موسسهای که مدرک جعلی به نماینده مجلس یازدهم داده بود را بیشتر بشناسید + عکس
در ماجرای مدرک سینا کمالخالی مساله اصلی بازگشت دوباره اپیدمی موسسات آموزشی غیر مجاز است که نشان میدهد دامنه فعالیت این موسسات خیلی فراتر از ماجرای جعلی بودن مدرک سینا کمالخانیها است.
با این حال مسئله مهمتر، اخطاری است که بار دیگر به واسطه این ماجرا درباره حضور و رشد موسسات آموزش عالی غیرقانونی و فاقد وجاهت و اعتبار به جامعه و مسئولان صادر میشود.
بنابر اطلاع، ماجرای آقای سینا کمالخانی این است که او در موسسه ای به نام مرکز آموزشهای الکترونیکی تفتان درس خوانده است. موسسهای که جزو موسسات مورد تایید وزارت علوم نیست اما در مدرکی که برای او صادر شده پیشوند "مرکز آموزشهای الکترونیکی"، احتمال زیاد به عمد، حذف شده است تا اینگونه وانمود شود که وی مدرک کارشناسی ارشد خود را از موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی تفتان اخذ کرده است.
اگر به سایتهای مربوط به وزارت علوم رجوع شود، مثلاً در دامنهی http://grad.saorg.ir/ که متعلق به اداره کل دانشآموختگان سازمان امور دانشجویان وزارت علوم است و در این که در عنوان صفحه "فهرست دانشگاه ها وموسسه های آموزش عالی مورد تائید وزارت" درج شده است(عکس یک)، نامی از موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی تفتان هم دیده نمیشود. البته گویا آخرین به روزرسانی این صفحه مربوط به سال ۹۴ بوده با این حال در یک جستجوی اینترنتی جزو اولین صفحاتی است که برای مخاطب نمایش داده میشود.
عکس شماره یک
با این حال اگر به دامنه اصلی وزارت علوم یعنی msrt.ir مراجعه کنید(عکس ۲) و در بخش موسسات آموزش عالی غیردولتی جستجو بزنید، نام و آدرس موسسهای با عنوان "تفتان" برای شما نمایش داده میشود. یعنی وزارت علوم موسسه آموزش عالی غیردولتی تفتان را به رسمیت میشناسد.
عکس شماره ۲
اما همچنانکه اشاره شد آقای کمالخانی در واقع در موسسهای با عنوان "مرکز آموزشهای الکترونیکی تفتان" تحصیل کرده است که آدرس و شماره تلفنی که در سایت آن وجود دارد با آدرس و شماره تلفن موسسه ای که در وزارت علوم تایید شده با یکدیگر کاملاً متفاوت است اما موسسه مذکور مدرکش را آنچنانکه عنوان شد با عنوان کلیتر تفتان صادر کرده است!
جالب تر و البته ناراحتکنندهتر اینکه اگر این موسسه غیرمجاز باشد که ظاهراً همینطور است،یا دستکم هیچ نشانی از معتبر بودن آن نیست، با مراجعه به صفحات(عکس شماره ۳) آن متوجه میشویم که ادعا کرده است تاکنون ۴۷۵۶ دانشآموخته داشته و ۳۱۹۹ دانشجو هم در حال حاضر دارد. جدای از شوخی بانمکی که در این بخش وجود دارد و آن رضایتمندی ۱۰۰ درصدی!! از خدمات و آموزشهای این مرکز آموزش عالی است، اما واقعیت تلخ این است که اگر چنین ادعایی صحت داشته باشد یعنی نزدیک به ۸۰۰۰ نفر درگیر تحصیل در این مرکز شده باشند، چرا نباید نظارت بیشتری روی این مجموعه ها وجود نداشته باشد؟
عکس شماره ۳
این ماجرا یادآور برخی موارد مشابه در سالهای قبل است. از جمله در ماجرای مراکزی که با نامهای مشابه کمبریج و هاوایی و ... در ایران موسساتی تاسیس و مدرک فروشی و مدرک پاشی میکردند.
منبع: تسنیم
66
حتما مدرک خانم دکتری که از شهر کوه بنان منتخب مجلس شده را هم بررسی کنید جالب میشه
دکتر کردان پیَشکسوت مدرک جعلی دکتری
درجریان انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی شخصی به نام علی ایرانپور مبارکه به عنوان نماینده مردم انتخاب گردید .درجریان بررسی اعتبارنامه نمایندگان در مجلس شورای اسلامی تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دلیل جعل مدرک تحصیلی علی ایرانپور که مدرک خود را دکتری عنوان نموده وهمینطور به دلیل محکومیت ایشان در دادگاه بدلیل جعل اعتراض نموده که متاسفانه علی ایرانپور با گرو کشی واعتراض نسبت به اعتبارنامه سی نفر از نمایندگان وباج خواهی مشکلاتی را فراهم نموده .مسلما فرد مسلمان از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شود .نگذارید نااهلان وجاعلان به مجلس شورای اسلامی راه پیدا نمایند .اکنون پس از گذشت قریب به یک دهه از آن مسئله وتکیه زدن وغاصبانه کرسی نمایندگی مردم .ایشان طلبکار مردم وانقلاب گشته ومجلس وکرسی نمایندگی مردم را ارثیه پدری خود می داند .نگذارید فاجعه تکرار شود .نگذارید جوجه ها کرکس شوند وکلاهبرداران وجاعلان به مجلس شورای اسلامی راه پیدا نمایند.