردشت و ساکنان آن نمونه عینی جنایت صدام و شریک آن آلمان است.
کشور آلمان که در حال حاضر خود را داعیهدار حمایت از مردم ایران و حقوقبشر میداند؛ فراموش کرده که در دوران هشت سال دفاع مقدس با ارسال بمبهای شیمیایی چه بر سر ملت ایران آوردهاست.
مدعیان حقوق بشر به تروریستها در سوریه خدمت میکنند
جای تاسف است آنهایی که دم از حقوق بشر میزنند امروز در سوریه در کنار تروریستها هستند و برای آنکه تروریستها از حلب آزاد شوند فعالیت میکنند.
بر این باوریم که باید به مظلومان کمک کرد، جای تاسف است آنهایی که دم از حقوق بشر میزنند امروز در سوریه در کنار تروریستها هستند و برای آنکه تروریستها از حلب آزاد شوند فعالیت میکنند.
مدعیان حقوق بشر امروز به نسل کشی مسلمانان در عراق و سوریه می پردازند
آنها که امروز دم از حقوق بشر میزنند و خود را حامی جوانان مامعرفی میکنند در دوران انقلاب و دفاع مقدس بدترین ظلم و خیانتها را در حق ملت ما روا داشتند و امروز نیز به نسل کشی مسلمانان در عراق و سوریه میپردازند و به تکفیریهای داعش کمک مالی میکنند.
رئیس جمهور فرانسه در حالی از فعالیتهای صلحآمیز هستهای جمهوری اسلامی ایران انتقاد می کند که ظاهرا فراموش کرده رژیم صهیونیستی با برخورداری از دهها کلاهک هستهای، هیچگونه نظارت بینالمللی را برنمیتابد و با سوابق سیاهی از اشغالگری و تجاوز نظامی، مهمترین منبع تهدید علیه صلح و امنیت منطقهای و بینالمللی به شمار میرود.